Actitube Geactiveerde Koolstoffilter 'Slim'

(151)

Met deze actieve koolstoffilters van actiTube kun je de teeropname verminderen, terwijl je met volle teugen geniet van een sigaret of blunt. De filters hebben keramische dopjes aan beide uiteinden, en hierdoor smaakt iedere hijs mild en koel. Deze 'Slim' filtertipjes passen niet in de 'Tune In' pijp. Lengte: 27 mm.

7,25 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (151)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

actiTube - SLIM Geactiveerde Koolstoffilters: een nieuwe manier van roken

Wereldwijd wordt wiet steeds meer geaccepteerd en daardoor komen er ook steeds meer nieuwe producten op de markt. Slimme innovators hebben nu een nieuwe manier bedacht om te zorgen dat roken minder schadelijk is voor je longen. Maak kennis met de actiTube SLIM Geactiveerde Koolstoffilters. Hiermee kun je gezonder roken en bovendien smaakt elke trek veel lekkerder.

Wil je meer weten over dit product en waarom het zo geweldig is? Lees dan vooral verder!

Wat zijn actiTube SLIM-filters?

Je bent waarschijnlijk vooral gewend aan de kartonnen filter tips die je bij de headshop kunt kopen. Die doen wat ze moeten doen, maar met de actiTube Geactiveerde Koolstoffilters til je je rookervaring naar een nog hoger niveau. De actiTube SLIM-filters zijn gemaakt van geactiveerde koolstof en daardoor houden ze schadelijke stofjes uit rook beter tegen dan conventionele filters. Ze hebben een doorsnee van 7mm en zijn daarmee perfect voor je vloeitjes en andere rookwaren.

Wie is actiTube, de maker van deze geactiveerde koolstoffilters?

Deze geactiveerde koolstoffilters worden sinds 2001 in Duitsland gemaakt, eerst onder de naam ‘Tune Smart Smoking’. De merknaam is dertien jaar later wegens merkredenen echter in actiTube veranderd. De slogan onderaan hun website vat het allemaal samen: “Made in Germany - Enjoyed worldwide”.

Wat is geactiveerde koolstof?

Ten eerste is geactiveerde koolstof wat anders dan de kolen die je gebruikt als je gaat barbecueën. Geactiveerde koolstof is namelijk op hoge temperatuur vervaardigd, waardoor het oppervlak poreuzer is. Het wordt vaak gemaakt van petroleumcoke, steenkool, kokosnootschil, olijfpitten of beenderkool. ActiTube maakt echter alleen gebruik van plantaardige materialen.

Geactiveerde koolstof wordt vooral gebruikt als mensen gif hebben ingeslikt of een overdosis hebben genomen. Het vangt namelijk ongewenste gifstoffen en chemische stoffen in je lichaam en voorkomt dat je lichaam die stofjes verder opneemt. Geactiveerde koolstof is echter niet alleen een middel tegen vergiftiging, maar wordt ook voor andere doeleinden gebruikt. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat het het lichaam ook kan helpen om toxische stofjes sneller af te voeren. Al met al is geactiveerde koolstof een betrouwbaar middel dat de schadelijke invloed van gifstoffen in je lichaam tegengaat.

Waarom zorgt geactiveerde koolstof voor een betere rookervaring?

De SLIM Geactiveerde Koolstoffilters van actiTube zorgen voor veel mildere rook die ook nog eens beter smaakt. De koolstof blokkeert namelijk de carbonylstoffen en niet organische stofjes in de rook. Daardoor smaakt de rook veel lekkerder. Doordat het filter de ongewenste stofjes tegenhoudt, proef je de branderige smaak veel minder. Ook komt hierdoor het terpenenprofiel van de wiet meer naar voren en blijft die smaak langer in je mond.

Wat is het verschil tussen het actiTube Original Filter en het SLIM filter?

De actiTube ‘REGULAR’ filters zijn een beetje groter. Ze hebben een doorsnee van 8mm; perfect voor mensen die graag grotere joints rollen. Ze passen ook heel goed op one hitters. Verder zijn de producten vergelijkbaar en bieden ze allebei een betere rookervaring.

