Purple Sirius Kush Auto (Flash Auto Seeds) feminized

(3)

Rokers met een niet te blussen verlangen naar zoetigheid hebben nu nog een automatisch bloeiende plant om zich op te verheugen. Purple Sirius Kush van Flash Auto is zo zoet als maar kan en heeft een met zoetigheid gevulde goudader van een wiettop die je compleet relaxed achterlaat. Ze is overwegend Indica van aard en brengt een krachtige lichamelijke roes teweeg.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Flash Auto Seeds - Purple Sirius Kush Auto: het nieuwe snoepje van autoflower liefhebbers

Purple Sirius Kush Auto bedient liefhebbers van zoet smakende cannabis en verschijnt ten tonele na een drie jaar durend stabilisatieproces tussen de sublieme Sirius White en de immer populaire OG Kush. De resultaten waren op zijn minst verrassend.

Deze pure en krachtige schoonheid verdooft je zintuigen met haar unieke mix van scherp-zoete zoetigheid (denk aan tutti frutti en je komt in de buurt). Ze vult de kamer met haar hemelse geur van overheerlijke bubblegum. Het enige wat beter is dan het ruiken aan Purple Sirius Kush Auto is van haar proeven. Als je haar eenmaal inhaleert, brengt ze een volledige lichamelijke stone teweeg. De high is een complete lichamelijke ontspanning met narcotische nuances voor extra effect. Gebruikers die niet gewend zijn aan intense, door Indica gedomineerde doseringen zouden Purple Sirius Kush voorzichtig moeten benaderen.

Guerrillakwekers zullen blij zijn te horen dat Purple Sirius Auto Kush een nogal bondige plant is die opgroeit tot een hoogte van slechts 30-80 cm. Maar ze is niettemin een levendige plant met strakke, harsige toppen. Ze heeft een levenscyclus van 65-70 dagen en opbrengsten van 25-80 g/plant.

Purple Sirius Kush Auto is waarlijk een innovatieve plant die cannabiskenners zonder aarzelen een keer in huis zouden moeten halen.

Purple Sirius Kush Auto (Flash Auto Seeds) feminized Product Informatie
Merk Flash Auto Seeds
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 17%
CBD 2%
CBD:THC 1 : 8.5
Hoogte (Outdoor) 80cm
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  Bekijk alle reviews
  10/Jun/2023

  Wunder
  Sehr schnell

  G. S.
  14/Apr/2017

  Strain stupenda
  Premetto che non sono un grande esperto ma questa strain mi ha lasciato allibito, Molto rapida a crescere, ottima produzione di cime, non da problemi anche se si sfora il ph della soluzione nutritiva e inoltre produce moltissimi internodi con cime laterali se si utilizzano buoni stimolatori di crescita vegetativa (il nitrozyme fa la sua parte). fate il Flush assolutamente perchè vi diventerà esattamente del colore che vedete in foto soprattutto se coltivate di inverno. Dell'effetto non ne parliamo perchè ti squaglia il corpo.

  E. C.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Purple Sirius Kush Auto (Flash Auto Seeds) feminized
Purple Sirius Kush Auto (Flash Auto Seeds) feminized