White Widow Auto (Sensation Seeds) feminized

(1)

De originele White Widow is een van die uitmuntende soorten die na haar verschijning razendsnel enthousiaste volgelingen kreeg. De spectaculaire hars productie, krachtige, lichamelijke high en verrukkelijke smaak laat weinig te wensen over, zelfs niet voor de meest kieskeurige connaisseur. Sensation Seeds' autoflowering variant komt dicht bij het origineel en maakt het kweken gemakkelijk.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensation Seeds – White Widow Auto: Een White Widow die ongelooflijk gemakkelijk te kweken is

White Widow schittert met veel goede eigenschappen, maar een van haar meest bekende is de ongelooflijke hars productie. Deze grandioze Sativa/Indica hybride zal uitgroeien tot een prachtige plant die een ware blikvanger is, dankzij een deken van sprankelende, witte kristallen. Een waanzinnig gezicht!

Sensation Seeds gaf Ruderalis genetica aan de originele White Widow om een autoflowering versie te kunnen maken van deze legendarische soort. Het resultaat komt dicht in de buurt van de feminized versie en is een ideale, gemakkelijk te kweken plant voor diegenen die WW zaligheid zoeken, maar dan graag een beetje snel.

In haar korte levenscyclus, slechts 10-12 weken van zaad tot oogst, ontwikkelt ze een ontzagwekkende hoeveelheid glinsterende toppen. Als ze binnen wordt gekweekt, kan ze tot wel 475g/m² produceren. Buiten kan de buit, onder ideale omstandigheden, wel 275g/plant bedragen.

Gezien het feit dat White Widow Auto een gemakkelijke autoflower is, zal je waarschijnlijk geen grote problemen ervaren bij het kweken. White Widow Auto zal niet uitgroeien tot een grote plant (verwacht binnen een hoogte van 45-90cm en buiten maximaal 115cm), maar ze ontwikkelt vrij slanke, slungelachtige takken. Het kan zomaar zijn dat de hoeveelheid vette toppen te zwaar voor haar is, dus houd er rekening mee dat je die massieve hoeveelheid wellicht moet ondersteunen.

Kwekers zullen het vast prettig vinden om te weten dat ze prima kan omgaan met koudere klimaten, zolang de temperaturen maar boven 10°C blijven. Dit maakt White Widow Auto een goede keuze om te kweken in het Verenigd Koninkrijk en veel andere delen van Noord-Europa.

Bij het roken van White Widow Automatic, zal je verrukt zijn van haar intense smaak waarin zoete en bloemrijke tonen op fantastische wijze worden gemengd met vleugen zure citrus. De rook is niet alleen prettig en aromatisch, maar zorgt ook voor een langdurige, krachtige, lichamelijke high. White Widow is perfect als je zoekt naar ultieme ontspanning, maar ze bezit ook goed medicinaal potentieel. Met haar krachtige effect is ze een goede en eenvoudig-te-kweken optie voor gebruikers die diverse aandoeningen willen behandelen, zoals chronische pijn, spierspanning, slapeloosheid, depressie en nog veel meer.

Sensation Seeds' autoflowering variant van de favoriete White Widow schittert met alle eigenschappen die de feminized versie zo populair maakte. Dit is een prachtige autoflower en een echte aanrader, of je haar nu voor recreatieve doeleinden kweekt of snel en zorgeloos je eigen hoogwaardige medicijn wil kweken.

White Widow Auto (Sensation Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sensation Seeds
Ouders White Widow x Ruderalis
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC Gemiddeld
CBD Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 300g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    19/Apr/2022

    White widow
    Genau der turn den man von White widow erwartet. Geschmacklich super smooth!! Super robust im Anbau

    S. V.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
White Widow Auto (Sensation Seeds) feminized
White Widow Auto (Sensation Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.