Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Happy CapsEr zijn 9 Producten

Happy Caps zijn energie opwekkend, stimulerend, sederend en zelfs psychedelisch. Ben je in de stemming voor een stemmingversterker, het verruimen van je bewustzijn of gewoon een avondje chillen? Dan is daar de Happy Cap. Psychonauten die zoeken naar alternatieve kruidensubstanties en een unieke cerebrale ervaring waarderen Happy Caps zeker.

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Happy Caps - Klik hier voor meer info

Informatie Over Happy Caps

Happy Caps

WAT ZIJN HAPPY CAPS?

Traditionele kennis en het moderne lab komen samen in Happy Caps. De formules zijn zo samengesteld dat er altijd wel een voor de juiste stemming te vinden is. Ze kunnen je oppeppen en klaar maken om te feesten. Daarbij groeten ze je geest met een zonnig "hallo!". Ze kunnen je ook extatisch maken en energie leveren. Zo kun je de hele nacht op de dansvloer doorbrengen. Ook kunnen ze je kalmeren als je wilt relaxen en als je de dag zonnig en opgewekt wilt beleven. Verder kunnen ze je sociaal maken en de ruimte met plezier vullen.

KRUIDENMEDICIJNEN

Eeuwen geleden waren kruiden en hun extracten al een vorm van medicatie, nog voor het geschreven woord. Zo bestaat er archeologisch bewijs dat onze vroege voorouders kennis hadden over de kracht van het plantenrijk. Met name de traditionele Chinese geneeskunst maakt al duizenden jaren gebruik van natuurlijke remedies en recreatieve substanties. Dit kwam tot een hoogtepunt tijdens de

keizerperiode van de Gele Keizer. In die tijd beschikte men over veel kennis van medicijnen en anatomie. En ze wisten ook als de beste hoe je als een gek kon trippen. Allemaal dankzij Moeder Natuur.

Traditionele medicijnen worden door de westerse wetenschap vaak geridiculiseerd. Elk positief resultaat beschouwt men als een klassiek voorbeeld van het placebo effect. Hoe het ook zij, de natuur biedt een hoop krachtige substanties. Er zijn psychedelische alkaloïden die onberispelijk werken wat betreft de effecten op de mens. Sommige daarvan zijn zelfs zo sterk dat het bezit ervan je al een hoop gedoe met justitie kan opleveren.

Kruidenmedicijnen

DE WETENSCHAP

De moderne wetenschap isoleert en concentreert de actieve ingrediënten uit planten en de verbindingen van andere (on)natuurlijke bronnen. Deze geconcentreerde verbindingen maken een substantieel deel uit van de industriële farmacopee. Als ze synthetisch geproduceerd kunnen worden, bootst men het natuurlijke model na. Vervolgens worden ze op grote schaal industrieel vervaardigd, zoals Aspirine. Als ze niet synthetisch geproduceerd kunnen worden, moeten de grondstoffen gekweekt worden, net zoals vaccins en antibiotica. Ook dat gebeurt grootschalig.

Moderne scheikundigen zijn erin geslaagd uit tal van psychedelische drugs de actieve ingrediënten te isoleren. Mescaline was het eerste psychedelicum dat synthetisch geproduceerd kon worden. Nadien is er een indrukwekkend aantal nieuwe verbindingen aan de lijst van geestveranderende middelen toegevoegd. In het huidige digitale tijdperk maken designer drugs gebruik van chemische trucjes om de samenstelling van illegale substanties te veranderen. Vervolgens worden ze naar behoefte geleverd door laboratoria. Substanties die zich gelijksoortig gedragen als illegale middelen zijn echter niet illegaal.

DE HAPPY CAP REVOLUTIE

De Happy Cap Revolutie

Tussen de apotheker en de drogist bevindt zich een wereld van verbeterde energie en levenslust. Een gebalanceerde plek waar de kracht van kruiden en wetenschappelijk geconcentreerde extracten samenkomen. Als de twee disciplines gecombineerd worden, levert dat een reeks uiterst potente substanties op. Elk daarvan ontworpen om de menselijke ervaring te verruimen. Wil je je vanavond in een trance dansen? Of heb je een energie-oppepper nodig, juist omdat je jezelf de avond daarvoor te veel in trance hebt gedanst? Dan kun je kiezen voor een verbinding die past bij jouw fysieke en geestelijke behoeften.

ENKELE DETAILS

  • Gebruik van elke soort Happy Cap nooit meer dan twee stuks binnen een tijdsbestek van 24 uur.
  • Happy Caps zijn vegetarisch en bevatten een gebalanceerde collectie voordelige verbindingen.
  • Happy Caps bevatten uitsluitend natuurlijke verbindingen.
  • Voel de kracht van natuurlijke kruiden, zoals guarana, rozewortel, kanna, en horny goat weed (elfenbloem).
  • Houd er rekening mee dat het laboratorium L-tyrosine, theobromine, bioperine en E959 gebruikt.