California Orange Cheese (Big Buddha Seeds) feminized

California Orange Cheese is een feminized indica-dominante kruising van twee achtenswaardige en krachtige strains. Eenvoudige kweek en resistentie tegen ziekteverwekkers maken haar een makkelijke plant met een respectabel oogstgewicht.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Big Buddha Seeds - California Orange Cheese: Fruitige Euforie

CALIFORNIA ORANGE CHEESE

California Orange is al sinds de jaren '80 een vooraanstaande kruising, veredeld in Humboldt County. Big Buddha Cheese is bijzonder geliefd vanwege de opvallende paarskleurige, piramidevormige toppen en waanzinnige opbrengsten. Beide strains worden bewonderd om hun aroma's, smaken en cerebrale effecten. Door deze twee favorieten samen te brengen, is een uitstekende cannabisvariëteit voor de verwende kweker van nu ontstaan.

California Orange Cheese is een feminized indica-dominante cocktail met een shotje sativa erin. De aroma's van de ouderplanten zijn een aangename mix en geven een doordringende hasj en fruitsensatie waarbij je naar steeds meer verlangt. De fruitsmaken domineren met sinaasappel, snoepjes, vleugjes citroen en meloen die op je verhemelte smelten. Een rappe en intense euforie hakt er meteen in en als je blijft doorroken, ontwikkelt zich een psychedelische ervaring. California Orange Cheese is een sociaal verantwoord rokertje waarvan je zweverig gaat klessebessen.

Rond de nodes ontwikkelen zich dikke toppen, zoals een indica, wat je doet denken aan de California Orange. Gehard en resistent tegen ziekteverwekkers is California Orange Cheese een meegaande soort om te kweken. Goed voor beginnende kwekers die een makkelijke plant willen telen om ervaring op te doen. Stevige gecanneleerde stelen en zijtakken bieden de compacte toppen voldoende steun en raken ook zelf bedekt met een laagje ijzige harskristallen. Indoor duurt de bloeiperiode 9-10 weken met een opbrengst van zo'n 80g/m². Outdoor valt de oogsttijd aan het eind van oktober en kun je 350g/plant verwachten.

California Orange Cheese (Big Buddha Seeds) feminized Product Informatie
Merk Big Buddha Seeds
Ouders California Orange x Big Buddha Cheese
Genetica 85% Indica / 15% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 100g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 350g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
California Orange Cheese (Big Buddha Seeds) feminized
California Orange Cheese (Big Buddha Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.