Actitube Geactiveerde Koolstoffilter 'Slim'

(156)

Met deze actieve koolstoffilters van actiTube kun je de teeropname verminderen, terwijl je met volle teugen geniet van een sigaret of blunt. De filters hebben keramische dopjes aan beide uiteinden, en hierdoor smaakt iedere hijs mild en koel. Deze 'Slim' filtertipjes passen niet in de 'Tune In' pijp. Lengte: 27 mm.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (156)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

actiTube - SLIM Geactiveerde Koolstoffilters: een nieuwe manier van roken

Wereldwijd wordt wiet steeds meer geaccepteerd en daardoor komen er ook steeds meer nieuwe producten op de markt. Slimme innovators hebben nu een nieuwe manier bedacht om te zorgen dat roken minder schadelijk is voor je longen. Maak kennis met de actiTube SLIM Geactiveerde Koolstoffilters. Hiermee kun je gezonder roken en bovendien smaakt elke trek veel lekkerder.

Wil je meer weten over dit product en waarom het zo geweldig is? Lees dan vooral verder!

Wat zijn actiTube SLIM-filters?

Je bent waarschijnlijk vooral gewend aan de kartonnen filter tips die je bij de headshop kunt kopen. Die doen wat ze moeten doen, maar met de actiTube Geactiveerde Koolstoffilters til je je rookervaring naar een nog hoger niveau. De actiTube SLIM-filters zijn gemaakt van geactiveerde koolstof en daardoor houden ze schadelijke stofjes uit rook beter tegen dan conventionele filters. Ze hebben een doorsnee van 7mm en zijn daarmee perfect voor je vloeitjes en andere rookwaren.

Wie is actiTube, de maker van deze geactiveerde koolstoffilters?

Deze geactiveerde koolstoffilters worden sinds 2001 in Duitsland gemaakt, eerst onder de naam ‘Tune Smart Smoking’. De merknaam is dertien jaar later wegens merkredenen echter in actiTube veranderd. De slogan onderaan hun website vat het allemaal samen: “Made in Germany - Enjoyed worldwide”.

Wat is geactiveerde koolstof?

Ten eerste is geactiveerde koolstof wat anders dan de kolen die je gebruikt als je gaat barbecueën. Geactiveerde koolstof is namelijk op hoge temperatuur vervaardigd, waardoor het oppervlak poreuzer is. Het wordt vaak gemaakt van petroleumcoke, steenkool, kokosnootschil, olijfpitten of beenderkool. ActiTube maakt echter alleen gebruik van plantaardige materialen.

Geactiveerde koolstof wordt vooral gebruikt als mensen gif hebben ingeslikt of een overdosis hebben genomen. Het vangt namelijk ongewenste gifstoffen en chemische stoffen in je lichaam en voorkomt dat je lichaam die stofjes verder opneemt. Geactiveerde koolstof is echter niet alleen een middel tegen vergiftiging, maar wordt ook voor andere doeleinden gebruikt. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat het het lichaam ook kan helpen om toxische stofjes sneller af te voeren. Al met al is geactiveerde koolstof een betrouwbaar middel dat de schadelijke invloed van gifstoffen in je lichaam tegengaat.

Waarom zorgt geactiveerde koolstof voor een betere rookervaring?

Waarom Zorgt Geactiveerde Koolstof Voor Een Betere Rookervaring?

De SLIM Geactiveerde Koolstoffilters van actiTube zorgen voor veel mildere rook die ook nog eens beter smaakt. De koolstof blokkeert namelijk de carbonylstoffen en niet organische stofjes in de rook. Daardoor smaakt de rook veel lekkerder. Doordat het filter de ongewenste stofjes tegenhoudt, proef je de branderige smaak veel minder. Ook komt hierdoor het terpenenprofiel van de wiet meer naar voren en blijft die smaak langer in je mond.

Wat is het verschil tussen het actiTube Original Filter en het SLIM filter?

