Micron Auto Tao (Top Tao Seeds) regular

(3)

Formaat maakt niets uit met Micron Auto Tao van Top Tao Seeds. Deze kleine autoflowering schoonheid kan zelfs in de kleinste ruimtes groeien. Ze beloont je met een overvloed aan met kristal bedekte toppen die de plant een prachtig wit uiterlijk geven. Rook haar en ervaar een heerlijke ontspannende high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Top Tao Seeds – Micron Auto Tao: Kleine plant met grote kwaliteiten!

Micron Auto Tao van Top Tao Seeds is een prachtige indica-dominante autoflowering strain en een van die cannabis strains die je niet moet beoordelen op basis van alleen haar formaat. Het feit dat deze schoonheid zelden groter wordt dan 50cm maakt haar tot de goede keuze voor elke groeiruimte! Ze kan een ideale plant zijn als je op zoekt bent naar een makkelijke strain om op je balkon of terras te kweken, en doet het zelfs heel goed op vensterbanken en in andere krappe ruimtes!

Ondanks haar bescheiden formaat schittert Micro Auto Tao met haar hoge productie en aangenaam korte bloeitijd. In slechts 6-7 weken groeien de vrouwtjes van deze regular autoflowering strain superstrakke toppen die je zullen verblinden met hun kristallen laagjes van rijke en sappige hars, die de plant een prachtig, wit uiterlijk geven!

Ze heeft een keurig gehalte THC (15%) dat je verzekert van een geweldige rookervaring zonder te overweldigend te zijn. Haar high is precies wat de dokter zou voorschrijven als je verlichting wil van stress, nervositeit en pijn. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon om haar zeer kalmerende en ontspannende effect genieten van haar fantastische rook.

Micron Auto Tao (Top Tao Seeds) regular Product Informatie
Merk Top Tao Seeds
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 13-14 weken van zaadje tot oogst
THC 15%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 50cm
Sekse Regular
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  28/May/2021

  Great for starters
  First time growing, small format, however a bit taller than expected (no LST practiced). Smell ok. Its difficult to see the difference between male and female in the beginning but good opportunity to learn. Plant seems to be able to withstand quite rough conditions.

  K. F.
  26/May/2020

  pas que des femelles
  sinon elles poussent vite les autres

  J. P.
  27/Feb/2017

  Allgemein
  Ist eine Sorte die sehr würzig schmeckt. Auch ein gut verzweigender, homogener Wuchs und eine gute Leistung sind positive Punkte um diese Sorte anzubauen.

  J. J.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Micron Auto Tao (Top Tao Seeds) regular
Micron Auto Tao (Top Tao Seeds) regular