Panama (ACE Seeds) feminized

(9)

Panama, gefeminiseerd, van ACE Seeds is - wat een wonder - een ras met Panamese genen, van 3 uitstekende Sativas: Panama '74, Green Panama en de Colombiaanse 'Punte Rojo' (Rode Stip). De planten die uit deze zaden groeien, worden groot (180+ cm) en krijgen grote toppen met roze-paarse, rode tinten met de geur van citroen en wierook. Een langdurende, sterke en psychedelische high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (9)
  • Vragen (0)
  • Foto's van klanten (6)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

ACE Seeds - Panama: Krachtige Sativa met een grote opbrengst

Panama van ACE Seeds is een ras van - wat een wonder - 100% Panamese afkomst. Panama '74, Green Panama en de Colombiaanse 'Punto Rojo' (Rode Stip) zorgen voor de genetische achtergrond van deze welgevormde hybride met grote opbrengsten. Dit is een van de meest populaire, krachtige Sativarassen met een grote opbrengst die ACE Seeds te bieden heeft.

Panama, feminized, van ACE Seeds groeit krachtig en bereikt eind oktober een hoogte van 180+ cm als hij buiten wordt gekweekt - binnen is hij na 9-12 weken bloeien klaar. De planten zijn goed bestand tegen meeldauw en spintmijten, hoge en lage temperaturen en botrytis, en hierdoor is het een makkelijk te kweken ras - zelfs voor groentjes. Zorg voor voldoende licht en voeding - hij kan veel voedingsstoffen in zich opnemen en zal je belonen met 300 g (per plant, buitenshuis) uitstekende wiet.

Panama, feminized, van ACE Seeds ontwikkelt grote toppen met roze-paarse, rode tinten met de geur van citroen en wierook. Het eindproduct heeft een laag CBD- en THC-gehalte van ongeveer 15% en veroorzaakt een langdurende, krachtige en psychedelische high. De smaak en het effect van de jaren 70 - dit is een trip naar het verleden met een nieuwe blend van old school genetica.

Panama (ACE Seeds) feminized Product Informatie
Merk ACE Seeds
Ouders 3 sativas from Panama
Genetica 100% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 11-12 weken
THC 21%
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (9)
    (9)
    Bekijk alle reviews
    30/Jun/2023

    Top
    3 von 3 gekeimt, die Pflanzen sehen sehr gesund aus und wachsen ungewöhnlich schnell. Bin schon gespannt, ob ein violetter Phänotyp dabei ist (growe Indoor, vielleicht brauchts auch kühle Nächte). Die enorme Größe lässt sich sicher mit topping bzw. mainlining verhindern

    D. S.
    26/May/2023

    Tasty
    Super um durch den Tag zu kommen , aber aufpassen die werden riesig

    J. V.
    28/Apr/2022

    Rapid Germination
    All The seeds germinated in a few days, they came pretty fresh.

    R. H.
    21/Dec/2021

    Fake Panama
    Les 3 graines ont germées, 3 phénotypes différents et aucun des 3 n'a de pistils roses :/

    P. F.
    02/May/2021

    Panama
    Red weed good weed's !!!

    F. P.
    22/Jun/2020

    great sativa
    all seeds germitate. great product.

    G. D.
    12/Oct/2016

    Every single seed germinated!
    I ordered 3 of those and all seeds germinated, one of them was a little late tho but it germinated also! Awesome, thank you Zamnesia!

    C. T.
    26/Feb/2016

    best sativa
    Plantes tres stable, tres sauvage , attention au strecht , pas besoin de croissance enorme pour l'interieur, gout citronné fort prononcer avec un arriere gout de vanille fermenter exactement comme dans les descriptons , high clair et euphorisant, floraison assez rapide pour une pure sativa , cultivable en 11 semaine , pour amateur de sativa.

    K. U.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Foto’s van klanten (6)
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Panama (ACE Seeds) feminized
Panama (ACE Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.