De actiTube ‘REGULAR’ filters zijn een beetje groter. Ze hebben een doorsnee van 8mm; perfect voor mensen die graag grotere joints rollen. Ze passen ook heel goed op one hitters. Verder zijn de producten vergelijkbaar en bieden ze allebei een betere rookervaring.

ActiTube SLIM versus conventionele katoenen en papieren filters

Over het algemeen houden de actiTube SLIM-filters de schadelijke stoffen uit rook veel effectiever tegen. Gewone filters van katoen of papier verlagen de temperatuur en zorgen dat er minder plantmateriaal in je mond komt, maar dat is het dan ook. De actiTube SLIM-filters zorgen dat er minder vervuilende en schadelijke stofjes in je luchtwegen komen. Tegelijkertijd zorgen ze dat de rook veel beter smaakt.

actiTube filter tips: vragen & antwoorden

Regelmatig krijgen we vragen over dit merk. We hebben de meestgestelde, plus de antwoorden, hieronder voor je op een rijtje gezet.

♻️ Kun je de actiTube Geactiveerde Koolstoffilters hergebruiken?
Ja, dat kan. Maar omdat ze schadelijke stofjes uit de rook filteren, moet je ze niet te vaak hergebruiken. Voor de actiTube Geactiveerde Koolstoffilters geldt dat je ze maximaal twee keer kunt gebruiken.
🔒 Waarom raken mijn actiTube Geactiveerde Koolstoffilters verstopt?
Daar gaan we even wat dieper op in. Ze raken verstopt vanwege te grote temperatuurverschillen. De rook genereert hitte en dat komt in contact met de kou van de geactiveerde koolstof. Dat maakt dat rook en vocht voor het filteren al condenseren.

Om dat te voorkomen, is het verstandig om je actiTube SLIM-filters voor gebruik op te warmen. Je kunt ze hiervoor op een verwarmd oppervlak leggen, zoals een radiator. Ook kun je kleinere trekken nemen, zodat de rook minder snel opwarmt.
🍏 Zijn de actiTube Geactiveerde Koolstoffilters geschikt voor vegans?
Alle geactiveerde koolstoffilters van actiTube worden geleverd met een keramische dop en bestaan volledig uit onbewerkte, natuurlijke materialen. Het bedrijf garandeert ook dat alle actiTube-producten een plantaardige herkomst hebben.
⚙️ Filtert geactiveerde koolstof ook goede stofjes weg, zoals cannabinoïden en terpenen?
Dat is nog niet helemaal bekend. Het bedrijf garandeert echter dat de kostbare stofjes die wiet haar aroma, smaak en effecten geven, niet verloren gaan. En tot dusver hebben ze hier geen klachten over gekregen.
🗑️ Horen geactiveerde koolstoffilters in de grijze bak?
Een plus van de filters van actiTube is dat ze biologisch afbreekbaar zijn. Als ze dus niet zijn gebruikt, kun je ze bij het groene afval doen. Na gebruik bevatten ze echter de schadelijke stofjes uit de rook en moet je ze bij het restafval doen.

Actitube Geactiveerde Koolstoffilter 'Slim' Product Informatie
Merk Actitube
Type Tipjes & Filters

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (156)
  (156)
  View all reviews
  29/Nov/2023

  Gros
  C'est avéré trop épais pour moi , bien pour des cône de grosse taille .

  P. M.
  20/Aug/2023

  It reaaallly filters
  Amazing product. It is like you are not even smoking, it filters everything but still gives a great high.

  C. M.
  06/Jul/2023

  Macht was es soll
  Angenehm zu benutzen. Filtern gut würde ich sagen. Ich gin nen daumen nach oben!

  M. A.
  28/May/2023

  top
  au top à recommander

  I. T.
  09/Mar/2023

  Great
  Excellent filters, I strongly recommend it

  S. T.
  16/Feb/2023

  Perfect
  Maakt mijn joint zoveel beter en schoner. Voor mij is 7mm de perfecte maat. Topspul.

