Blog
Top 10 Meligste YouTube Video's Om High Te Bekijken
3 min

De Top 10 Meligste YouTube Video's Om High Te Bekijken

3 min

YouTube video's bekijken terwijl je stoned bent, zou in de geschiedenisboeken vastgelegd moeten worden voor toekomstige generaties. Hier enkele fantastische clips die je high moet bekijken.

Een giechelige rooksessie waarbij iedereen high is, kan eigenlijk niet zonder goed vermaak. YouTube staat vol met maffe, grappige en interessante video's. Daarom hebben we dit platform voor je uitgekozen zodat je je tegoed kunt doen aan passende filmpjes als je high bent. Zorg voor genoeg wiet, trommel je vrienden op, zet ze voor de buis en laat de volgende video's langskomen. Je krijgt er geen spijt van. Maak het gezellig, pak een paar pijpjes erbij en je bent startklaar voor dit epische YouTube avontuur.

VIDEO: BRODYQUEST

Adrien Brody is een begenadigd acteur. Hij heeft een rol gespeeld in de schitterende film "The Pianist." Prijzen binnenhalen is echter niet genoeg voor hem, hij wilde meer uit het leven halen. Hij heeft daarom besloten om een intergalactische zoektocht te ondernemen. In deze YouTube clip schittert onze geliefde Adrien Brody. Je volgt hem bij zijn zoektocht om het universum te domineren. Iedereen zou dit epische avontuur moeten bekijken. Op de achtergrond klinkt een lo-fi muziekje dat perfect de funky spirit van de geliefde acteur opleukt. BrodyQuest spoort je aan om er snel nog eentje op te steken. Daarbij vraag je je hoofdschuddend af: "Wtf! Wat was dat?".

VIDEO: PIKATORO - PEN PINEAPPLE APPLE PEN

Pikotaro werd op een ochtend wakker en had een goddelijke ingeving. Hij kwam op het idee om een slecht deuntje te combineren met appels, ananassen en pennen. Op het moment zelf leek het een goed idee. Bekijk de videoclip en laat je meeslepen door zijn gladde dance moves in zijn glinsterende outfit. Ontspan, rook en geniet van deze gewaagde combinatie van zoete tropische vruchten en een pen. We durven te wedden dat hij minimaal een glimlach op je gezicht tovert.

VIDEO: DIE WOODYS - FICHTL'S LIED

Voordat je je aan deze video waagt, moet je eerst een berg wiet roken. Die Woodys verbeelden op hilarische wijze hoe jij je op dat moment voelt. Deze jodelende band is in een Duits bos verdwaald geraakt tijdens de jaren '60. Ze zijn in 1984 weer opgedoken in de bewoonde wereld met een vrolijk alpenweideliedje. Een aanstekelijk deuntje, een boomstam-keyboard, een trommel, vogelgetsjirp en twee mafketels met bloeddoorlopen ogen van de wiet. Veel plezier!

VIDEO: BETWEEN TWO FERNS

Zach Galifianakis heeft z'n eigen talkshow, "Between Two Ferns", waarin hij kletst met populaire beroemdheden, van Brad Pitt tot Justin Bieber. Zach heeft het in Hollywood redelijk voor elkaar, ondanks dat hij klein en dik is en naar Doritos ruikt. De speciale gast in deze episode is de voormalige President van de Verenigde Staten, Barack Obama. Het verbaast ons dat Obama met dit interview instemde. Maar we zijn blij dat hij dat heeft gedaan. Kijk en geniet.

VIDEO: RASPUTIN - VLADIMIR PUTIN - LOVE THE WAY YOU MOVE

With Love from Russia. Russische wetenschappers construeren de ultieme Russische vechtmachine. En natuurlijk voldoet die aan het Russische stereotype. Hierbij word je getrakteerd op een deuntje dat waarschijnlijk de meest funky volksmuziek is die je ooit gehoord hebt. Funky sneakers, techno moves en natuurlijk kan ook Poetin niet ontbreken. De video heeft een knallend einde. Hoogst vermakelijk als je high bent. Rook wat Russische autoflowering soorten en geniet.

