Thunder Banana Auto (Seedstockers Superior) feminized

(2)

Thunder Banana Auto is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen Humboldt Seeds en Seedstockers. Deze heerlijke autoflower is uiterst geschikt voor elke kweek. Ze heeft maar weinig verzorging nodig en is daarom ideaal voor zowel beginnende als ervaren telers. Je beloning bestaat uit lekkere, kristalrijke, sterke wiet waarmee het op elk moment goed toeven is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (2)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Seedstockers Superior - Thunder Banana Auto: een zoete strain met een donderende inslag

Zoek je een productieve autoflower? Kijk dan niet verder dan Thunder Banana Auto. Ze is het resultaat van een kruising tussen de originele Thunder Banana en Sour Diesel Auto. De strain is makkelijk onder controle te houden en bezit ook nog de belangrijkste kenmerken van haar fotoperiode voorouder.

Thunder Banana Auto is toegankelijk voor telers van alle niveaus. Ze vereist geen veranderingen in de lichtcyclus of gigantisch veel onderhoud, waarmee je een simpel project te pakken hebt. Aangezien je de strain binnen en buiten kunt telen, heb je mogelijkheden genoeg. Al met al heeft ze niet veel verzorging nodig. Gewoon af en toe je planten controleren, is eigenlijk al voldoende. Thunder Banana Auto vraagt slechts 11 weken om zich uit te rekken en naar de oogst te haasten. Zodra ze klaar is, levert ze een ongelooflijke oogst van compacte, met kristallen bedekte toppen die je zeker zullen behagen. Als de omstandigheden een beetje meewerken, geniet je van een gigantische oogst, voor een autoflower.

Na het oogsten, drogen en curen, heb je heerlijke wiet om te roken, vapen of om concentraten mee te maken. Thunder Banana Auto trakteert op de zoete smaak van snoepjes, verrijkt met een vleugje specerijen. Deze verrukkelijke smaak leent zich voor elke gelegenheid. Aangezien ze wel 20–30% THC kan produceren, is Thunder Banana behoorlijk krachtig. Vanwege de talloze verfijnde terpenen en cannabinoïden ervaar je zowel een fysieke als mentale high. Je kunt een euforische en opbeurend effect verwachten dat uiteindelijk overgaat in een ontspannen en rustgevend gevoel.

Thunder Banana Auto (Seedstockers Superior) feminized Product Informatie
Merk Seedstockers Superior
Ouders Thunder Banana X Sour Diesel Auto
Genetica Sativa dominante autoflower
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 30%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
    (2)
    Bekijk alle reviews
    14/Dec/2022

    Banana
    Bella e molto robusta ottimo avanti cosi

    N. A.
    08/Dec/2022

    Kommt
    Keimrate bei 100%. 3 von 3 sind innerhalb von 24h aufgegangen und geben direkt Gas. End Feedback folgt in 12 Wochen.

    J. G.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Thunder Banana Auto (Seedstockers Superior) feminized
Thunder Banana Auto (Seedstockers Superior) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.