Blog
Blue Widow (Zamnesia Seeds) feminized
2 min

Blue Widow: Cannabis Strain Review & Informatie

2 min

Blue Widow is een prachtige fusie tussen twee legendarische ouderplanten. Lees hier meer over deze kruising. Kweek haar zelf en ontdek waarom ze zo gewild is.

Blue Widow is een cannabis strain die is ontstaan uit twee razend populaire, heel uiteenlopende soorten. Deze soort trakteert op volle en fruitige aroma's, is behoorlijk sterk en genereert een mierzoete, aangename high. Ze heeft een hoge weerstand en past zich gemakkelijk aan. Ze laat zich eenvoudig kweken en beloont je bovendien met een puike opbrengst.

KENMERKEN VAN BLUE WIDOW

Blue Widow is een kruising van Blueberry en White Widow. Ze is een tikkeltje indica-dominant en verwent je met de zalige fruitsmaken en ontspannende vibes van Blueberry. Dit combineert ze met de euforie en ongelooflijke productiviteit van White Widow.

Genen Indica-dominant
Ouders Blueberry x White Widow
THC 12–17%
CBD Laag
Smaak Zoet, Fruitig, Zuur, Citrus, Dennen
Effect Vrolijk, Ontspannend

Blue Widow is veredeld door de briljante koppen bij Dinafem. Ze bevat het beste uit de Blue en White familie. Het resultaat is een onstuimige (maar kweekvriendelijke) en bijzonder productieve soort. De indica dominante kruising ontwikkelt ongeveer 12-17% THC. Dit staat garant voor een sterke, toch beheersbare high die smaakt naar meer. Haar gelukzalige effecten worden geaccentueerd door rijke, fruitig zoete smaken, afgewerkt met dennen en zure citrusvruchten.

Gerelateerd artikel

Top 10 Cannabis Soorten Voor Beginnende Gebruikers

HOE KWEEK JE BLUE WIDOW?

HOE KWEEK JE BLUE WIDOW?

Blue Widow laat zich redelijk makkelijk kweken en is bijzonder productief onder de juiste omstandigheden. Bovendien is ze niet erg vatbaar voor ziektes of ongedierte. Ze voelt zich thuis in diverse kweekomstandigheden en is geschikt voor zowel beginnende als volleerde kwekers.

Moeilijkheidsgraad beginners
Presteert het best binnen / buiten
Klimaat gematigd, warm
Soort feminized
Hoogte binnen 120cm
Hoogte buiten 200cm+
Bloei 8 weken
Oogst (buiten) begin oktober
Opbrengst binnen 450g/m²
Opbrengst buiten 800–1200g/plant

Blue Widow is vrij ongecompliceerd. Ze presteert goed, zelfs onder minder gunstige omstandigheden. Blue Widow gedijt goed bij wat tegenspoed zoals koudere temperaturen, een regenbui of ongedierte en lijdt daar niet zichtbaar onder. In de late bloei moet je wel opletten op schimmels, maar ze laat zich gelukkig niet gemakkelijk verslaan.

Blue Widow ontwikkelt flinke groene toppen. Als de temperatuur daalt, laat ze nog wel eens paarse tinten zien. Dat ziet er later fantastisch uit in je voorraadpot. Naast haar prachtige uiterlijk is ook de productie van hars waanzinnig hoog (met dank aan White Widow). Dat zie je voornamelijk aan het eind van de bloeiperiode als de plant barst van de trichomen.

Gerelateerd artikel

Je Eerste Cannabis Plant Kweken In 10 Stappen

Binnen overschrijdt Blue Widow zelden een hoogte van 120cm. Van deze planten oogst je maar liefst 450g/m² na een bloeitijd van 8 weken. Deze opbrengst is te verhogen als je wat snoeiwerk verricht.

Buitenplanten komen helemaal tot hun recht. Ze worden zo'n 200cm hoog en sommige kwekers behaalden maar liefst 1000g/plant. Ze is in de buitenlucht al vroeg in oktober oogstrijp. Dit maakt haar uitermate geschikt voor kwekers in relatief warme gebieden.

BLUE WIDOW: SMAAK & EFFECTEN

BLUE WIDOW: SMAAK & EFFECTEN

Tijdens de bloeiperiode is de aanmaak van terpenen goed op gang. Blue Widow straalt intense geuren uit van citrusgeuren, gecombineerd met hout en dennen. Zodra je van haar geniet, staan de zoete en fruitige tonen van Bluebery in het spotlicht en trakteert ze je op een rijke, aangename smaaksensatie.

Hoewel Blue Widow licht indica-dominant is, verwent ze je toch met spirituele effecten. Deze zijn vrolijk, euforisch en verkwikkend en gaan hand in hand met diep ontspannende, lichamelijke sensatie, aangedreven door de genen van Blueberry. Ze is een goede sociale strain, ideaal om te delen met je vrienden. Dankzij het zorgeloze effect is ze echter ook goed gezelschap om in de avond mee te chillen. Ze is gemiddeld sterk (tot 17% THC) en dit betekent dat je haar gerust overdag kunt gebruiken (met mate). Geniet van creatieve inspiratie en een positieve inslag, zonder op wolkjes te drijven.

Blue Widow (Zamnesia Seeds) feminized

(39)
Ouders: White Widow x Blueberry
Genetica: 40% Indica / 60% Sativa
Bloeitijd: 8-9 weken
THC: 17%
CBD: 0-1%
Bloei soort: Fotoperiode

EIND OORDEEL

Je moet echt je best doen om een slechte eigenschap te ontdekken in Blue Widow. Ze heeft echt alles mee. Ze is gezegend met verrukkelijke smaken en wekt een verbluffende high op. Binnenplanten mogen wellicht wat productiever zijn, maar zelfs dit los je op met trainingstechnieken. Onthoud ook dat ze buiten guller is. Ben je verzot op robuuste kruisingen of woon je in een minder ideaal klimaat? Vertrouw dan simpelweg op Blue Widow.

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Seedshop Strain Review
Zoeken in categorieën
of
Zoeken