  A. G.
  10/Feb/2023

  Sehr gut
  Rauch schmeckt besser mir persönlich sind die extra slim lieber.

  U. N.
  24/Dec/2022

  Top
  Depuis que j’ai découvert ces filtres je n’arrive plus à m’en passé Zamnezia toujours au top livraison super rapide

  F. C.
  10/Dec/2022

  Bons filtres tabac.
  Excellent produit pour les fumeurs de tabac et notemment les fumeurs de pipes. Pas conseillés pour le chanvre. Ca gomme une partie de l'effet et le filtre est trop vite ''encrassé''. D.L.D.

  J. R.
  18/Nov/2022

  un sur 2 ne fonctionne pas
  un sur 2 filtres ne fonctionne pas, après 3 bouffées sur le joint, il y a une espèce de gelée noir qui sort par tous les trous en aspirant et je n'arrive plus à aspirer la fumée, mon joint est foutu!

  L. D.
  08/Nov/2022

  Top FIlter
  Super Filter, jedoch nach mehrfachem Testen zum Schluss gekommen, dass zweimal verwenden nicht gut ist, Sie verstopfen vor Ende und es kommt nur noch klebrige dunkle Masse raus. Einmal Top Zweimal Flop

  A. G.
  26/Aug/2022

  Sehr Angenehm
  Filtert das grobste raus und auch der Rauch zu Tips ist weicher und angenehmer.

  A. G.
  18/Jul/2022

  Top
  Top .. un altra storia

  G. A.
  19/May/2022

  OTTIMI FILTRI!
  Tutto un altro fumare! Non posso più farne a meno!

  S. T.
  13/May/2022

  Top top top
  Als je van je longen houd en niet kunt/wilt stoppen, dan heb je nu de oplossing gevonden om minder schadelijk te roken! Minder teer Geen high verlies Geen smaak verlies, integendeel! Nu kopen.

  T. J.
  28/Feb/2022

  Ottimi.
  Filtri molto validi. Buon prodotto.

  C. N.
  12/Feb/2022

  Excellent
  Très bon produit, qui permet d'avoir moins de goût de tabac

  S. S.
  12/Feb/2022

  Acti
  Da quando li ho scoperti, non torno più indietro

  A. C.
  06/Feb/2022

  Goede aanwinst
  Goede maat om te rollen en minder last van teer , naar mijn gevoel ook beter effect

  B. V.
  05/Feb/2022

  filter top filter
  super

  D. C.
  07/Jan/2022

  Top
  Keine Probleme bei korrekter Verwendung.. Preis passt auch..

  M. L.
  23/Dec/2021

  Filtri molto validi
  I filtri a carbone attivo actitube sono davvero eccezionali. Faccio molta fatica tornare a fumare un joint con il classico filtro di carta. Unica pecca è che qualche filtro, ogni tanto, si intasa e quindi tocca sostituirlo con uno di carta. Bisognerebbe migliorare questo aspetto, per il resto, assolutamente consigliati.

  M. N.
  17/Dec/2021

  Delirio
  Fanno paura 10-10

  N. M.
  15/Dec/2021

  Testé et approuvé !
  Ça change beaucoup le gout et l'agressivité de la fumée. Je ne sais par contre pas ce que ça change réelement en terme de diminution de la toxicité, cependant ça fait le taff ! Et bien ! Un petit merci à l'équipe Zamnesia qui reste toujours au top du top. (Un peu de lèche ne fait pas de mal) Bonnes fêtes de fin d'années à tous.

  S. O.
  12/Dec/2021

  Soddisfacente
  Come gli altri utenti, i filtri di diametro maggiore garantiscono più filtraggio ma questi sono più comodi per tutti i giorni.

