Blog
Top 15 Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram
5 min

Top 15 Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram [2024]

5 min

Wiet is een hot topic. Er is dan ook geen tekort aan grappige en sexy influencers die hun voorliefde voor cannabis uitdragen. Bekijk de onderstaande lijst en ontdek onze favoriete wietdames op Instagram.

De internationale cannabisgemeenschap groeit in rap tempo. En in het kader van diversiteit, leek het ons leuk om de bekendste vrouwelijke wietfanaten eens in de schijnwerpers te zetten. De volgende Instagram-influencers bieden een rijkdom aan interessante en opvallende content. Zorg er dus voor dat je hun feed bekijkt en dat je ze volgt!

Top 15 vrouwelijke cannabis-influencers op Instagram

Van filmpjes van enorme trekken van een dab rig tot lifestyle-gerichte content en weggeefacties, de accounts van deze dames draaien enkel en alleen om wiet. Je wilt hier gegarandeerd niets van missen!

1. @Itsmiabeyer2.0

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @Itsmiabeyer2.0
instagram.com/itsmiabeyer2.0

Mia Beyer woont in Los Angeles, maar komt oorspronkelijk uit Michigan en ze doet geen moeite om haar liefde voor wiet te verbergen. Of je haar nu volgt op Instagram, Twitter, TikTok of Snapchat, je zult haar altijd met een joint, bong of een dikke blunt zien (het laatste lijkt haar favoriet te zijn). Soms deelt ze ook korte filmpjes waarin ze gitaar of keyboard speelt, zingt, en haar favoriete cannabis brands en dispensaria opnoemt. Natuurlijk onder het genot van haar favoriete snacks. Mia's voorliefde voor wiet is duidelijk te zien in alles wat ze doet, en ze moedigt anderen ook aan om hun liefde voor de wietplant te delen.

Gerelateerd artikel

Hoe Rol Je De Perfecte Blunt?

2. @Trippy.treez

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @Trippy.treez
instagram.com/trippy.treez

Trippy Treez is een cannabis-influencer en marketeer die al heel lang in het vak zit. Ook zij is in Los Angeles gevestigd en heeft meer dan 200.000 volgers op haar Instagram-account. Haar profiel staat vol met sexy foto's, hilarische TikTok-video's en af en toe een weggeefactie of promo. Het YouTube-kanaal van Trippy Treez is een ware goudmijn, vol met productrecensies, weggeefacties en tutorials (van hoe je een blunt rolt tot de 'French inhale'-techniek). Ook vind je er veel reisvideo's en exclusieve filmpjes in cannabis shops en op pittoreske rookplekken. Trippy Treez is zonder twijfel een van onze favoriete cannabis-influencers. Oh, en hadden we al gezegd dat ze ook een van de weinige prominente vegan edibles-kenners is?

3. @sheflieshigh

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @sheflieshigh
instagram.com/sheflieshigh

She Flies High, ook wel bekend als Jennie, is een stoner met een sterk karakter. Haar Instagram-feed richt zich voornamelijk op haar professionele carrière als model. Haar Twitter-account bevat echter overwegend shoutouts voor cannabis brands, promo's en grappige tweets. Daarnaast is ze sinds kort ook op YouTube te vinden, waar ze productrecensies deelt, Q&A-sessies organiseert en bestellingen van dispensaria uitpakt. Zo laat ze op haar kanaal bijvoorbeeld een cannagar zien van $ 300 en concentraten, toppen en edibles ter waarde van $ 250. Ten slotte heeft She Flies High ook haar eigen merchandise-bedrijf opgericht, Tokin Asians, samen met collega-influencer Merrica. Hun merchandise-lijn bestaat momenteel uit T-shirts en accessoires.

4. @pothead.princess

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @pothead.princess
instagram.com/pothead.princess

Pothead Princess is een echte liefhebber van dabbing en haar Instagram bevat een enorme verzameling aan content. Ze is ook een echte fijnproever met veel Insta-stories waarin ze overheerlijke gerechten deelt. Pothead Princess publiceert daarbij regelmatig productpromoties en weggeefacties van populaire cannabismerken uit Californië. Daarnaast is ze lid van The Real Cali Connection, de op een na oudste legale zadenbank van de VS. Het komt dan ook niet als een verrassing dat Pothead Princess een van de grootste cannabis influencers is die er zijn.