ActiTube SLIM versus conventionele katoenen en papieren filters

Over het algemeen houden de actiTube SLIM-filters de schadelijke stoffen uit rook veel effectiever tegen. Gewone filters van katoen of papier verlagen de temperatuur en zorgen dat er minder plantmateriaal in je mond komt, maar dat is het dan ook. De actiTube SLIM-filters zorgen dat er minder vervuilende en schadelijke stofjes in je luchtwegen komen. Tegelijkertijd zorgen ze dat de rook veel beter smaakt.

actiTube filter tips: vragen & antwoorden

Regelmatig krijgen we vragen over dit merk. We hebben de meestgestelde, plus de antwoorden, hieronder voor je op een rijtje gezet.

♻️ Kun je de actiTube Geactiveerde Koolstoffilters hergebruiken?
Ja, dat kan. Maar omdat ze schadelijke stofjes uit de rook filteren, moet je ze niet te vaak hergebruiken. Voor de actiTube Geactiveerde Koolstoffilters geldt dat je ze maximaal twee keer kunt gebruiken.
🔒 Waarom raken mijn actiTube Geactiveerde Koolstoffilters verstopt?
Daar gaan we even wat dieper op in. Ze raken verstopt vanwege te grote temperatuurverschillen. De rook genereert hitte en dat komt in contact met de kou van de geactiveerde koolstof. Dat maakt dat rook en vocht voor het filteren al condenseren.

Om dat te voorkomen, is het verstandig om je actiTube SLIM-filters voor gebruik op te warmen. Je kunt ze hiervoor op een verwarmd oppervlak leggen, zoals een radiator. Ook kun je kleinere trekken nemen, zodat de rook minder snel opwarmt.
🍏 Zijn de actiTube Geactiveerde Koolstoffilters geschikt voor vegans?
Alle geactiveerde koolstoffilters van actiTube worden geleverd met een keramische dop en bestaan volledig uit onbewerkte, natuurlijke materialen. Het bedrijf garandeert ook dat alle actiTube-producten een plantaardige herkomst hebben.
⚙️ Filtert geactiveerde koolstof ook goede stofjes weg, zoals cannabinoïden en terpenen?
Dat is nog niet helemaal bekend. Het bedrijf garandeert echter dat de kostbare stofjes die wiet haar aroma, smaak en effecten geven, niet verloren gaan. En tot dusver hebben ze hier geen klachten over gekregen.
🗑️ Horen geactiveerde koolstoffilters in de grijze bak?
Een plus van de filters van actiTube is dat ze biologisch afbreekbaar zijn. Als ze dus niet zijn gebruikt, kun je ze bij het groene afval doen. Na gebruik bevatten ze echter de schadelijke stofjes uit de rook en moet je ze bij het restafval doen.

Actitube Geactiveerde Koolstoffilter 'Slim' Product Informatie
Type Tipjes & Filters
Merk Actitube

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (151)
  (151)
  09/Mar/2023

  Great
  Excellent filters, I strongly recommend it

  16/Feb/2023

  Perfect
  Maakt mijn joint zoveel beter en schoner. Voor mij is 7mm de perfecte maat. Topspul.

  10/Feb/2023

  Sehr gut
  Rauch schmeckt besser mir persönlich sind die extra slim lieber.

  24/Dec/2022

  Top
  Depuis que j’ai découvert ces filtres je n’arrive plus à m’en passé Zamnezia toujours au top livraison super rapide

  10/Dec/2022

  Bons filtres tabac.
  Excellent produit pour les fumeurs de tabac et notemment les fumeurs de pipes. Pas conseillés pour le chanvre. Ca gomme une partie de l'effet et le filtre est trop vite ''encrassé''. D.L.D.

  18/Nov/2022

  un sur 2 ne fonctionne pas
  un sur 2 filtres ne fonctionne pas, après 3 bouffées sur le joint, il y a une espèce de gelée noir qui sort par tous les trous en aspirant et je n'arrive plus à aspirer la fumée, mon joint est foutu!

  08/Nov/2022

  Top FIlter
  Super Filter, jedoch nach mehrfachem Testen zum Schluss gekommen, dass zweimal verwenden nicht gut ist, Sie verstopfen vor Ende und es kommt nur noch klebrige dunkle Masse raus. Einmal Top Zweimal Flop

  26/Aug/2022

  Sehr Angenehm
  Filtert das grobste raus und auch der Rauch zu Tips ist weicher und angenehmer.

  18/Jul/2022

  Top
  Top .. un altra storia

  19/May/2022

  OTTIMI FILTRI!
  Tutto un altro fumare! Non posso più farne a meno!

  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Actitube Geactiveerde Koolstoffilter 'Slim'
Actitube Geactiveerde Koolstoffilter 'Slim'