  I. R.
  07/Dec/2021

  Without this filters i can't smoke
  Without this filters i can't smoke! Love this

  D. M.
  29/Nov/2021

  filtri actitube
  Qualità del prodotto ed efficienza nella spedizione e nel tracciamento del pacco. Consigliato.

  D. I.
  22/Nov/2021

  Perfetti
  Chi prova questi filtri poi non torna più indietro. Consigliatissimi.

  D. S.
  16/Nov/2021

  Top !
  First of all, if you feel like you wanna buy this but you are not sure, BUY IT ! definetly worth it ! I just wanna say that this is gonna be the most real review. You should use this filter because: -youre jonko does not taste like tabaco anymore. -easy to take the puff's, works more than fine -keeps the shape and stays clean -you can reuse them, 1filter/2jonko still taste smooth and works fine. -for sure is beter than a regular filter and what i mean with this it is a big diference between.

  A. K.
  09/Nov/2021

  hmmm yes
  Not 100% sure about his effectiveness, but nice to give it a try !

  S. B.
  01/Nov/2021

  Costosi ma efficaci
  Fumo più pulito

  G. G.
  29/Oct/2021

  Ottimi
  Da provare!

  D. V.
  26/Oct/2021

  Ottimi
  Ottimi, non alterano gli aromi. L'unica pecca è che il diametro è leggermente troppo grande per i miei gusti.

  M. V.
  21/Oct/2021

  Ottimo
  Filtri ottimi acquisto da consigliare

  S. C.
  28/Sep/2021

  Buoni
  Preferisco la versione più grande ma anche questi non deludono

  G. G.
  18/Sep/2021

  They should be sold in all bookstores
  The reduce the teer and that find my longs a good part.

  F. L.
  01/Sep/2021

  nice to have
  Nice smooth tokes, just keep in mind that they work best when they are warm otherwise condensate forms (cold coal hot smoke).

  G. B.
  17/Aug/2021

  Una rivoluzione nel modo di fumare
  Consiglio a tutti coloro che voglio godersi ogni fiato del proprio joint!

  F. B.
  07/Jul/2021

  Nice and smooth
  I like this a lot, maybe considered unnecessary expensive extra by some, but for me anything that reduces health risks is dope and this product is dope!

  N. K.
  03/Jul/2021

  Buoni
  La misura é perfetta ma i regular filtrano molto di più.. Comunque sono molto buoni e ormai fumo solo con questa tipologia di filtri

  S. A.
  28/Jun/2021

  Top!
  Top pour des petits joints ou rouler, je préfère l'autre version plus grande, sinon niveau goût le rendu est très bien

  T. B.
  23/Jun/2021

  GOOD!
  I LIKE THIS A LOT! GOOD STUFF BRO!

  N. W.
  23/Jun/2021

  Buono
  avendoli riprovati a lungo andare dico che il loro lavoro viene svolto egregiamente ma preferisco usare i jilter mi sembra che fanno a bloccare un po’ il tutto(opinione personale)

  V. S.
  08/Jun/2021

  Le top
  Je ne pouvais plu fumer allongé mais maintenant c est possible De plus je ne tousse plu avec ses filtre J adore

  S. P.
  04/Jun/2021

  Mai più senza :-)
  Perché ho imparato dell'esistenza di questi filtri da così poco tempo? Eccezionali, ragazzi provateli e non ve ne pentirete. SB

  S. B.
  13/May/2021

  The best
  I use them everyday and they are so cool!!

  J. B.
  10/May/2021

  Good filters
  Very good filters, highly recommend!

  S. O.
  09/May/2021

  Un must!
  Change un peu la façon de rouler au début, mais une fois l'habitude prise, je ne peux plus m'en passer ! La fumée agresse moins la gorge, sans en altérer les effets.

  A. C.
  01/May/2021

  Top
  Ottimo prezzo per una fumata di qualita

  C. C.
  22/Apr/2021

  Necessari per un level up nella fumata
  A parere mio Questi filtri permettono di fare un salto di qualità. Super.