5. @sarahjain420

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @sarahjain420
instagram.com/sarahjain420

Sarah Jain is een van de bekendste covergirls in de cannabiswereld. Ondanks haar ondeugende fotoshoots noemt ze zichzelf een ware hasj-kenner en is het haar missie om de beste dabs die er zijn uit te lichten. Sarah woont in San Francisco en op haar account vind je dan ook prachtige foto's van de Amerikaanse westkust, evenals grote cannabisnamen uit de Bay Area. Ze is ook een groot fan van paddo's, en deze komen regelmatig in haar berichten voorbij vanwege hun holistische eigenschappen en spirituele complexiteit. Sarah is aanwezig bij alle bekende cannabisevenementen en fotoshoots van de grootste cannabis brands van Californië.

Gerelateerd artikel

Hoe Herken Je Hoogwaardige Hasj?

6. @koala.puffss

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @koala.puffss
instagram.com/koala.puffss

In tegenstelling tot veel andere dames op deze lijst, richt Koala Puffs zich minder op modellenwerk. En haar 680.000 volgers lijken dol op haar te zijn. Naast socialmedia-ster, is Koala Puffs zelfstandig ondernemer en runt ze haar eigen lifestylebedrijf, dat een heleboel merchandise verkoopt. Zo biedt ze accessoires (zoals speldjes, buttons en draagtassen), rookartikelen (zoals dab-matten, waterpijpen en aanstekers) en 'monthly mystery boxes' vol met unieke goodies (zoals wietpijpjes, rolling trays en accessoires) aan. Ook produceerde Koala Puffs haar eigen single, genaamd Puff Pass.

7. @muh_riah

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @muh_riah
instagram.com/muh_riah

Muh Riah is ook een van onze favoriete influencers. En ze weet zich met haar veelzijdige werk heel goed te onderscheiden. Zo is ze naast fotograaf ook sieradenontwerpster en ondernemer. Met haar merk Uprise Collective creëert Muh Riah authentieke content voor merken en andere influencers. Ze richt zich daarbij met name op reizen, empowerment van vrouwen en (je raadt het al) wiet. Haar content heeft een unieke vibe en ook als fotograaf onderscheidt ze zich van veel andere influencers. Als je op zoek bent naar creatieve, veelzijdige content, volg dan Muh Riah op Instagram en al haar andere kanalen.

8. @lizzyjeff

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @lizzyjeff
instagram.com/lizzyjeff

Het werk van Lizzy Jeff is ook erg veelzijdig. Lizzy is een zelfbenoemde medicijnvrouw, rappriesteres, visionaire curator en nog veel meer. Haar content is fris, met een unieke spirituele twist. Lizzy's merk Zen & Kush is een hoogwaardig lifestylebedrijf dat van veel markten thuis is. Het produceren van muziek, evenementenorganisatie, creatief leiderschap, merkadvies en zelfs persoonlijke een-op-een coaching/mentoring behoren allemaal tot haar expertise. Zen & Kush organiseert ook een masterclass genaamd The Divine Assembly. Deze wekelijkse sessie verbindt een unieke groep alchemisten, genezers, creatievelingen, artiesten en nog veel meer met elkaar. Neem meteen een kijkje op haar account om beter te begrijpen wat ze precies allemaal doet!

9. @sewkey

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @sewkey
instagram.com/sewkey

Sewkey Herrera is een Amerikaans cannabismodel, influencer, actrice, content creator en professionele muziekartiest. Haar content en modellenwerk is daarbij geïnspireerd op haar Koreaanse en Mexicaanse achtergrond. Een van haar meest recente ondernemingen is de creatie van een nieuwe lijn cannabis strains, genaamd Ramen Strain. Samen met het Californische bedrijf Andretti Cannabis Co., heeft Sewkey diverse nieuwe soorten wiet gecreëerd, zoals Ramen, Geisha en Cherry Blossom. Oh, en alsof haar foto's en video's nog niet ondeugend genoeg zijn, maakt ze ook nog XXX-content op OnlyFans. Zorg ervoor dat je haar volgt op Instagram voor alle links naar haar werk.

10. @theashleydee

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @theashleydee
instagram.com/theashleydee

Ashley Dee omschrijft zichzelf als een 'vintage preservationist' en farmaceutisch expert. Haar Instagram bevat voornamelijk modellenfoto's, maar af en toe komt er ook een promo of weggeefactie voorbij. Op OnlyFans biedt Ashley echter meer exclusieve, ongecensureerde content, waaronder professionele privéfoto's, openhartige selfies en ondeugende video's. Ze heeft ook haar eigen winkel, Rustic Angels, waar ze vintage meubels, verzamelobjecten, antiek en nog veel meer verkoopt. Enkele cannabis brands waarmee ze samenwerkt, zijn Jüüg, gespecialiseerd in hoogwaardige toppen, en LA Kush, een dispensarium met een enorm aanbod van onder andere geweldige wiettoppen, dabs en edibles.

