Devil's Glue (Devil Harvest Original) feminized

Devil's Harvest Seeds presenteert met trots de Amsterdam High Times Cannabis Cup winnaar Devil's Glue. Deze duivelse combinatie van de twee meest beroemde cannabis genen levert buitengewoon goede wiet op. De plant is rijk aan hars, bevat veel THC en biedt een goede balans tussen indica en sativa.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Devil's Harvest - Devil's Glue: Duivels harsachtig, krachtig & gebalanceerd

De breeders bij Devil's Harvest Seeds rommelden niet zomaar wat aan bij de creatie van Devil's Glue. De genen zijn zeker niet de minste! Zowel de beroemde Gorilla Glue #4 als de bekroonde OG Reek'n zijn gebruikt voor deze feminized hybride kampioen. Devil's Glue ging als de bliksem en werd bekroond met de Extract Award tijdens de 2017 HTCC Amsterdam.

Devil's Glue is een eersteklas hybride die op veel manieren opvalt. Ze heeft een goede balans tussen indica (60%) en sativa (40%) genen. Kweek je haar binnen in een standaard setting? Reken dan op een gemiddeld hoge plant. Buiten, onder een lekker zonnetje, wordt ze soms wel 2 meter hoog. Toch is deze dame niet veeleisend, ongeacht je kweeklocatie. Het kweken is zo gemakkelijk, dat zelfs onervaren kwekers zich mogen verheugen op goede resultaten. Ze presteert ook prima bij bepaalde kweektechnieken, zoals SOG en ScrOG, waarmee meer ervaren telers de opbrengst maximaliseren.

De bloeiperiode is heel fatsoenlijk. Ze ontwikkelt haar vette toppen in slechts 60 dagen. Binnenkwekers mogen zich onder de juiste omstandigheden klaarmaken voor een oogst van 300–500g/m² aan compacte, ongelooflijk kleverige toppen. Buiten is wel 1000g/plant mogelijk.

Gezien haar superieure genetica is het geen verrassing dat Devil's Glue behoorlijk krachtig is. 26% van het eindproduct bestaat uit THC. Deze dame garandeert dan ook een verrukkelijk intense en snel inslaande high. Hoewel ze weinig CBD bevat, is ze prima voor het verlichten van slaapproblemen, stress en zorgen. Haar effect is heerlijk gebalanceerd; ze ontspant sterk, maar verbetert ook je stemming.

Haar aroma is verrassend complex. Ze combineert aardse noten met subtiele vleugjes citroen en diesel. Van de aromatische rook loopt het water je gegarandeerd in de mond.

Devil's Glue (Devil Harvest Original) feminized Product Informatie
Merk Devil's Harvest Seeds
Ouders Gorilla Glue 4 x OG Reek’n
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 26%
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 1000g/plant
Sekse Feminized
Onderscheidingen High Times Cannabis Cup Award Winner
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Devil's Glue (Devil Harvest Original) feminized
Devil's Glue (Devil Harvest Original) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.