  G. M.
  21/Apr/2021

  Spettacolo
  Perfetti e spettacolari top del top

  S. M.
  20/Apr/2021

  Intéressant
  Produit intéressant, difficile de prendre l’habitude, mais sûrement top pour la santé, on sent une différence !

  M. B.
  20/Apr/2021

  Super
  Filtri ottimi per migliorare il gusto

  G. C.
  20/Apr/2021

  Great product!
  Amazing filters

  M. B.
  16/Apr/2021

  Prima filters alleen niet conisch
  Haalt de scherpe kantjes van de rook af. Voordelig.

  P. B.
  16/Apr/2021

  Filter clogs up
  1/2 filters clogs up after few puffs there are way beter alternatives

  T. V.
  15/Apr/2021

  Great for blunts
  Great option for a smooth blunt experience

  K. J.
  13/Apr/2021

  Non ne potrete star senza
  Prodotto fantastico, migliora nettamente la qualità della fumata

  S. P.
  04/Apr/2021

  Ottimi
  Ottimi filtri unica pecca il prezzo troppo caro

  G. S.
  26/Mar/2021

  Top quality
  Very enjoyable smoking, fresh and clean

  F. C.
  24/Mar/2021

  Top
  Top

  P. F.
  23/Mar/2021

  Tosti ma alcuni si tappano
  ottimi filtri ma alcuni si tappanop mentre fumi, facendo uscire un olietto nero dal filtro

  D. D.
  11/Mar/2021

  Top!
  Ohne Produktionsfehler. Mehr kann ich dazu eigentlich nicht sagen. Sie tun, was sie tun sollen.

  M. M.
  28/Feb/2021

  TOP
  You can't find anything better than Actitube. Just try them and see.

  F. P.
  27/Feb/2021

  Un prodotto di qualità per fumate pulite
  Miglior rivenditore e miglior filtro al carbone attualmente sul mercato. Il futuro parte dalle piccole cose.

  C. R.
  24/Feb/2021

  Ottimo
  Ottimo prodotto per essere il primo testato di questo tipo.

  M. N.
  24/Feb/2021

  consigliato
  Ottimo prodotto ormai fumo solo con questi filtri.

  C. M.
  23/Feb/2021

  Insostituibili
  Ormai non posso farne a meno. Il top

  C. A.
  21/Feb/2021

  Perfetti
  Perfetti in tutto non alterano minimamente il sapore e si ha quella sensazione di “ pulito “.

  E. M.
  16/Feb/2021

  I love it
  I discovered that in Berlin and was hard to find elsewhere. So happy I finally found them here on Zamnesia!

  F. A.
  03/Feb/2021

  perfetti!!!!
  rimuovono quasi tutte le impurità ed il catrame in oltre si sente di meno il tabacco, ogni tanto però si attappano.

  V. M.
  01/Feb/2021

  BEST FILTERS
  Smoking experience top quality with this nice and solid filters 10+++ No throat scratches and clean taste!

  M. M.
  20/Jan/2021

  Very good
  Top quality... Non riesco più ad usare altri tipi di filtri

  G. B.
  19/Jan/2021

  zalig rookgenot
  Sinds ik de filters gebruik, wil ik niet meer zonder roken. De aroma komt veel meer vrij waardoor je de natuur veel beter proeft de koele rook zorgt voor aangenaam rookgenot, geen prikkels in de keel. Kortom veel beter dan gewone filters

  W. H.
  17/Jan/2021

  New filter
  I love this filter slim

  N. T.
  14/Jan/2021

  Top
  Ormai è un anno che li uso e non riesco a far senza ! Non ho più la tosse e il mal di gola

  F. L.
  12/Jan/2021

  Très bon produit
  Je recommence Il fait Bien sortir le De la bu

  C. P.
  02/Jan/2021

  Superb!!
  Top!!

