Blog
Psychedelische Ervaring Airbnb
3 min

Beste Airbnb-Bestemmingen Voor Een Psychedelische Ervaring

3 min

We hebben een lijst gecreëerd met elf van de beste verblijven voor je psychedelische ervaring om je te helpen het meeste van je trip te maken. Lees verder om alles te leren wat je moet weten om een memorabele trip te creëren.

Een psychedelisch experiment, van het nemen van paddo’s tot Albert Hofmanns lsd, is altijd een unieke ervaring. Een goede omgeving is een van de belangrijkste voorwaarden voor een positieve trip. De natuur zal altijd een kleurrijk toevluchtsoord bieden maar als het regent, ga je misschien liever naar binnen. Het is belangrijk om te weten dat het altijd mogelijk is om een positieve trip te hebben. Je eigen mentale staat van zijn heeft de grootste invloed op je trip. We hebben een lijst van elf Airbnb-plaatsen gecreëerd die je het perfecte onderdak zullen bieden voor tijdens je trip en iets unieks aan je ervaring toevoegen.

BOOMHUT IN FLORENCE, ITALIË

Deze éénslaapkamer-boomhut biedt een heel knusse en open omgeving voor een psychedelische ervaring. Wat deze plaats zo uniek maakt, naast het feit dat het een boomhut is, is het feit dat er een “Toscaanse” ervaring mee gepaard gaat en dat je de mogelijkheid hebt om tijdens je verblijf daar deel te zijn van de grote Toscaanse familie. Het collectieve gevoel dat tijdens psychedelische trips vaak naar voren komt, vindt zijn plek in deze boomhut en de omringende Toscaanse familie. De locatie biedt ook een zwembad, tennisbaan, gedeelde keuken en talloze prachtige olijvenbomen. Wakker worden in een omgeving vol natuur, met een zomerbriesje over je zachte beddengoed, dat wil toch iedereen? Het zal je absoluut helpen ontspannen.

PADDENSTOELHUT IN CALIFORNIË, VS

Natuur is de ideale omgeving voor tijdens een psychedelische trip. Stel je voor dat je in een huis verblijft dat eruitziet als een paddenstoel midden in het bos. We hebben de perfecte plek voor je gevonden: “The Mushroom dome”-hut in de VS, in Californië. Kitty en Michael, de eigenaren, zullen ervoor zorgen dat je alles wat je nodig hebt bij de hand hebt, zoals handdoeken, voedselbenodigdheden, spelletjes, films en meer.

BALINESE BOOMHUT IN BALI, INDONESIË

Voor de tropischere psychedelische ervaring kun je overwegen om deze villa in Bali, Indonesië te bezoeken. Deze prachtige éénkamerhut, ook bekend als de “Mushroom villa”, is gemaakt van hout en wordt omgeven door vruchten. Elke dag is een goede dag om erop uit te gaan en je eigen kokosnoten, papaja’s, nangka en passievrucht uit de tropische tuinen te plukken. Fruit is geweldig wanneer je psychedelica hebt gebruikt en het smaakt nog beter wanneer je het fruit zelf hebt geplukt. 

ITHOUSE IN CALIFORNIË, VS

Wat dacht je ervan om je volledig onafhankelijk te voelen? In Californië, VS, in een gebied genaamd Pioneertown, vonden we de “Off-grid itHouse”. Dit tweekamerhuis is zo ecologisch als maar zijn kan. Het is zelfvoorzienend met zonnepanelen voor energie en warmte en het is volledig “off the grid”. Een verblijf in dit huis is een interessante en nieuwe ervaring; het verandert je denkwijze over de manier waarop we onze energie gebruiken.

ELQUI DOMOS ASTRONOMISCH HOTEL, CHILI

Elqui Domos is een van de zeven astronomische hotels ter wereld en de enige op het zuidelijk halfrond. Als je graag liggend naar de sterren kijkt, dan is dit hotel echt het overwegen waard. Voor wie graag ’s nachts tript, biedt Elqui Domos diensten aan die in alle behoeftes zullen voorzien. Je kunt kiezen uit verschillende activiteiten, inclusief gespecialiseerde astronomische tours en nachtelijke paardrijtochten.

CASA ARBOL, NICARAGUA

Op zoek naar de ‘potentiële’ perfecte plaats en locatie voor je psychedelische ervaring? Stop alsjeblieft even met zoeken en kijk eens naar deze boomhut in Nicaragua. Deze boomhutvilla met twee verdiepingen kijkt uit op de Grote Oceaan en is gevestigd in een van Centraal-Amerika’s grootste private ecologische verbindingszones, waardoor je dagelijks ongelooflijk wild kunt zien. Stel je eens voor dat je wakker wordt, psychedelica neemt en de optie hebt om in de jungle te blijven of naar het strand te gaan. Niet te geloven!

ORIGINELE OUDE AFGHAANSE YURT, DUITSLAND

Voor een oosterse vibe in Europa bezoek je deze originele Oude Afghaanse Yurt in Duitsland. Deze plek is een verzameling van oosterse items en kleuren die je meenemen op een unieke reis. Je hebt ook toegang tot hun prachtige tuin en zwembad voor je dagelijkse baantje.

COCON DOUILLET DANS LES ARBRES, FRANKRIJK

Heel uniek; het is geen boomhut en het is geen grot. Om eerlijk te zijn weten we niet precies hoe we deze accommodatievorm moeten omschrijven, maar laten we het voor nu een cocontent hoog in de bomen noemen. Je zal waarschijnlijk nooit ergens slapen wat meer lijkt op een vogelnest dan deze cocontent. Om de cocon heen is een net dat in de lucht hangt. Stel je voor dat je midden in de lucht hangt en naar de vogels en andere dieren in het wild luistert. Ik zou deze accommodatie aanraden aan meer ervaren gebruikers, want ik kan me voorstellen dat je je hier een beetje ‘gevangen’ kan voelen.

BUBBEL ONDER DE STERREN, FRANKRIJK

Deze bubbel in Frankrijk zou zonder twijfel een unieke ervaring bieden; in bed liggen, naar de sterren kijken wanneer je maar wil en omringd zijn door de kalmerende geluiden uit het bos. En na je trip kun je ontspannen in een luxe jacuzzi die precies naast de bubbel ligt.

GEODETISCHE KOEPEL, SPANJE

Gecamoufleerd achter de bomen en struiken ligt de afgelegen koepel, met daaromheen veel ruimte om te ontspannen in de zon. De koepel staat op een houten platform met een aanliggend terras met eettafel. Je kunt buiten van een warme douche genieten; stel je voor dat je aan het trippen bent en buiten midden in de natuur een warme douche neemt. Bij deze locatie hoort een community-benadering, want je deelt de keuken en de vele fornuizen binnen en buiten het huis. Er zijn meerdere hangmatten om lekker te chillen in de natuur.

MODERNE ERVARING ERVAREN, VS

Voor een modernere psychedelische benadering en misschien voor de trippers met wat meer ervaring, hebben we dit bespiegelde huis in de VS gevonden. De buitenkant van het huis is bedekt met spiegels en binnenin is er veel kunst om je aandacht te trekken. Zelfs het wassen van je handen is een unieke ervaring, aangezien de wasbak beschilderd is met een zwart-wit patroon van marmer.

Luke Sumpter
Luke Sumpter
Luke Sumpter heeft een diploma in de Klinische Gezondheidswetenschappen en een passie voor het kweken van planten. Inmiddels werkt hij al zeven jaar als professioneel journalist en schrijver op het gebied van cannabis en de wetenschap.
Nieuws Reizen
Zoeken in categorieën
of
Zoeken