Fenopure FP-1 CBG (Fenocan) Feminized

Fenocan is een Zwitsers bedrijf dat bekend staat om hun gespecialiseerde feminized wietsoorten. Nu hebben ze echte krachtpatser ontwikkeld met veel CBG, namelijk Fenopure FP-1. Met deze soort profiteer je van alle mogelijke voordelen van CBG en ze is ook nog eens makkelijk zelf te kweken. Met een beetje verzorging haal je het maximale uit deze plant. Je inspanningen worden rijkelijk beloond.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Fenocan - Fenopure CBG FP-1: een snelle bloeier boordevol CBG

CBG is een cannabinoïde die mogelijk een verzachtend effect opwekt, zonder enige psychotrope bijwerkingen. Het is echter best lastig om een soort te vinden die vooral CBG bevat. Het team van Fenocan brengt hier verandering in! Zij ontwikkelden een CBG-rijke soort die je gewoon zelf kunt kweken.

Fenopure CBG (FP-1) is een feminized soort die het resultaat is van een zorgvuldig kweekproces. Ze valt zeker in de smaak als je de voordelen wilt ervaren van andere cannabinoïden dan THC en CBD. Bovendien kun je Fenopure CBG overal kweken, zowel binnen, buiten als in een kas.

Ze vraagt iets meer onderhoud dan een standaard autoflower. Maar met wat liefde en aandacht kom je een heel eind. Ze groeit wat struikachtig, dus tot aan de oogst moet je haar hier en daar wat snoeien. Binnen is ze klaar voor de oogst na een korte bloei van slechts 7–8 weken. Kweek je haar buiten, dan kun je eind september of begin oktober rekenen op een mooie opbrengst.

Die opbrengst ligt buiten tussen de 150–300g/plant, dus je kunt er heel wat voorraadpotten mee vullen. Haar toppen stralen een aroma uit van bloemen en fruit en dat geeft je een uitstekend idee van haar smaak. Zowel bij het roken als bij het vapen, proef je de fruitige, zoete smaak van Fenopure CBG en daar ga je zeker van genieten.

Omdat deze soort is gekweekt op het CBG-gehalte, wekt Fenopure CBG geen high op (het THC-gehalte ligt rond de 0,2%). Het is dan ook een prettige soort, waar je op elk moment van kunt genieten! Als je nog twijfelt over het kweken van een CBG-rijke soort, dan moet je Fenopure CBG echt eens proberen. Met deze soort kun je eindelijk op eenvoudige wijze van deze zeldzame cannabinoide genieten!

Fenopure FP-1 CBG (Fenocan) Feminized Product Informatie
Merk Fenocan
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 0-1%
CBD 1%
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor 250-300 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Fenopure FP-1 CBG (Fenocan) Feminized
Fenopure FP-1 CBG (Fenocan) Feminized