  M. R.
  14/Dec/2020

  Just what I needed
  Very very nice taste!

  B. K.
  10/Dec/2020

  can't imagine smoking without them
  these are a must, i just can't imagine smoking without them anymore. Taste is good and less harshness and doesn't affect the potency of the material at all.

  S. Q.
  09/Dec/2020

  Ottimo prodotto
  Li consiglio caldamente, sono ottimi e non riesco più ad utilizzare i filtri tradizionali.

  G. B.
  04/Dec/2020

  Prodotto top
  Impossibile continuare a fumare senza actiTube dopo averli provati

  A. D.
  01/Dec/2020

  Eccellente
  Ottimo prodotto. Consiglio

  C. C.
  28/Nov/2020

  Great
  Very nice feeling.

  F. U.
  25/Nov/2020

  Bien
  Bizarre a tirer dessus mais agréable de ne pas avoir le goût de fumée après

  M. J.
  25/Nov/2020

  Excellent
  Ce produit change vraiment la vie... Au tOp

  A. D.
  25/Nov/2020

  Ormai introvabili e irrinunciabili
  In sconto o meno che siano, sono sempre garanzia di qualità. Consegna davvero rapida, 4 giorni precisi. Box regalo apprezzatissimo (e a sorpresa). Servizio impeccabile e trasparente, ormai pochi fanno caso a certe finezze. Che dire, grazie e continuate cosí!

  M. P.
  24/Nov/2020

  Les tester c'est les adopter
  Acheté un peu par hasard, "pour voir", je ne peux aujourd'hui plus m'en passer. La fumée est bien plus agréable. Certes bien plus onéreux que les classiques cartons, c'est le seul point noir. Personnellement, j'utilise généralement chaque filtre deux fois.

  C. B.
  11/Nov/2020

  Parfait
  Depuis que j'ai découvert je ne ne fume plus qu'avec sa (ou presque) Si tu fait une fumée douce et agréable de la première a la dernière latte, tu est au bon endroit

  L. K.
  10/Nov/2020

  ECCEZZIONALE
  Ho cominciato ad usarli per provare... ora non riesco ad usare altri filtri. Li consiglio vivamente a tutti coloro che apprezzano sentire gli aromi in maniera più pulita.

  S. B.
  09/Oct/2021

  top
  Super rinfrescanti, un buon prodotto.

  L. B.
  29/Oct/2020

  Mai più senza!
  Non riesco più a farne a meno. Rendono la fumata più fresca e pulita, mantenendo invariato il gusto e aroma di ciò che si fuma. Assolutamente consigliati!!!!!

  G. D.
  27/Oct/2020

  Niet verkeerd, maar
  Wat een top idee, deze koolstoffilters! Ikzelf rook alleen pure wiet en ben al een tijdje aan het uitproberen wat ik nou het aangenaamste vind om te roken. Deze filters zijn super en zou ze het liefste altijd gebruiken, maar: -Als je in een warme ruimte je jointje draait en dan naar een koudere plek gaat, zoals buiten, slipt het filter dicht. Best wel irritant is dat. -Ik zou juist graag nog 1mm dunner willen, ze zijn voor het kleine rokertje net iets te dik.

  G. S.
  21/Oct/2020

  Au top
  Très agréable, on se crame pas la gorge!

  S. M.
  21/Oct/2020

  Ottimi filtri
  Consegna puntuale e precisa come sempre

  C. C.
  02/Oct/2020

  Filtri Carboni Attivi
  Ottimi

  G. G.
  29/Sep/2020

  Top
  Gut verarbeitet,lassen sich gut verbauen, keinerlei Mängel

  C. S.
  23/Sep/2020

  Top filters
  Top Filters

  G. V.
  18/Sep/2020

  If you know you know
  Ottimo per ridurre sostanze da taglio, nicotina e catrame. Fumata piacevole, sapori un po alterati ma comunque ottimo prodotto

  J. B.
  16/Sep/2020

  Fini de bouffer le "Q" de la vieille !
  Franchement le diamètre est un tou petit peu large, conviens mieux pour les gros pétards à faire tourner Hors Covid ;-) mais fini le bout de weed ou de tabac dans la gorge ! J'adhère totalement !!! Enjoy

  J. V.
  08/Sep/2020

  Best filters out there!
  I'm using these ones for a few years now; There's nothing bether than these ones. They smoke just perfectly and it's very easy to roll a joint with them. The taste is much better than a tip paper.

