Silver Palm Leaf Pijpje

Bejubeld als de "originele creditcard-pijp", zou je dit prijswinnende Silver Palm Leaf-pijpje een klassiek ontwerp kunnen noemen. Deze mooie, compacte pijp heeft een ingebouwd koelsysteem. Daarbij was ze in 1994 te zien in het Londense Designmuseum en sinds 1995 in het Victoria & Albertmuseum. Geniet stijlvol en functioneel van een ongekend discreet pijpje.

39,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (0)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Silver Palm Leaf-pijpje - "Originele creditcard-pijp": Tijdloos ontwerp en functionaliteit

Het Silver Palm Leaf-pijpje is ontworpen in 1987 en verscheen in de jaren '90 voor het eerst op de markt. Het publiek was daarbij verrast door het duurzame roestwerende stalen ontwerp en de draagbaarheid.

Ook wel ""creditcard-pijp" genoemd, vanwege de vorm en het formaat, werd het Silver Palm Leaf-pijpje genomineerd voor de BBC2 Design Award. Daar zag men echter van af toen de juryleden ontdekten wat mensen ermee rookten.

De manier waarop het apparaatje werkt, is supersimpel. De rook gaat namelijk door in metaal uitgehouwen groeven voor aankomst bij het mondstuk. Het koelt dus af onderweg. Om het reinigen snel en makkelijk te maken, is de roestwerende stalen achterplaat bevestigd met kleine, sterke magneetjes.

Wordt geleverd met een doosje extra screens.

Silver Palm Leaf Pijpje Product Informatie
Lengte 8 cm
Breedte 5 cm
Aanbevolen formaat screen 19,1mm
'Bowl' afneembaar Nee
Materiaal Metaal
Grootte 0-9cm
Reviews (0)
  Er zijn nog geen reviews geplaatst
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Silver Palm Leaf Pijpje
Silver Palm Leaf Pijpje