Bubba Kush Autoflowering (Dinafem) feminized

(2)

Kort maar erg verzachtend, Bubba Kush Auto is de cannabisplant waar Indicaliefhebbers (en kwekers) naar smachten. Begiftigd met een hoog THC-gehalte, maar je kunt zelfs een nog hoger gehalte aan geestelijke en lichamelijke ontspanning verwachten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Dinafem - Bubba Kush Autoflowering: Een plant ter grootte van een pint gezegend met Indicaslagkracht!

Liefhebbers van alles wat Indica is willen misschien hun oren spitsen, want Dinafems Bubba Kush Auto is gearriveerd. Voor het geval je het nog niet wist, deze door Indica gedomineerde hybride is het resultaat van een Bubba Kush Pre'98 en een White Widow Autoflowering - allebei verbluffende soorten mag ik wel zeggen.

Bubba Kush Auto werd gekweekt om kwekers een automatisch bloeiende versie te geven van een gekoesterde 'Cali' cannabissoort. Bubba Kush Auto is een top van het hoogste kaliber en een zeer snel groeiende, makkelijk te kweken en robuuste marihuanaplant die een behoorlijk grote hoeveelheid ronde, compacte toppen vol met hars oplevert. Deze eigenschappen maken van de plant een 'bubba breeze' voor beginners én ervaren kwekers. Deze soort heeft binnen gemiddeld 70-80 bloeidagen nodig, buiten ligt de oogsttijd tussen april en oktober. Kwekers kunnen een binnenoogst verwachten van 400-450 g/m², buiten zal de plant 50-150 g/plant opleveren - geweldige opbrengsten.

Als je de medicinale kwaliteiten van Bubba Kush Auto toevoegt aan de mix, weet je dat je een winnaar bent! Mensen die lijden aan slaapstoornissen of chronische stress hoeven er niet aan te twijfelen of de indica-eigenschappen van Bubba Kush Auto je een fijn en comfortabel gevoel geven.

Bubba Kush is alleen maar klein van postuur, de klappen die ze uitdeelt zitten vol met Indicakracht, die veel gelegenheidsblowers al in de eerste ronde zal weten te vloeren (wat niet wil zeggen dat dit iets slechts is). Maar voor de beslissende 'buddy-blow' wordt genomen, zul je eerst in de ban raken van de intensiteit van de smaken en geuren van Bubba Kush Auto. Deze soort heeft duidelijke noten van olie en aardse geneugten en is zeker niet zachtaardig: en als we dit combineren met de krachtige en kalmerende effecten weten we dat we het toppunt van extase hebben bereikt.

Bubba Kush Autoflowering (Dinafem) feminized Product Informatie
Merk Dinafem
Ouders Bubba Kush Pre’98 x White Widow Auto
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken
THC Hoog
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  23/Dec/2022

  Une plante facile, abondante et parfumée
  Toutes ont bien poussé; amenant un résultat positivement surprenant. Une bonne expérience

  F. S.
  03/May/2019

  First Outdoor
  I Harvest whit this Strain in April in geerman and i was happy about the Tasty buds

  R. L.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Bubba Kush Autoflowering (Dinafem) feminized
Bubba Kush Autoflowering (Dinafem) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.