G Pen Elite Mondstuk Gaasjes

Heeft je G Pen Elite zijn zachte smaak verloren? Wacht even met het kopen van een nieuwe vaporizer. Heb je namelijk al overwogen om de gaasjes in het mondstuk te vervangen? Deze gaasjes kun je makkelijk op hun plaats drukken en dragen bij aan een nieuwe, frisse ervaring. Ze zijn verkrijgbaar in een verpakking van 5 stuks, zodat je je G Pen Elite nog lang kunt gebruiken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

G Pen - Elite Mondstuk Gaasjes: haal weer heerlijke smaken uit je G Pen Elite

Houd je G Pen Elite in topconditie met deze Mondstuk Gaasjes. De filter screens zijn verkrijgbaar in een verpakking van 5 stuks en zijn makkelijk te gebruiken. Het is simpelweg een kwestie van het mondstuk verwijderen en het gebruikte gaasje vervangen.

Vraag je je af waarom je het gaasje zou vervangen? Nou, door er een nieuw gaasje in te plaatsen, blaas je nieuw leven in je G Pen Elite. Mondstuk gaasjes zijn ontworpen om je kruid in het compartiment te houden tijdens het verhitten. Zo komen er geen losse stukjes in je mond terecht. Na verloop van tijd raken de gaasjes echter verstopt door de hars van je toppen. Deze hars wordt oud en verbrandt tijdens elke sessie. Uiteindelijk tast het de kwaliteit van de damp aan. Dit probleem los je op door het oude, met hars bedekte gaasje te vervangen met een fris, schoon gaasje. Nu kun je weer volop genieten van de zuivere, zijdezachte damp.

G Pen Elite Mondstuk Gaasjes Product Informatie
Voor Vaporizer G Pen Elite
Merk G Pen

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
G Pen Elite Mondstuk Gaasjes
G Pen Elite Mondstuk Gaasjes
Je bezoekt onze Nederlandse website.