Brewferm Hop Sensation

(1)

Verrijk je bier en pas het aan jouw smaak aan! Hop Sensation is een gespecialiseerd, 100% natuurlijk hopextract. Het geeft brouwers de mogelijkheid om de effecten van drooghoppen na te bootsen. Hierdoor smaakt je bier nog beter. Hop Sensation is verkrijgbaar in vijf verschillende varianten en is erg makkelijk in gebruik. Je voegt het simpelweg toe aan je vers gebrouwen bier, voordat je bottelt.

6,95 incl. Btw
Uit het assortiment

Smaak: Magnifico€ 6.95
 • Smaak: Citrulicious € 6.95
 • Smaak: Kentish Gold € 6.95
 • Smaak: Magnifico € 6.95
 • Smaak: Peach Melba € 6.95
 • Smaak: Uncle Sam € 6.95
 
- +
 

Overzicht van alle productcombinaties:
Smaak: Uncle Sam € 6.95 Uit het assortiment
Smaak: Magnifico € 6.95 Uit het assortiment
Smaak: Kentish Gold € 6.95 Uit het assortiment
Smaak: Citrulicious € 6.95 Uit het assortiment
Smaak: Peach Melba € 6.95 Uit het assortiment
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Brewferm - Hop Sensation: Smaakmaker Voor Perfect Bier

Brewferm's Hop Sensation zorgt ervoor dat de smaak van je bier net dat beetje extra heeft! Dit 100% natuurlijke hopextract geeft brouwers de mogelijkheid om hetzelfde effect te bereiken als met drooghoppen. Deze manier is echter veel sneller en efficiënter. En het is ook nog eens supermakkelijk in gebruik. Je brouwt het bier, voegt simpelweg het extract van je keuze toe en proeft hoe het smaakt!

VERBETER JE BIER EN MAAK HET IN EEN OOGWENK NOG PERFECTER

Brewferm's Hop Sensation garandeert een consistent resultaat, ongeacht de hopoogst. Je kunt het toevoegen voor de smaak, waarbij een verpakking Brewferm Hop Sensation voldoende is voor 20 liter bier. (Aangeraden wordt om maximaal 1g per liter bier te gebruiken.) Wil je nog meer smaak toevoegen? Geen probleem: je kunt de dosering eenvoudig aanpassen nadat je hebt geproefd. In tegenstelling tot het traditionele drooghoppen is Brewferm’s Hop Sensation makkelijk in gebruik. Je kunt de smaak van je bier eenvoudig aanpassen.

Vergeleken met drooghoppen is Hop Sensation veel efficiënter (tot wel 100%) in het afgeven van smaken en aroma’s. Bij het traditionele drooghoppen wordt slechts 20 tot 35% van de smaak en het aroma van de hop door de wort geabsorbeerd. Daardoor is Brewferm Hop Sensation veel voordeliger en kosteneffectiever.

BREWFERM HOP SENSATION VOOR EEN PURE, CONSISTENTE SMAAK

Het is niet nodig om hopbellen of -korrels aan je bier toe te voegen. Daardoor hoef je ook geen hop residu uit het bier te filteren.

Brewferm's Hop Sensation garandeert een consistente smaak, omdat het product is gestandaardiseerd. Daardoor is de smaak niet afhankelijk van de batch of het jaar waarin de hop is geoogst.

MAKKELIJK IN GEBRUIK – ZO WERKT HET

Het is heel makkelijk om de gewenste smaak van Brewferm Hop Sensation toe te voegen en je proeft het verschil meteen. Volg de hieronder beschreven stappen voor een perfect resultaat!

1) Brouw met je bierkit of je eigen recept.
2) Fermenteer je bier.
3) Proef het jonge bier.
4) Voeg Brewferm Hop Sensation toe voor de smaak. Herhaal deze stap indien nodig en pas het aan tot je de gewenste smaak hebt verkregen.
5) Bottel je bier.
6) Geniet ervan!

Brewferm's Hop Sensation is verkrijgbaar in vijf fantastische smaken: Hop Sensation Uncle Sam, Hop Sensation Magnifico, Hop Sensation Kentish Gold, Hop Sensation Citrulicious, Hop Sensation Peach Melba.

Reviews (1)
  (1)
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation
Brewferm Hop Sensation