VIDEO: TARSIER

Even een educatief dierenfilmpje tussendoor. Ben je een cannabisliefhebber? Dan ben je vast wel eens als een blok in slaap gevallen met walvisgezang van National Geographic op de achtergrond. Hier hebben we een video voor je over het spookdiertje, een kleine lemuursoort die haar naam eer aandoet. Geniet van de stoner interpretatie van David Attenborough's natuurdocumentaires. Spookdiertjes zien er niet alleen spookachtig uit, ze zijn ook niet erg slim. Volgens de commentator zijn hun ogen heel groot, ze zouden zelfs groter zijn dan hun hersenen. Geniet van dit schattige wollige, beetje angstaanjagende nachtdiertje.

VIDEO: VITAS 7TH ELEMENT

Vitas is ook wel bekend onder de naam "The Weird Russian Singer". Hij had de dringende behoefte de muziekwereld te verrijken met zijn diepste emoties, verwoord in het nummer "7th Element". Rook een pijpje en geniet van de geschifte vocale geluidseffecten. Deze worden ondersteund door een pompend discodeuntje. Ook zie je een bijpassend haute couture skipak. Laat je meevoeren in een intergalactische scène met deze video. Hiermee voel je je meteen vrolijk en optimistisch over de toekomst van de mensheid.

VIDEO: HAMSTER IN DARKNESS

Als je het leuk vindt een hamster te zien met een existentiële crisis ben je hier aan het goede adres. De hamster ontdekt de donkere krochten van zijn ziel. En dat met “The Sound of Silence” van Simon & Garfunkel op de achtergrond. Dus onthoud goed, zorg dat je hamster gelukkig in zijn leefomgeving is en geef hem alle liefde die hij nodig heeft. En wat je ook doet, dol hem niet met lekkere hapjes.

VIDEO: CAT TRANSCENDENCE

Een kat die de transcendentale grenzen van het ruimte-tijd continuüm overstijgt. Dat is nu schitterend geïnterpreteerd en weergegeven in een professioneel geproduceerde YouTube clip. Neem een hijsje van een Haze en ontdek de voorspellende gave van deze kat. Je gaat aan je eigen sterfelijkheid twijfelen. En tegelijkertijd ben je na afloop in verwarring over wat je zojuist hebt meegemaakt. Het fabeltje gaat dat katten dwars door de ziel van mensen kunnen kijken. Deze kat kijkt overal doorheen en overstijgt alles, à la Johnny Depp.

VIDEO: DANK BIRD MEMES COMPILATION

Er is geen betere manier om deze stoner vriendelijke YouTube verzameling af te sluiten dan met doldwaze vogeltjes die gekke dingen doen. Papegaaien die stennis schoppen, vogels die een jazz-dansje doen en niet te vergeten een vogel die een riverdance opvoert. Ze toveren allemaal een onbetaalbare glimlach op je gezicht. Rook wat goeie wiet met je vrienden en lachen maar.

Bonus Video's - mensen kijken die high zijn is ook lollig!

VIDEO: LEGALLY HIGH

We hebben er nog een paar voor je. Kijk eens naar deze BBC verslaggever die verschrikkelijk high wordt door een brandstapel drugs waarover hij verslag moet doen. Er wordt opium, heroïne en hasj verbrand op de achtergrond. Hierdoor raakt de nieuwsverslaggever helemaal bedwelmd en moet hij ontzettend lachen. Hij giechelt waarschijnlijk nooit meer zo erg als hier.

VIDEO: PAUL RUDD & JASON SEGEL

Dit interview is gehouden voor de website Rotten Tomatoes om de film "I Love You, Man" te promoten. Paul Rudd en Jason Segel zijn zo high dat ze het tijdens het gesprek steeds hebben over Gideon de Eenhoorn, een denkbeeldige vriend van Segel. De liefde tussen deze twee gasten is echt, net als hun high. Met deze video sluiten we onze YouTube collectie met veel vermaak af.

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Nieuws Reizen
Zoeken in categorieën
of
Zoeken