Blog
Boundless Technology Vaporizers
4 min

Boundless Technology: Fabrikant Van Eersterangs Vaporizers

4 min
Producten Vaporshop

Boundless Technology streeft ernaar de beste te worden op het gebied van vaporizers. Hun op convectie-gebaseerde, aromatherapie-georiënteerde technologie slaat twee vliegen in een klap voor de cannabisliefhebber. Ontdek waarom Boundless Technology de baanbrekende ondernemer is die echt betrokken is.

In dit kleine hoekje van moederschip Zamnesia ontvoeren we soms bepaalde producten die ons opvallen. Ze worden door ons onderzocht, besproken, vergeleken en, zoals dat hoort, uitvoerig getest. Hier halen we de krenten uit de pap van het nieuwste van het nieuwste, de crème de la crème, de meest verbazende en ontzagwekkende specialiteiten. En die presenteren we aan onze zeer gewaardeerde bezoekers.

Gerelateerd artikel

Top 10 Beste Vaporizers

We doen dit zodat we jullie alleen de allerbeste producten op de markt kunnen leveren en dat doen we met trots. Voldoen ze niet aan onze hoge kwaliteitseisen, dan vind je ze niet terug in onze webshop. Boundless Technology staat voor topkwaliteit. En daarom vind je een serie van hun producten terug in onze Vaporshop.

BAANBREKENDE ONDERNEMERS: WIE ZIJN BOUNDLESS TECHNOLOGY?

Boundless Technology werd in 2015 opgericht en is gevestigd in Ontario, Californië. Ze zijn gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige aromatherapie convectie-units, oftewel vaporizers. Omdat cannabis een bijzonder aangenaam aroma heeft, levert dit een perfecte combinatie op. Maar vergis je niet. Ze gebruiken het woord "aromatherapie" niet als dekmantel voor "het verdampen van cannabis".

Hun hoofddoel is het verspreiden van kennis over de voordelen van verdampen. Ze doen dit middels technische oplossingen bij diverse producten, waardoor het roken van cannabis een oude vorm is geworden. Door de temperatuurinstellingen van elke Boundless vaporizer zijn deze units echter niet alleen fantastisch voor het verdampen van cannabis.

WAT ZIJN DE ONDERLINGE VERSCHILLEN TUSSEN DE BOUNDLESS UNITS?

Boundless Technology

Boundless Technology biedt 8 units en die zijn allemaal speciaal ontworpen voor verschillende behoeften. Ze maken ook diverse accessoires die je kunt mixen en matchen. Denk aan glazen mondstukken en waterpijp adapters. In principe zijn deze units makkelijk mee te nemen. Het meest indrukwekkende van de producten is echter dat ze allemaal ultrasnel verhitten.

De CF en CFX zijn in wezen hetzelfde, behalve dat de CF iets kleiner is en vijf temperatuurinstellingen heeft. De CFX is in het trotse bezit van een groot scherm waarop de batterijduur en temperatuur afgelezen worden. Beide hebben echter dezelfde verwarmingskamer en hetzelfde mondstuk.

De CFV heeft een intern ontwerp voor pure convectie en een volledig controleerbare digitale temperatuurcontroller voor maximale precisie. In de verpakking vind je ook vier opvallende ringen. Deze zijn bestemd voor de verwarmingskamer. Zo kun je nog beter de gewenste dampen en smaken afstellen. Het betreft hier een ring van kwarts en drie verschillende houten ringen.

De TERA is hun robuustere unit en heeft twee uitneembare 18650 batterijen. Deze haalt binnen luttele seconden een temperatuur van maar liefst 260°C. Dat is goed nieuws voor mensen die er verstand van hebben. Het is namelijk een grote technische uitdaging om een unit te maken met twee uitneembare 18650 batterijen in zo'n klein formaat. De TERA is ook geschikt voor concentraten.

De CF Hybrid is meer draagbaar en heeft een 510-draad, maar is ook geschikt voor zowel kruiden als concentraten. Het CF 710 model is een zelfs nog meer draagbare versie met een gestroomlijnd, discreet design. Toch past er een interne 16500 batterij in die de behoefte aan een fakkel aansteker elimineert. Zo kun je gemakkelijk van je olie of concentraten genieten als je onderweg bent.

Hun kleinste en meest draagbare unit is de CFC, die zeer redelijk is geprijsd, gelet op de kwaliteit. Je kunt er de temperatuur mee instellen tussen de 60°C en 230°C en dat is behoorlijk indrukwekkend. De iets nieuwere versie, de CFC 2.0, kenmerkt zich door een compleet nieuw design voor ultra-discretie, verbeterde airflow en is volledig compatibel met waterpijp accessoires.