  Z. K.
  07/Sep/2020

  Great filters
  I really like to use this filters

  A. D.
  21/Aug/2020

  Filtri carboni attivi
  Questi filtri sono una garanzia, consigliati!!

  A. M.
  21/Aug/2020

  These filters stop lots of nasties getting into lungs
  Hi, I like these filters, but think they could be improved. There could be a small amount of ceramic dust residue, from the manufacturing process, left in the Acti-tubes, and when the filters are used it ends up in your lungs if you drag too hard. (I don't smoke tobacco these days, I'm smoking Honeyrose products with Weed.) Kind regards, Heath

  H. L.
  20/Aug/2020

  Fijne filtertjes
  Erg aangename filtertjes. Toch vind ik de vergelijkbare filters van Mascotte nog net iets beter dan deze, maar die zijn dan ook €0.25 per stuk ipv €0.15.

  D. H.
  18/Aug/2020

  Indispensable
  Après quelques mois d’utilisation ces filtres sont devenus indispensable pour la consommation régulière. Je le recommande vivement et mon entourage commence à s’y intéresser ! A tester rapidement.

  M. R.
  31/Jul/2020

  Il meglio
  Davvero molto utili, li ho presi anche per un amica e anche lei ne è rimasta molto contenta, sicuramente li ricompro, Zamnesia grande nella consegna e soprattutto nei prezzi poi ce di tutto.

  F. S.
  29/Jul/2020

  One and only
  The most affordable and economic filters on the market

  V. P.
  28/Jul/2020

  Good filters
  Perfect size and smoke is a lot smoother

  S. S.
  24/Jul/2020

  Best Filters
  The slim ones have the right size and the price is also really good. Totally recommend these filters!

  F. #.
  09/Feb/2021

  ottimi , mai più senza
  li uso da anni e fanno bene alla salute. a volte qualche difficoltà per trovarli , però ne vale la pena.

  W. M.
  01/Jul/2020

  Number one
  Actitube TOP slim charcoal filter

  E. M.
  15/Jun/2020

  Actitube lover
  Absolutely the best filters. Fast delivery with Zamnesia, I'll be a new costumer of course

  T. P.
  09/Jun/2020

  Perforce smoke and trade
  I can't smoke without my actitubes anymore. Thae smoke is far better and I feel the difference on my lungs. I am a trail runner and I am far better of smoking with this filter. The shipping was fast and precise. I am definitely a Zamnesia future customer.

  D. M.
  03/Jun/2020

  ACTITUBE LE TOP :)
  J'utilise les actitubes depuis deja plusieurs mois et je m'en lasse pas. C'est tout simplement génial. Ca reduits la nicotine ou le gout de tabac, rend les bouché ou taff plus agréable et moins chaud. Je conseil fortement les actitubes.

  A. C.
  08/May/2020

  Good smoking experience
  I like the actitubes, one time I saw someone using it in a dutch coffeeshop and when I smoked from it myself I noticed a far cleaner smoking experience. I think I get even more stoned than when I used the regular ones, probably it doesn't matter which one you use, because regular paper and carbon both doesn't catch thc or any cannibiod in the filtering proces. two things I know for sure, it's healthier and it smokes nicer without changing the taste (in a bad way).

  T. V.
  20/Apr/2020

  Perfect om kleinere joints mee te rollen
  Goed voor een kleinere joint, maar over het algemeen verkies ik de grotere variant.