Gerelateerd artikel

Top 10 Cannabis Strains Uit De VS

11. @chasingbrandi

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @chasingbrandi
instagram.com/chasingbrandi

Brandi Kassidy is een aanstormend model en cannabis-influencer uit Colorado Springs. Haar content heeft een unieke adventure en outdoor vibe. Veel van haar fotoshoots en filmpjes vinden dan ook buiten plaats, in wandelgebieden, op campings, in de bergen, bij rivieren of bij watervalletjes. Ze laat op haar account ook normale huiskamerplanten zien. Dit geeft haar Instagram-feed een relaxte sfeer. Zorg ervoor dat je via haar featured stories op de hoogte blijft van al haar buitenavonturen. Volg haar ook op Twitter en OnlyFans of Snapchat voor zowel gratis als betaalde exclusieve content.

12. @natty_nuggs

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @natty_nuggs
instagram.com/natty_nuggs

Natty Nugs, ook wel bekend als Natalie, is een cannabismodel en heeft een erg creatieve geest. Haar Instagram-account bevat professionele modellenfoto's, sexy selfies en een paar TikTok-video's. Ze is ook erg actief op Twitter, waar ze openhartig deelt wat haar zoal bezighoudt. Haar profielen en portfolio zijn misschien niet zo uitgebreid als die van andere cannabis-influencers op deze lijst, maar Natty Nuggs is zeker een cannabismodel om in de gaten te houden. Haar liefde voor wiet, het buitenleven en plezier maken is overduidelijk. Op de een of andere manier weet ze je met haar posts op Instagram altijd weer te inspireren.

13. @nikki.narvaez

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @nikki.narvaez
instagram.com/nikki.narvaez

Nikki Narvarez is misschien wel de meest unieke cannabis-influencer op deze lijst. Met haar gothic kleding, donkere haar en sexy tatoeages heeft ze een uitstraling die moeilijk te vergelijken is met de andere influencers. Haar Instagram is ook buitengewoon goed ingedeeld, met geweldige thema's en netjes georganiseerde content. Haar bio luidt: "doing whatever the f* I want", en geeft je een goed idee van haar houding. Heb je een voorliefde voor wiet, motoren en rave-wear? Zorg er dan voor dat je haar foto's, video's en promo's op Instagram bekijkt!

14. @staybluntbri

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @staybluntbri
instagram.com/staybluntedbri

Stay Blunt Bri is een blogger en influencer met een voorliefde voor wiet. Hoewel haar loyale fanbase en haar social mediakanalen niet zo groot zijn als die van sommige andere influencers, is haar content geweldig; het is oprecht, luchtig en sexy. Stay Blunt Bri woont in Los Angeles en werkt veel samen met lokale dispensaria en cannabis brands, waaronder Burnin Budzz uit Inglewood. Net als Nikki Narvarez en Natty Nuggs, is Stay Blunt Bri een cannabis-influencer die je zeker in de gaten wilt houden terwijl ze op social media steeds populairder wordt.

Gerelateerd artikel

Top 5 Cannabissoorten Van De Westkust

15. @chelynazario

Top Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram: @chelynazario
instagram.com/chelynazario

Chely Marie Nazario is een van de meest unieke en actieve modellen op deze lijst. Ze bereikt een enorme community op Instagram, met meer dan 370.000 volgers. Haar zeer exclusieve content heeft een tropische twist die haar Hawaiiaanse en Indonesische afkomst weerspiegelt. Chely's Instagram-account bevat een verzameling aan professionele foto's en selfies die zich op reizen, voeding, lifestyle en uiteraard wiet richten. Ze is ook actief op TikTok, heeft een goed gevoel voor humor en heeft een account op OnlyFans voor meer exclusieve, ongecensureerde content.

Of je nu een professional uit de cannabisindustrie bent die op zoek is naar creatievelingen om je te helpen een breder publiek te bereiken, of gewoon een wietfan die op zoek is naar content om je online te vermaken, zorg dat je deze aantrekkelijke cannabisvrouwen volgt!

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Celebrities Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken