Blog
Cannabis Instagram-Accounts
4 min

Top 10 Wiet Instagram-Accounts Die Je Moet Volgen

4 min
Business Nieuws

Cannabisliefhebbers hoeven zich niet langer te verstoppen. Instagram is een platform dat kwekers, liefhebbers en cannabisexperts de kans geeft om samen te komen en om hetgeen te delen waar ze van houden: wiet!

Instagram is hard op weg om niet alleen "de" manier te worden om met je vrienden contact te houden of om te adverteren. Het is namelijk ook een manier om je geweldige cannabisplanten te laten zien. Het lijkt erop dat iedereen mee wil doen op Instagram. Of dit nu is met professionele foto's, korte video's met tips en reviews of met cannabis gerelateerde humor.

Gerelateerd artikel

Top 15 Vrouwelijke Cannabis-Influencers Op Instagram [2021]

En waarom ook niet? Instagram is een simpel en toegankelijk platform voor iedereen. Veel cannabisliefhebbers gebruiken het tegenwoordig om in contact te komen met gelijkgestemden. En wees eerlijk, wie wil er nou geen account volgen met de naam "Dabbing Granny"? Jezelf uiten op een sociaal media platform als dit is alleen maar goed om het stigma te doorbreken dat aan cannabis kleeft.

DE OPKOMST VAN INSTAGRAM VOOR CANNABISLIEFHEBBERS

Met een ongelooflijke 700 miljoen geregistreerde gebruikers, is Instagram’s groei sinds 2010 op zijn minst kolossaal te noemen. Het platform is ontwikkeld door Kevin Systrom en Mike Krieger. Hun motto was simpel. Zo wilden ze een bedrijf bouwen zoals zij het wilden, met een focus op het geven van een een-op-eenervaring aan de gebruiker. Dat is precies waarom professionals en bedrijven Instagram dagelijks actief gebruiken. Hetzelfde kan gezegd worden van de cannabisindustrie. Met de optie om de beste werkwijzen te delen en voorbeelden te tonen van heerlijke toppen, heeft Instagram mensen verbonden op een manier die tot voor kort als onmogelijk werd beschouwd.

Zonder verdere vertraging is het nu tijd om over te gaan op de top tien Instagram accounts over alles wat met cannabis te maken heeft. Onthoud, Instagram is volledig gratis, dus als je nog geen account hebt, maak er dan een aan en volg deze fantastische accounts.

TOP 10 CANNABIS-GERELATEERDE INSTAGRAM ACCOUNTS

1. WEED HUMOR

Weed Humor - Instagram

Zoals de naam al doet vermoeden, brengt Weed Humor je grappige en vaak ongelooflijk satirische foto’s over wiet. Je vindt er geestige screenshots van Twitter posts en memes van gebruikers. Er is dus voor iedereen wel iets om te lachen. Het biedt een lichtzinnige kijk op de cannabiswereld. En dat is zeer welkom in het vaak agressieve mediaklimaat. Als gevatte oneliners over het roken van wiet jouw ding zijn, dan is dit het account voor jou.

2. JORGE CERVANTES

Jorge Cervantes - Instagram

Als legende is Jorge Cervantes de goeroe als het aankomt op het kweken van wiet. Hij is bekroond met zijn boek “The Cannabis Encyclopedia”, dus je weet zeker dat hij weet waar hij over praat. Op zijn account vind je foto’s van zijn dagelijkse reizen en avonturen. Hij biedt een uniek inzicht in zijn omvangrijke kennis. Of het nu om een nieuwe waterpijp gaat of een methode om cannabisconcentraten te extraheren. Een must voor liefhebbers van cannabiskweek.

3. CANNA OBSCURA

Canna Obscura - Instagram

Mede-oprichter van TKO Reserve, Canna Obscura, toont een aantal prachtige close-up foto’s van cannabistoppen. Zelfs van zo dichtbij dat je de trichomen kunt zien glinsteren in het licht. Dit is een waar schouwspel voor artistieke cannabiskenners. TKO Reserve is een organische cannabisverstrekker in de Pacific Northwest. Ze geven aan cannabis van de beste kwaliteit te bieden. Wil je prachtige voorbeelden van toppen zien? Volg dan cannabisfotograaf Canna Obscura.