BOUNDLESS TECHNOLOGY: BEOORDELINGSGEKTE

Boundless Technology Beoordeling

Wanneer je van plan bent een van deze units aan te schaffen en de tijd neemt om de beoordelingen te lezen, zodat je kunt beslissen, zie je dat Boundless Technology een van de best beoordeelde keuzes is die je op het internet vindt.

Een snelle zoektocht levert tientallen zeer positieve beoordelingen op. Op YouTube zijn ook duizenden unboxing video's en vergelijkingstests te zien waar de units met gelijksoortige producten vergeleken worden. De vaping industrie is de afgelopen jaren geëxplodeerd en beoordelaars weten steeds meer van wanten met hun analyses. Desalniettemin is Boundless Technology snel een maatstaf geworden voor vaporizers van hoge kwaliteit.

Het Boundless team luistert goed naar de meningen van klanten. Zo hebben ze de lancering van de TERA uitgesteld om de interne kamer van aluminium te verwisselen voor roestvrijstaal. Ze geven echt om klanttevredenheid.

EEN BEDRIJF DAT BETROKKENHEID UITSTRAALT

Boundless: Een Bedrijf Dat Betrokkenheid Uitstraalt

Boundless Technology doneert 15% van alle detailhandelverkopen aan HarboringHearts.org. Dit is een liefdadigheidsinstelling die noodfondsen inzamelt voor het bieden van emotionele en financiële steun aan patiënten, hun families en zorgverleners. Ze helpen de onvoorziene lasten verlichten als men levensreddende hartoperaties moet ondergaan. Je kunt er dus op vertrouwen dat je te maken hebt met een bedrijf met een geweten wat betreft het promoten van een betere gezondheid, direct en indirect via hun producten.

BOUNDLESS VAPORIZERS: WELKE MOET JE KIEZEN?

Het is ongelofelijk moeilijk zomaar eentje uit het assortiment uit te zoeken. Ze zijn allemaal prachtig ontworpen en de aandacht voor gebruiksvriendelijkheid is buitengewoon. De prijzen variëren ook aanzienlijk.

Als je ervaring hebt met deze meer moderne en kwalitatief betere vaporizers weet je ongetwijfeld al welke voor jouw het meest geschikt is. Ben je echter een nieuweling, of op zoek naar een upgrade, dan raden we je aan eens naar de CFX, de CFV en de CFC 2.0 te kijken.

DE BOUNDLESS CFX - DOELTREFFENDE DRAAGBAARHEID

Boundless CFX

• Temperatuurinstelling van 37,8 - 221,1°C
• Volledig geïsoleerd verwarmingspad
• Haptische feedback om de gebruiker erop te attenderen dat het apparaat is opgewarmd
• Twee oplaadmogelijkheden met een capaciteit van 2500mAh, met een output voltage van 7,4V
• 80W verwarmingskamer met een verhittingstijd van 20 seconden
• 300 seconden sessietimer tot automatische stand-by
• 2 interne en vervangbare 18650 2500mAh batterijen, gaan, indien volledig opgeladen, 10-15 sessies mee

Check hier onze review!

DE BOUNDLESS CFV - EXCELLENT EN DISCREET

Boundless CFV

• Convectie verhittingstechnologie
• Verwisselbare ringen die de hitte vasthouden voor verbeterde smaak en effectiviteit
• USB oplaadbaar
• 1700mAh, volledig opgeladen gaat deze 4-6 sessies mee
• 240 seconden tot automatische stand-by
• Digitale display geeft batterijduur aan
• Bij inschakeling temperatuur-geheugen van laatste sessie

DE BOUNDLESS CFC 2.0 - DE EVOLUTIE

Boundless CFC 2.0

• Super onopvallend
• Verbeterd en versterkt convectie design met gerevolutioneerde airflow
• Voorzien van handige ribbels en groeven voor verbeterde grip
• Ruimte voor maximaal 0,5g vermalen kruiden
• Wordt geleverd met een waterpijp adapter
• Keramische verwarmingskamer
• Een 18650 batterij

Ze voldoen allemaal aan de hoogste eisen en de kleine onderlinge verschillen qua uiterlijk en mogelijkheden doen daar niets aan af. Je komt misschien in de verleiding op zoek te gaan naar goedkopere alternatieven. Onthoud echter dat je krijgt waarvoor je betaalt. Bij kwalitatief slechte vaporizers betekent dat minder damp en smaak. Letten we op de prijs-kwaliteitverhouding? Dan kun je je geen betere wensen dan een onverslaanbare Boundless vaporizer.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken