OG Reek’n (Devil Harvest Original) feminized

OG Reek'n stamt af van te gekke Kush soorten. OG Reek'n feminized bevat de kracht van haar indica voorouders en is super potent. De sterke strain vloert alle gebruikers met heerlijke cannabinoïden en de onvermijdelijke couch-lock. Wietliefhebbers en -connaisseurs moeten deze prijswinnende cultivar echt eens bekijken. Dan zien ze zelf waarom OG Reek'n zo'n buitengewone soort is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Devil's Harvest Seeds - OG Reek'n Feminized: Maffe Kush Kruising

Deze OG kruising is veredeld om je te bedwelmen met een heftig aroma. OG Reek'n feminized stamt af van soorten met hele maffe namen; Rare Dankness Wardareek’n (vrouwelijk) en Kuchi (mannelijk). Een vreemde veredeling zorgde voor een variëteit die bestaat uit 60% indica en 40% sativa genetica. Ze verspreidt een heerlijk OG citrus- en dieselaroma.

Professionele veredelaars namen het meest geurende fenotype zodat de cannabiswereld getrakteerd zou worden op een onvergetelijke ervaring. OG Reek'n feminized sleepte diverse prestigieuze prijzen in de wacht. Waaronder de 2de prijs tijdens de High Times Cannabis Cup in 2014 en de 1ste op het Spannabis-festival van 2016 in Barcelona voor het produceren van het allerbeste extract.

OG Reek'n feminized heeft een bloeiperiode van 65-70 dagen. Van de cannabinoïden zegt men dat ze een ontspannende en fysieke high veroorzaken als je ze inneemt. Na het oogsten van deze relatief goed opbrengende plant kun je rekenen op een THC-gehalte van rond de 20% in de prettig geurende toppen. Zorg ervoor dat je de enorme hoeveelheid toppen die je gaat oogsten voldoende ruimte biedt. Anders komt de ruimte waarin ze drogen en uitharden vol te zitten met wiet en dat is niet optimaal.

OG Reek'n feminized leent zich goed voor technieken als SOG en ScrOG. De groei van OG Reek'n feminized lijkt erg op die van Rollex OG Kush, die groeit als een sativa ondanks dat het een indica-dominante strain is. De plant kan behoorlijk hoog worden en je dient haar wat in te dammen als je over een beperkte ruimte beschikt. OG Reek'n feminized wordt bestempeld als een eenvoudig te kweken soort. Beginnende kwekers kunnen er veel plezier aan beleven. Maar telers met veel ervaring worden beloond met grotere opbrengsten en de allerbeste kwaliteit.

OG Reek’n (Devil Harvest Original) feminized Product Informatie
Merk Devil's Harvest Seeds
Ouders Wardareek'n x Kuchi
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 23%
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Onderscheidingen Dabadoo Cup Amsterdam 2015 – 1st Place, Elite Cup Amsterdam 2015 – 1st Place (Extract), High Times Cannabis Cup 2014 – 2nd Place, Oilhunters Cup 2015 – 1st Place (Extract), Spannabis 2016 – 1st Place (Extract)
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
OG Reek’n (Devil Harvest Original) feminized
OG Reek’n (Devil Harvest Original) feminized
OG Reek’n (Devil Harvest Original) feminized
OG Reek’n (Devil Harvest Original) feminized
OG Reek’n (Devil Harvest Original) feminized
OG Reek’n (Devil Harvest Original) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.