4. TRIPPY.TREEZ

Trippy. Treez - Instagram

Bongs, bubblers en heel aantrekkelijk om te volgen: Trippy.Treez Dit is een cannabisproducent en marketeer met posts om bij weg te zwijmelen. Niet alleen vanwege haar mooie uiterlijk, maar ook vanwege haar gigantische zakken met wiet. Met vele posts over innovatieve producten, kun je op dit account nieuwe trends ontdekken. Bij Trippy.Treez kom je helemaal aan je trekken. Of je nu de laatste test met vape pennen wilt bekijken met informatieve korte video’s of foto’s van gigantische joints.

5. NATIONAL JOINT LEAGUE

National Joint League - Instagram

Neem hier eens een kijkje voor de meest creatieve en originele manieren om een joint te rollen. Normaal gesproken worden unieke joints alleen gerold als net die ene gast bij het feest is. Maar dankzij National Joint League kunnen we ze nu dagelijks zien. Joints die eruitzien als vogelverschrikkers, snoepstokken en zelfs als Pokémon personages komen voorbij. Je moet ze echt zien om het te geloven. Dit account is een fantastische manier voor excentrieke rollers om inspiratie op te doen.

6. DABBING GRANNY

Dabbing Granny - Instagram

Eentje die je moet volgen. Met een naam als “Dabbing Granny”, moet je wel een erge zuurpruim zijn om deze niet leuk te vinden. Deze oma is een grote fan van dabben en doet dat als een ware kampioen. Ze beschouwt zichzelf als een echte artiest. Op haar account vind je de meest rare en geweldige waterpijpen die ze maar kan vinden. Ben je als gebruiker geïnteresseerd in de nieuwste concentraten? Volg dan dit account.

7. CHEECH AND CHONG

Cheech And Chong - Instagram

Het iconische duo heeft een eigen account op Instagram. Na hun optreden in de gelijknamige stoner-comedy dat hen een Grammy opleverde, houdt het tweetal ervan om fantastische memes te posten. Dit account is een must voor iedere fan van het originele album en de films. Maar ook voor degenen die een nostalgisch gevoel willen herbeleven. Velen loven het duo voor het onder de aandacht brengen van cannabis onder het brede publiek in de jaren ’70 en ‘80. Dit is geen kleine stap geweest. Vooral gezien het feit dat wiet toen lang niet zo geaccepteerd was als nu.

8. GROW DIARIES

Grow Diaries - Instagram

Grow Diaries is een paradijs voor kwekers. Elke post geeft een indeling van de kweekomgeving en daarbij horende cruciale statistieken. Wil je weten hoe lang een bepaalde soort erover doet om tot bloei te komen? Vind de gedetailleerde post en volg de link. Vroeger werd dit soort kweek informatie alleen in bepaalde gesloten kringen gedeeld, vaak bij bijeenkomsten of evenementen. Maar nu kan iedereen ervan genieten. Zo hebben startende kwekers meer begeleiding bij wat ze kunnen verwachten van specifieke strains.

9. DANKSHIRE

Dankshire - Instagram

Shatter, wax en alle andere cannabisconcentraten: allemaal expliciet gedetailleerd op prachtige macro-foto’s. Dankshire weet concentraten op zo’n manier vast te leggen dat ze uit het scherm lijken te springen. Je ziet al snel dat Sean als freelance fotograaf een passie voor cannabis heeft. Hij heeft de unieke vaardigheid om de prachtige diversiteit aan concentraten en strains naar voren te brengen. Sommige foto’s zijn zo artistiek gemaakt dat het bijna zonde wordt om de concentraten te roken. Alhoewel, misschien ook niet!

10. THE HIGH CIRCLE

The High Circle - Instagram

Het laatste account in onze top tien. Laat de positie in deze lijst je niet voor de gek houden. The High Circle geeft namelijk een allround kijkje in de cannabisindustrie. Gedetailleerde foto’s van toppen, grote zakken met wiet en professioneel gerolde joints komen voorbij. Onze favoriet is een waterpijp van watermeloen waarmee cannabis wordt gerookt. Het account wordt gebruikt om medegebruikers op Instagram of een betrouwbare zaadproducent te promoten. Het is daarmee een allround account waarop je alles vindt wat met cannabis te maken heeft.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Business Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken