Mack and Crack Auto (Seedstockers Superior)

(2)

Mack and Crack Auto biedt als autoflower een moeiteloze manier om enorm krachtige toppen te produceren. Met THC-niveaus die rond de 30% liggen, zal iedereen die haar probeert opbeurende effecten voelen. En dat alles met een geweldig smaakprofiel en een gemakkelijk groeiproces, waarmee Mack and Crack Auto ideaal is voor zowel onervaren als ervaren kwekers.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Seedstockers Superior - Mack and Crack Auto: krachtige highs binnen handbereik

Mack and Crack Auto is een autoflowering soort afkomstig van de samenwerking van Humboldt en Seedstockers. Het resultaat is een snelgroeiende, gemakkelijke en over het algemeen krachtige cultivar die perfect is voor kwekers van alle niveaus.

Of je nu nieuw in de cannabiskweekwereld bent of al veel hebt gekweekt, dit is een betrouwbare en robuuste soort die alle omgevingen aankan. Je kunt daarbij in elf weken al oogsten. Dit betekent dat Mack and Crack Auto zich niet inhoudt met floreren. Het is een gemakkelijke plant om te onderhouden en vereist alleen het normale onderhoud om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Als ze klaar is om te worden geoogst, kan ze enorme hoeveelheden krachtige toppen opleveren.

Haar toppen verspreiden citrusachtige, pittige en kruidige aroma's. Dit is perfect voor alle rokers, stoners en vapefans. Wat je voorkeur ook is, Mack and Crack Auto zal zeker bevallen. Een lekkere smaak is één ding, maar voor degenen die op zoek zijn naar sterke highs is deze autoflower ook perfect. Met een gemiddeld THC-gehalte van 30% slaat Mack and Crack Auto behoorlijk hard in. Na een paar hijsjes voelen zelfs de meest ervaren stoners al effect. Ze zorgt voor momenten van euforie en opbeurende sensaties die haar perfect voor sociale bijeenkomsten met vrienden maken.

Mack and Crack Auto (Seedstockers Superior) Product Informatie
Merk Seedstockers Superior
Ouders Mack and Crack X Green Crack Auto
Genetica Sativa dominante autoflower
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 30%
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    05/Feb/2024

    Bin gespannt
    wie immer war das Paket top verpackt und kam sehr schnell. Ich habe große Erwartungen beim Anbau und halte Euch auf dem Laufenden.

    D. G.
    20/Apr/2023

    Great
    This is a very strong sativa that makes you fly very high!

    M. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mack and Crack Auto (Seedstockers Superior)
Mack and Crack Auto (Seedstockers Superior)
Je bezoekt onze Nederlandse website.