Product toegevoegd aan winkelwagen
Afrekenen

Big Buddha SeedsEr zijn 21 cannabis strains

Big Buddha Seeds is zadenproducent uit Engeland. Zij zijn vooral bekend om hun geweldige Cheese en de verschillende kruisingen met Cheese genetica, maar bieden op dit moment 16 verschillende soorten aan in hun geweldige collectie. Naast de beroemde Cheese zijn ook de andere soorten een echte aanrader en bied Big Buddha Seeds op het moment ook 3 goede autoflowering soorten aan. Big Buddha Seeds heeft met de Big Buddha Cheese de High Times Cannabis Cup in 2006 gewonnen in de categorie ‘Beste Indica’.

Leeftijdsverificatie 18+

Ben je 18 jaar of ouder? De content op Zamnesia.nl is uitsluitend geschikt en bestemd voor volwassenen.

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je woont. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Vind Wietzaden
Big Buddha Seeds - Klik hier voor meer info

Informatie Big Buddha Seeds

Big Buddha Seeds Logo

Velen beschouwen Big Buddha Seeds als een van de beste Britse zadenbanken en ze hebben dan ook een reputatie opgebouwd voor het produceren van de beste Cheese soorten op de markt. Ondanks deze populariteit en uitgesproken invloed op de cannabis markt, is er niet veel bekend over de meesters achter de zaden. Dit weten we echter wel:

Big Buddha Seeds is het geesteskind van oprichter Milo Yung, die opgroeide in een Britse buitenwijk en de fijnere punten van cannabis al van jongs af aan waardeerde. Maar op zijn 18de ontvlamde deze passie pas echt. Met een stekje, gekregen van een vriend, begon Milo aan zijn eerste binnenproject en zette hiermee een stukje cannabis geschiedenis in gang. Vanaf dit moment werd elk beetje vrije tijd besteed aan het aanscherpen van zijn vaardigheden en het kweken van cannabis van topklasse. Via werk in de industrie en het leggen van contacten, kreeg Milo uiteindelijk een originele Cheese kloon in handen, een van de best bewaakte en exclusieve soorten in het Verenigd Koninkrijk.

Na het kweken van de kloon en het experimenteren met de kwaliteit, wist Milo precies wat hem te doen stond: Cheese beschikbaar maken voor de hele wereld. Big Buddha Seeds werd geboren.

Tegenwoordig heeft Big Buddha haar originele Cheese verfijnd en aangescherpt tot een van de beste varianten die je te pakken kan krijgen, terwijl de soort ook wordt gebruikt om een aantal hybriden van topklasse te produceren. Het resultaat is wereldwijde erkenning en veel onderscheidingen, waardoor de zadenbank de aandacht van elke kweker verdient.

Geweldige voorbeelden van hun werk zijn Big Buddha Cheese, Blue Cheese, Buddha Tahoe en Buddha Kush OG, die allemaal kwaliteit uitstralen!

Verpakking van Big Buddha Seeds

Verpakking van Big Buddha Seeds

Big Buddha Seeds neemt het verpakken van de zaden serieus. Zo serieus, dat ze een op maat gemaakte, verpakkingsmachine hebben aangeschaft, waarmee de cannabis zaden absoluut veilig verpakt worden.

Elke set zaden is verpakt in een schok-, temperatuur- en vochtwerende Buddha die vervolgens wordt verzegeld in een blisterverpakking, samen met een speelkaart met informatie over de soort. De Buddha is hersluitbaar via het hoofd, wat betekent dat de zaden in de originele verpakking kunnen worden bewaard, mocht je niet alles in een keer willen gebruiken. Omdat de Buddha echter vaak transparant van kleur is, moet je er wel voor zorgen dat je de verpakking op een donkere plek bewaart.

Big Buddha Seeds' cannabis zaden zijn verkrijgbaar in hoeveelheden van 5, in feminized en autoflowering varianten.

Let op: Het kan gebeuren dat je de oude verpakking van Big Buddha Seeds ontvangt, zolang de voorraad strekt.

Awards Big Buddha Seeds

Big Buddha Seeds Awards

Als een van de meest vooraanstaande producenten van Cheese cannabis zaden, is het geen wonder dat Big Buddha Seeds door de jaren heen vaak in de prijzen is gevallen. Hier zijn een aantal van de beste soorten en de gewonnen prijzen.


Award Big Buddha Cheese

   

Awards:

• 2006 High Times Cannabis Cup, 1ste plaats voor Best Indica
• 2009 420 IC Growers Cup, 5de plaats voor Best Indica
• 2011 Treating Yourself Expo, 2de plaats voor Best Indica

Big Buddha Cheese is een van de meest populaire soorten in het Verenigd Koninkrijk en heeft een onmiskenbare, prikkelende smaak en aroma die haar naam eer aandoet. Deze indica dominante schoonheid is een kruising tussen de originele en zwaar bewaakte Skunk #1 Cheese met een niet bekend gemaakte Afghani en ze zal krachtig groeien, in 7-9 weken bloeien, grote oogsten produceren en ook in staat zijn lichaam en geest geheel te ontspannen, terwijl ze de stemming verbetert.

Koop Big Buddha Cheese

 

 

Big Buddha Cheese


Award Blue Cheese

   

Awards:

• 2006 High Times Cannabis Cup, 3de plaats voor Best Sativa

Blue Cheese combineert de eersteklas tonen van Big Buddha Cheese met de overheerlijke, fruitige twists van Blueberry. Beide ouders zijn op hun eigen manier beroemd en bekroond en hun nageslacht is niet anders. De combinatie van deze genen resulteert in een groot, struikachtig monster dat flinke oogsten produceert in 8-10 weken. Haar toppen produceren een klassieke Cheese smaak met fruitige elementen en de high is functioneel en extreem euforisch.

Koop Blue Cheese

 

 

Blue Cheese


Award Buddha Tahoe

   

Awards:

2011 High Times Cannabis Cup, 3de plaats voor Best Overall Strain
2014 Spannabis Champions Cup, 2de plaats voor Best Indoor Hydro

Buddha Tahoe is een van de weinige, 100% indica's op de markt en is het kind van Big Buddha Seeds' originele Tahoe stekje van OG Kush. Deze cannabis zaden zijn letterlijk een stukje levende geschiedenis en zijn door de jaren heen selectief gekweekt om het beste uit deze OG Kush uit te vergroten. Met een bloeiperiode van 8-9 weken, een frisse citroensmaak en een zwaar ontspannende high, bezit Buddha Tahoe veel eigenschappen om vrolijk van te worden!

Koop Buddha Tahoe

 

 

Buddha Tahoe


Award Blue Cheese Automatic

   

Awards:

• 2013 Spannabis Champions Cup, 2de plaats voor Indoor Hydro

Zoals de naam al suggereert, bezit Blue Cheese Automatic alle geweldige eigenschappen van de originele Blue Cheese, maar dan wel in een eenvoudig te beheren, snelgroeiende, automatische variant. Blue Cheese Auto ontwikkelt zich in grofweg 10 weken van zaad tot oogst en ze behoudt de prikkelende, maar ietwat fruitige smaak van haar naamgenoot, alsook de euforische en opwekkende high. Omdat ze vanzelf bloeit, kan ze meerdere keren per jaar worden gekweekt, wat absoluut een lach op het gezicht zal toveren van veel kwekers.

Koop Blue Cheese Automatic

 

 

Blue Cheese Auto