Blog
ActiTube: Actieve Koolstoffilters Voor Een Extra Zuivere Rook
2 min

ActiTube: Actieve Koolstoffilters Voor Een Extra Zuivere Rook

2 min
Headshop Products

De actieve koolstoffilters van ActiTube zorgen voor een gezondere, maar ook smaakvolle rookervaring. Lees hier waarom de mensen van ActiTube de titel Baanbrekende Ondernemers hebben verdiend en ontdek hun unieke productlijn bij Zamnesia!

De cannabissector kent vele facetten. Wat is begonnen als een markt die alleen het noodzakelijkste biedt, haakt momenteel in op de vele niches van de canna-business. Met producten die variëren van cannabiszaden en parafernalia tot kweekapparatuur is er dit decennium sprake van een grote vooruitgang op het gebied van innovatieve cannabis technieken.

Bij Zamnesia zetten we graag baanbrekende ondernemers in het zonnetje; kopstukken uit de sector die vernieuwend bezig zijn met geavanceerde producten, diensten en idealen.

Ditmaal valt die eer te beurt aan ActiTube. We kijken naar de geschiedenis van dit bedrijf en de producten die de zuiverheid en kwaliteit van de rookervaring verbeteren. Maar als baanbrekende onderneming ben je er nog niet als je hoogwaardige artikelen verkoopt. Gelukkig is ActiTube ook een uitblinker wat betreft solide klantenservice en transparantie. Daarmee zijn ze uitgelezen experts in hun vakgebied. Goed, laten we nu de oorsprong van dit bedrijf "voor een goede smaak van je rokertje" eens bekijken.

ACTITUBE: GESCHIEDENIS EN DOELSTELLING VAN HET BEDRIJF

ACTITUBE: GESCHIEDENIS EN DOELSTELLING VAN HET BEDRIJF

Iedereen weet dat het roken van cannabis niet de meest gezonde gebruiksmethode is. Er zijn echter manieren waarmee de schade aan de longen beperkt kan worden. Daar komt ActiTube om de hoek kijken. Het is begonnen met een wetenschappelijke tip die ze eind jaren '90 van een bevriende arts kregen. De oprichter van ActiTube ontdekte dat actieve koolstof in staat is ongewenste substanties uit cannabisrook te filteren. Bovendien verbetert het de smaak aanzienlijk.

Na deze openbaring ontstond het idee om een bedrijf op te richten. In 2001 begon het onder de naam Tune Smart Smoking; sinds 2014 heet het ActiTube.

Het was in het begin moeilijk voor het bedrijf producten te realiseren en verkocht te krijgen. De meeste retailers stonden sceptisch tegenover de werking van koolstoffilters. Toen uiteindelijk bleek dat deze methode wel degelijk werkte, wilden retailers de producten graag in hun assortiment opnemen. Vandaag de dag zijn de producten van ActiTube in de meeste Duitse, maar ook andere Europese headshops te koop.

Omdat het bedrijf in Duitsland gevestigd is, voldoen de producten aan de hoogste Duitse kwaliteitseisen. Om lokale bedrijven te steunen, gaat ActiTube hier vaak een partnerschap mee aan voor de distributie.

ActiTube biedt een geweldige klantenservice, waarbij de aandacht werkelijk naar de klant uitgaat. Ze geven niet zozeer om het aantal "likes" dat ze krijgen. ActiTube bewaart geen gebruikersgegevens en maakt ook geen gebruik van Google Analytics. Bovendien zijn ze niet op alle social media te vinden. Dat is niet om afstand tot de klanten te scheppen. ActiTube maakt liever gebruik van e-mail en telefoon, mochten mensen dringende vragen voor het team hebben.

Bovendien heeft ActiTube transparantie hoog in het vaandel staan. Ze zullen nooit beoordelingen schrijven of opblazen om goed uit de verf te komen. Voor deze baanbrekende ondernemers geldt dat de producten voor zich spreken.

ACTITUBE: PRODUCTLIJN EN UNIQUE SELLING POINTS

ACTITUBE: PRODUCTLIJN EN UNIQUE SELLING POINTS

Bij Zamnesia bieden wij met trots onze klanten een selectie van de producten van ActiTube aan. Deze filtersystemen zijn uniek en veelzijdig en om de prijs hoef je het niet te laten. Bovendien zijn de gezondheidsvoordelen van deze producten een goede langetermijninvestering.

ACTITUBE ACTIVATED CARBON FILTER “SLIM”

Deze actieve koolstoffilters van ActiTube zorgen ervoor dat je minder teer binnenkrijgt als je een joint rookt. De filters hebben aan beide kanten een keramisch dopje waardoor elk trekje zacht en koel smaakt. Ze zijn niet geschikt voor het "Tune in" pijpje.

ACTITUBE%20ACTIVATED%20CARBON%20FILTER%20SLIM

Bekijk Product

ACTITUBE ACTIVATED CARBON FILTER

Deze reguliere actieve koolstoffilters van ActiTube verbeteren je rookervaring aanzienlijk. Met deze filters smaken je joints niet alleen een stuk beter, je krijgt ook minder teer in je longen. Je zou ze echt eens moeten proberen bij je volgende rooksessie. Bovendien kunnen deze filters gebruikt worden in de “Smart Smoking Pipe” van ActiTube. Wij hebben verpakkingen voor je met 10, 40 en 100 stuks.

ACTITUBE ACTIVATED CARBON FILTER

Bekijk Product

DE INVLOED VAN ACTITUBE

THE%20INFLUENCE%20OF%20ACTITUBE

Ondanks de moeizame start en de sceptici is het baanbrekende bedrijf ActiTube er toch in geslaagd fantastische producten op de markt te brengen. Bovendien ontwikkelen andere bedrijven in de cannabissector producten die geschikt zijn voor de ActiTube accessoires. Kijk bijvoorbeeld naar de baanbrekende meester-glasblazers van EHLE. Zij hebben speciale glazen filtertips ontwikkeld die geschikt zijn voor de ActiTube Slim filters. Hierdoor hoef je geen kartonnen tipjes meer te gebruiken en gaat de rookervaring met sprongen vooruit! Bovendien zijn de glazen tipjes van EHLE duurzaam en kun je ze keer op keer weer gebruiken. Daar kan iedereen zich vast wel in vinden.

En het avontuur is pas begonnen. ActiTube is toekomstgericht en het assortiment blijft zich uitbreiden met producten voor de cannabissector. Reken maar dat je nog meer van ze hoort. Dit zijn werkelijk baanbrekende ondernemers.

Gerelateerd verhaal

EHLE Glass: Handgeblazen, Hoogwaardige Bongs Sinds 1988

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Headshop Products
Zoeken in categorieën
of
Zoeken