  P. V.
  20/Apr/2020

  Better smoking experience
  Smoother tokes and feels like a cleaner high.

  S. A.
  20/Apr/2020

  Love em
  Good product

  B. R.
  19/Mar/2020

  Perfectly fine
  Does what it is supposed to. Good airflow and smooth smoke.

  F. T.
  28/Dec/2019

  Mes poumons vous remercient
  Ça fait un moment que j'utilise ces filtres, honnêtement j'ai toujours été très satisfait par ceux ci. La fumée est plus douce, je réutilise chaque filtre deux ou trois fois avant de les jeter. Je n'ai pas remarqué une baisse des effets comparé aux cartons classiques, c'est vraiment une bonne alternative surtout quand on fume ses joints avec du tabac.

  A. T.
  30/Jul/2019

  good filter but..
  quite sure it filters out thc as well. If you're okay with that then its fine.

  P. V.
  22/May/2019

  Geweldig
  Topproduct, gebruik het al enkele maanden en voelt gewoon aangenamer aan.

  A. E.
  20/May/2019

  Fast delivery great product
  Totally satisfied keep the good work:)

  E. S.
  11/Mar/2019

  Top product
  Does what it supose to do

  A. W.
  07/Mar/2019

  Decent and good size.
  The Slim filters are a good size. But not that good value for money, since the larger filters last longer and have more absorption capacity for a fraction of higher price than the Slims.

  J. D.
  21/Feb/2019

  Essential if you smoke regularly.
  These filters make the smoke much easier on the lungs, while not reducing the effect of smoking. No more coughing and filling the end of the joint with tobacco because the smoke is now much smoother, can smoke the entirety of a joint quite easily.

  V. I.
  11/Jan/2019

  Worth a try
  The filters are quite big so it is better for rolling big joints. The filters produce a smooth toke. I enjoy using them but some of my friends don't. I think its personal preference...

  C. A.
  01/Oct/2018

  finde sie toll
  Man spürt den Unterschied und hustet auf jeden Fall weniger, wenn es auch nicht gaanz ausbleibt. Alles in Allem lohnt sich das Geld.

  F. Z.
  02/Aug/2018

  top top
  really good smoke sensation!! top del top

  G. S.
  04/Jul/2018

  Wat een verschil
  Je merkt echt grote verschil tussen roken met tip en roken met deze filter. Tijdens het roken merk je gewoon dat het veel minder schadelijk en pijnlijk op je keel is met de koolstoffilter. Sinds ik het een keer heb geprobeerd wil ik niets anders meer. Ik rook echt alleen nog maar met dese filters. Echt een aanrader! Probeer het gewoon.

  C. D.
  18/Aug/2020

  Testé et approuvé!
  Je suis devenu adepte. Jamais sans ses filtres, je repasse commande très rapidement :>

  N. L.
  08/Dec/2017

  Best purchase any regular smoker can make
  This filter makes a big difference when smoking. You can only notice the very smooth and soft flavor of your herbs. No throat burn, no overheating, no weird tastes. Can't recomend this enough.

  F. V.
  25/Aug/2017

  Très bien
  Super filtre très agréable niveau tirage, très facile à rouler, super assemblée avec un tube EHLE

  V. B.
  07/Jul/2017

  Perfect filters
  When smoking with these filters you notice the difference...you don't cough as with normal ones, the effect still there and that tells that your lungs are well preserved from the toxines!Great invention!!

  I. B.
  29/Mar/2016

  Pas mal
  Sa filtre vachement bien , fumer beaucoup plus douce et sa enlève pas l'effet du tout.

  M. F.
  22/Jun/2015

  Good filters
  The filters work fine and it is different but not worse experience with these filters in your doobie. It's worth to try it!

  P. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Actitube Geactiveerde Koolstoffilter 'Slim'
Actitube Geactiveerde Koolstoffilter 'Slim'