VapCap Reserve Cap

(4)

Een deel van de enorme aantrekkingskracht van de producten van DynaVap is hun aanpasbaarheid en vervangbare onderdelen. Dit geldt ook voor de vervangende caps van VapCap. Deze caps, gemaakt van rvs van medische kwaliteit, zijn verkrijgbaar in verschillende specificaties. Je kunt er niet alleen je DynaVap mee personaliseren, maar ook je ervaring verbeteren. Haal het beste uit je DynaVap VapCap.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zoek je een reserve cap of je wil je een andere ervaring uit je DynaVap? Dat kan moeiteloos met de vervangende caps van VapCap. Er zijn er drie om uit te kiezen, dus je vindt er altijd een die bij je past. Elke cap is gemaakt van medisch rvs en helpt je om het beste uit je VapCap te halen. Dus maak je keuze en koppel een cap aan je apparaat voor een ongeëvenaarde ervaring.

De Cap

Als de belangrijkste accessoire voor de "M" en andere DynaVap apparaten, is de Cap het originele kenmerkende onderdeel dat op het uiteinde van je VapCap past. Zodra hij op zijn plaats zit, verwarm je hem met een butaanbrander totdat je die bevredigende 'klik' hoort. Dat is het teken dat je een trekje kunt nemen. De Cap verwarmt je kruid gelijkmatig en kan gemakkelijk worden verwijderd en gereinigd als dat nodig is.

De Captive Cap

De Captive Cap kun je met alle apparaten van DynaVap combineren. Deze heeft een vernieuwd design dat niet alleen om het uiterlijk draait. Dit accessoire heeft twee nieuwe inkepingen waardoor de cap steviger zit en een gelijkmatigere luchtstroom levert. Het resultaat is een verbeterde ervaring op het gebied van thermische extractie. Er zijn zelfs verbeterde indicatieklikken zodat je niet alleen weet wanneer je apparaat warm en klaar voor gebruik is, maar ook wanneer deze is afgekoeld.

De Low Temp Captive Cap

Het is geen geheim dat we allemaal de beste smaken, aroma's en effecten van onze favoriete strains willen ervaren. Soms is het verlagen van de temperatuur de beste manier om dit doel te bereiken. De Low Temp Captive Cap is dan ideaal. Dit accessoire, dat compatibel is met alle DynaVap thermische extractieapparaten, wordt eenvoudig op zijn plaats geschoven en vergrendeld en maakt een veel lagere verwarmingstemperatuur mogelijk. Je hoort nog steeds die bevredigende 'klik' en kunt op elk moment van een zijdezachte smaak genieten.

VapCap Reserve Cap Product Informatie
Voor Vaporizer Dynavap The BB3, Dynavap The BB6, DynaVap VapCap M (2021), DynaVap VapCap "M" PLUS 2023
Merk Dynavap
Reviews (4)
  (4)
  Bekijk alle reviews
  11/Apr/2023

  Vapcap
  Ingenieus

  R. S.
  15/Mar/2023

  cap Dynavap
  Originale e funzionale, come backup!

  F. S.
  11/Oct/2022

  Perfecto
  Tapa dynavap original producto correcto

  J. V.
  03/Jun/2021

  dynavap parfait
  produit conforme, reçu dans les temps!

  J. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
VapCap Reserve Cap
VapCap Reserve Cap
VapCap Reserve Cap
VapCap Reserve Cap
VapCap Reserve Cap
VapCap Reserve Cap
VapCap Reserve Cap
VapCap Reserve Cap
Je bezoekt onze Nederlandse website.