Blog
ActiTube: Actieve Koolstoffilters Voor Een Extra Zuivere Rook
3 min

ActiTube: Actieve Koolstoffilters Voor Een Extra Zuivere Rook

3 min

De geactiveerde koolstoffilter en pellets van actiTube maken roken niet alleen minder ongezond, maar ook smakelijker! Lees verder en ontdek wat actiTube precies is en hun unieke assortiment dat verkrijgbaar is bij Zamnesia.

Innovatie behoort tot de kern van de cannabisindustrie, van de manier waarop we de plant gebruiken tot de diverse parafernalia en kweekbenodigdheden. In dit artikel verdiepen we ons in de geschiedenis en het assortiment van actiTube. Dit is een pionierend bedrijf dat de kwaliteit en zuiverheid van de rookervaring wil verbeteren.

Dat ze voorop gaan in innovatie, betekent echter niet alleen dat ze hoogwaardige merchandise aanbieden. ActiTube staat namelijk ook bekend om zijn transparantie en uitstekende klantenservice. Daarmee behoren ze tot de beste deskundigen in hun branche.

Genoeg gezegd. We gaan snel kijken naar de oorsprong van het eerste "take the gunk out of your skunk"-bedrijf — actiTube.

ActiTube: Geschiedenis En Oorsprong

ActiTube: Geschiedenis En Oorsprong

Het is algemeen bekend dat roken niet de gezondste manier is van wietgebruik. Er zijn echter manieren om de schade aan je longen te beperken. En dat is waar actiTube om de hoek komt kijken.

Nadat hij eind jaren ’90 een wetenschappelijke tip kreeg van een bevriende arts, ontdekte de oprichter van actiTube dat koolstof ongewenste stofjes uit cannabisrook kon filteren en bovendien de smaak kon verbeteren.

Gerelateerd artikel

Waarom Je Een Filter Zou Moeten Gebruiken Als Je Rookt

Uit deze openbaring is actiTube voortgekomen. Misschien goed om te weten, is dat het bedrijf in 2001 begon als Tune Smart Smoking. Dit was tot 2014 de naam van het bedrijf.

In het begin was het voor het bedrijf niet makkelijk om producten aan de man en op de markt te krijgen. Veel detailhandelaren waren sceptisch over de effectiviteit van koolstoffiltering. Toen echter eenmaal duidelijk werd dat deze methode werkte en zelfs bewezen werd, deden steeds meer retailers mee.

Tegenwoordig vind je de producten van actiTube in veel Duitse headshops en andere shops in Europa.

De Missie Van ActiTube

De Missie Van ActiTube

ActiTube laat al zijn producten in Duitsland maken. Daarbij worden de Duitse kwaliteitseisen strikt nageleefd. Om lokale bedrijven te steunen, werkt het bedrijf vaak samen met lokale ondernemingen voor de vervaardiging en distributie van de producten.

Bovendien heeft actiTube een uitstekende klantenservice. Ze zijn daarbij echt gericht op de klant en niet op het behalen van zoveel mogelijk "likes". Daarom slaat actiTube ook geen gegevens van gebruikers op en gebruiken ze geen Google Analytics. Daarnaast zijn ze bewust beperkt aanwezig op social media.

Deze benadering is echter niet bedoeld om afstand te scheppen tot de klant. ActiTube is zijn klanten graag via e-mail of telefonisch van dienst. Klanten kunnen via deze kanalen altijd bij het team terecht als ze vragen of zorgen hebben.

Als extra garantie dat actiTube transparantie belangrijk vindt, schrijven ze nooit zelf reviews over hun producten en overdrijven ze niet. Voor een bedrijf dat voorop gaat in innovatie, is het genoeg om de producten voor zich te laten spreken.

Welke Producten Biedt ActiTube Aan?

Welke Producten Biedt ActiTube Aan?

Zamnesia is er trots op zijn klanten een selectie van de producten van actiTube te mogen aanbieden. Deze filtersystemen zijn uniek en veelzijdig en ook nog eens gunstig geprijsd.

Kleine Geactiveerde Koolstoffilter Van ActiTube

Met deze kleine geactiveerde koolstoffilters van actiTube, beperk je de hoeveelheid teer die je binnenkrijgt als je geniet van een joint. De filters hebben keramische doppen aan beide uiteinden, waardoor elke trek mild en vers smaakt.

Houd er rekening mee dat deze kleine filters niet in de "Tune In"-pijp passen.

Geactiveerd Koolstoffilter Van ActiTube

Deze geactiveerde koolstoffilters van actiTube hebben een normaal formaat en verbeteren je rookervaring door te voorkomen dat er stofjes als teer in je longen komen. Met deze filters smaakt je wiet niet alleen beter, de rook is ook zuiverder.

Alle reden dus om dit product bij het rollen van je volgende blunt te gebruiken. Deze filters zijn daarbij geschikt voor de "Smart Smoking Pipe" van actiTube. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 10, 40 en 100 stuks.

Geactiveerde Koolstof Van ActiTube

Exclusief ontwikkeld voor bowls, zoals de “Turn On”. Deze geactiveerde koolstof van actiTube voor liefhebbers van bongs is het equivalent van de koolstoffilters. Hiermee kun je van de smaak van je favoriete wietsoorten genieten zonder dat je schadelijke stofjes binnenkrijgt.

Geactiveerde Koolstof Van ActiTube

Deze koolstofpellets filteren onzuiverheden en schadelijke chemische stofjes weg, zodat je wiet verser smaakt en de bowl zichtbaar schoner blijft. Daarbij maakt het niet uit hoe vaak je rookt. Bovendien is dit product op geen enkele manier van invloed op je high.

De Invloed Van ActiTube

De Invloed Van ActiTube

Het heeft even geduurd voordat sceptici de innovatieve producten van actiTube hebben geaccepteerd. Momenteel zijn ook andere vooraanstaande bedrijven echter actief bezig met het ontwikkelen van producten die aansluiten op het assortiment van het bedrijf.

Neem bijvoorbeeld het vooraanstaande wietbedrijf EHLE— ware glasmeesters. Zij hebben speciale glazen tips ontwikkeld die op de kleine filters van actiTube passen. Dankzij dit product heb je geen kartonnen tipjes meer nodig en krijg je prettige en zuivere rook. Bovendien zijn de glazen tips van EHLE herbruikbaar en duurzaam, wat iedereen aan zou moeten spreken.

Het assortiment van actiTube is al fantastisch en uniek, maar dit is nog maar het begin. Met het oog op de toekomst gaan ze hun catalogus nog verder uitbreiden en zullen ze de industrie nog breder bedienen. Je zult de komende jaren dan ook vast nog veel meer over ze horen.

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken