Blog
Cannabisaccounts Snapchat
3 min

9 Cannabisaccounts Om Te Volgen Op Snapchat

3 min

Snapchat is een foto en video-app waarmee je privéberichten kunt sturen die na het bekijken ervan automatisch worden verwijderd. Hier is onze lijst van de beste 9 cannabis Snapchat-accounts die je moet volgen!

Het op de hoogte blijven van de steeds veranderende cannabiswereld is net zo gemakkelijk als het tegenwoordig checken van je telefoon. Snapchat is een van de voornaamste diensten voor het snel bekijken van foto's en video's - dus hier zijn een aantal cannabis-gerelateerde accounts die het bekijken waard zijn!

WAT IS SNAPCHAT?

Met de foto en video-app Snapchat kun je afbeeldingen en filmpjes rondsturen, die de ontvanger één keer kan bekijken voordat ze worden verwijderd. Ooit was de app een manier om niet-werk-gerelateerde foto's naar je geliefde te sturen, nu wordt Snapchat gebruikt om fans op de hoogte te houden van de bezigheden van hun favoriete beroemdheid. Voor cannabiskenners die op de hoogte willen blijven van de laatste cannabissoorten en trends, was er nooit zo'n gemakkelijke manier om bij te blijven. Hier is onze lijst van een paar van de beste wiet-gerelateerde Snapchat-accounts die er zijn!

SNOOP DOG

Voor als je het nog niet wist; Snoop houdt ervan om wiet te roken. In de loop der jaren heeft hij zichzelf getransformeerd van rapper tot televisiepersoonlijkheid. Tegenwoordig is hij co-host in een TV-programma met Martha Stewart. Hij is lange tijd een voorstander van cannabis geweest, en actief in de pro-cannabisgemeenschap. Nu cannabis volledig gelegaliseerd is in Californië, heeft Snoop gezworen om elke dag wiet te roken, wat waarschijnlijk geen grote verandering voor hem is. Je kunt Snoop op Snapchat vinden onder de naam SnoopDogg213.

SCHOOLBOY Q

Schoolboy Q is een grote voorstander van cannabis-legalisatie en gebruik. Hij werd geboren op een militaire basis, maar kwam uiteindelijk terecht in het zuiden van Los Angeles. Na het verlaten van school en na jaren in een bende te hebben gezeten, veranderde hij zijn leven en werd hij bekend in de rap-wereld. Hoewel hij aan de voet stond van "Schoolboy Q"-soorten op verschillende plekken in Californië, geeft hij de voorkeur aan het roken van OG Kush blunts. Je kunt op de hoogte blijven van Schoolboy Q en uitvinden wat hij op dit moment rookt, op de Snapchat-naam HoovaQ.

WeedHUMOR

Als je de dagelijkse stress even wilt ontvluchten, en pret wilt hebben met wat grappige wietmemes, kan Wiethumor hetgeen zijn waar je naar opzoek bent. Wiethumor laat de grappigste cannabis-gerelateerde foto's en video's zien van het internet. Alles kun je vinden op Snapchat's grappigste plaats voor cannabisrokers, van wietrokende omaatjes tot aliens met blunts. Je kunt Wiethumor op Snapchat vinden onder de naam weedhumor420.

DAZED DAIZY

Een ander Snapchat-account dat het waard is om te bekijken, is Dazed Daizy. Ze is een jonge cannabisactivist die altijd de pikantste dingen draagt. Je ziet Daizy altijd pronken met toppen, waterpijpen en allerhande wiet-gerelateerde objecten. Ze deed onlangs wat wenkbrauwen fronzen op diverse social media met het laten zien van iets teveel huid, maar op Snapchat is dat nooit een probleem. Je kunt leuke selfies en wiet-gerelateerde verhalen en veel toppen verwachten. Je kunt haar vinden op dazeddaizy.

WIZ KHALIFA

Wiz Khalifa is een Amerikaanse rapper en een van de grootste namen in de hiphopwereld. Hij begon met het schrijven van gedichten toen hij negen jaar oud was en maakte zijn eerste opnames op zijn twaalfde. Wiz is een van de gulzigste beroemdheden wat betreft cannabisgebruik. Hij raakte buiten westen op MTV, heeft gepleit voor legalisatie en noemt zijn huis zelfs The Bakery. Zijn Snapchat-account is een fantastische manier om uit te vinden waar Wiz nu op tournee is, maar ook om backstagefoto's te bekijken en om natuurlijk zo nu en dan mooie groene knoppen te zien. Khalifathecap is de naam waarop je hem kunt vinden op Snapchat.

ANGELA MAZZANTI

Angela is een rokend model en cannabis-voorstander met een intrigerend en kwellend Snapchat-account. Ze heeft gesierd op de covers van Hustler, Tattoo Magazine, Inked Dolls en in vele andere publicaties. Van top tot teen bedekt met inkt, is ze bij uitstek de meest sexy cannabisactivist op het internet. Je krijgt een regelmatige stroom van sexy fotoshoots en cannabis-gerelateerde inhoud. Angela is niet bang om met haar publiek te praten op social media, en communiceert constant met haar fans. Je kunt Angela op Snapchat vinden onder de naam Angela.mazzanti.

HIGH TIMES

Het is het meest favoriete en langst-bestaande cannabistijdschrift dat er is. Ze publiceerden foto's van dikke toppen decennialang voordat Snapchat opkwam. Afijn, je hoeft niet meer tot volgende maand te wachten om foto's te krijgen van 's werelds grootste nugs. High Time's Snapchat is een fantastische manier om up-to-date te blijven en zelfs om deel te nemen aan wedstrijden en andere acties. Echt meer dan een wiettijdschrift. High Times is een belangrijke stem geworden in de open discussie rond marihuana. Je kunt met High Time's Snapchat in contact komen op HighTimesMag.

MRGRAYGLASS

"Ik wil even stoppen met het kijken naar mooie Snapchats van grote, rijpe juweeltjes", heeft niemand ooit gezegd. Maar als die tijd komt, wil je absoluut Scott Rosinski en zijn Snapchat account MrGrayGlass bekijken. Scott's glasstukken zijn ware kunstwerken. Sommige van zijn designs zijn te volmaakt om ooit mee te roken, hoewel ze daarvoor gemaakt zijn. Je krijgt niet alleen de meest ongelooflijke glaswerken te zien, maar neemt ook een kijkje achter de schermen van Scott's werkplaats en je ontdekt wat er komt kijken bij het maken van zulke mooie meesterwerken.

MERRY JANE MEDIA

Merry Jane is een van de beste websites voor cannabisteelt, nieuws en, o ja, met veel foto's van wiet. Merry Jane's Snapchat-account is niets anders. Elke dag krijg je niet alleen prachtige foto's van cannabis, maar kun je ook meedoen aan acties, prijsvragen en meer. Merry Jane verenigt Snapchat en andere social mediaplatformen op een geweldige manier om alles te weten te komen over cannabis. Vind deze onder het Snapchat account Merryjanemedia.

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Nieuws Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken