Blog
Cannabis Glijmiddel: Blij Dat Ik Glij
2 min

Cannabis Glijmiddel: Blij Dat Ik Glij

2 min
How To Nieuws

We geven je een rondleiding in de wereld van de cannabis glijmiddel (van binnen en van buiten) en tips hoe je het zelf kan maken.

Net als je denkt dat je alles al eens gehoord en gezien hebt, vindt cannabis een nieuwe manier om je te verrassen. Het laatste nieuwtje over cannabis neemt je mee in de wereld van de seks, waar het eerste marihuana product voor verbeterde seksuele prestaties zojuist op de markt is gebracht onder de naam Foria.

Dus… wat is Foria precies?

Foria is speciaal ontworpen voor vrouwen en is een glijmiddel die een einde maakt aan hoog en droog… en beweert je high te krijgen tussen de dijen. Cannabis wordt al tijden gebruikt als lustopwekkend middel en dit feit is ook al lang bij de mens bekend; het actieve ingrediënt THC wekt euforie op en kan de zintuigen versterken.

Op dit moment is Foria alleen beschikbaar voor patiënten in Californië die medicinale cannabis gebruiken, maar de verwachting is dat het gebruik snel zal toenemen. "Het glijmiddel bevat marihuana, die gemengd is met kokosolie om een dik, glibberig product te verkrijgen, die ook veilig is voor speeltjes" (volgens Cosmopolitan). Volgens de makers van het product (de Aphrodite Groep): "Kokosolie wordt al lang bestudeerd vanwege haar antibacteriële eigenschappen, inclusief het bestrijden van schimmels en bacteriën het het optimaliseren van een natuurlijke harmonie en balans in het lichaam."

Hoe werkt het?

Elke fles Foria bevat vloeibare kokosolie en 360mg THC, samen met nog een aantal cannabinoïden (Ok, hier volgen de instructies). Vrouwen dienen 4-8 sprays aan te brengen, direct op de clitoris, de binnenste en buitenste schaamlippen en ook in de vagina. Op de website wordt geadviseerd dat vrouwen langzaam experimenteren om uit te vinden welke hoeveelheid het beste voor hen is. In aanvulling hierop dienen vrouwen "15-30 minuten de tijd te nemen om te ontspannen en het middel te laten inwerken; een geweldig moment voor voorspel of masturbatie" (hier wordt duidelijk niets aan de verbeelding overgelaten).

Vagina monologen

Een aantal "gebruikerservaringen" zijn op het internet opgedoken, die allemaal "diepgaand" onderzoek hebben verricht met het glijmiddel. Een aantal beoordelingen:

"Het leverde een bruisend, tintelend gevoel die het genot verder verspreidt dan dat je direct gestimuleerd zou worden" - Styleite.

"Foria sloeg hard in, op de meest zalige manier ooit. Ik was super ontspannen en er ook enorm klaar voor, omdat ik me zo vreselijk lekker voelde! Dit was een zalige high, die voelde als een warm en enorm seksuele omarming" - Cosmopolitan.

Maar de oprichter van Foria, Mathew Gerson, beweert dat het vrouwen "een gevoel van belichaming geeft, een gevoel van vallen in een meer volledige relatie naar seksuele sensaties en sensaties in het hele lichaam. Als dit opbouwt naar een orgasme, als een orgasme onderdeel is van je ervaring, kan je je wellicht voorstellen dat dit leidt tot een meer intense en meer volledige lichaamservaring"; ware poëzie in een gesmeerde beweging.

Zoals al eerder vermeld is Foria op dit moment alleen verkrijgbaar in Californië, vermomd als medisch middel. Maar als je wanhopig bent dit middel in handen (of liever in je vagina) te krijgen, dan hoef je niet in paniek te raken. Zamnesia heeft overal een oplossing voor. We bieden een volledige beschrijving aan over het maken van kokosolie met marihuana in ons artikel: Hoe maak je cannabis kokosolie.


Read more about
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken