Blog
Cannalube, hoe maak je dat?
1 min

Cannalube, hoe maak je dat?

1 min
Nieuws Snelgidsen

Cannalube is een geweldige manier om de sensaties in de slaapkamer te verhogen, zeker voor vrouwen. Verras je partner en ontdek hoe je het zelf maakt in deze korte gids.

Met Valentijnsdag voor de deur, is het hoog tijd te ontdekken hoe cannabis kan worden gebruikt om je seksleven te verbeteren. Hoogstwaarschijnlijk heb je nog niet eerder overwogen om een glijmiddel met cannabis te gebruiken.

WAAROM?

Het mag dan vreemd klinken, maar glijmiddelen met cannabis zijn extreem populair in landen waar wiet gelegaliseerd is. Het is een all-round versterkend middel en veel mensen zijn er dol op. Vrouwen zullen de meeste effecten merken, omdat zowel de intensiteit als de duur van het orgasme wordt verbeterd. Over het algemeen worden de spieren ontspannen en de lichamelijke sensaties versterkt. Bij mannen worden de prestaties verbeterd, waardoor ze langer door kunnen gaan.

HOE WERKT HET?

Als de cannabis op de huid wordt aangebracht, zal je er zelden high van worden. Dit komt omdat de cannabinoïden zeer langzaam door de huid worden opgenomen. Zo langzaam, dat het lichaam tijd genoeg heeft ze te verwerken voordat er een psychoactief effect kan worden opgewekt. Het resultaat is een gelokaliseerde sensatie waar het product is aangebracht, waarbij spieren ontspannen worden en de gevoeligheid van de huid wordt versterkt.

CANNALUBE GEBRUIKEN

Cannalube wordt beschouwd als "pre-lube" wat inhoudt dat het 45 minuten voor de seks moet worden aangebracht. Deze tijd is nodig om in te werken en de gevoeligheid te vergroten. Laat dit gebrek aan spontaniteit je echter niet ontmoedigen, want dit is een geweldige kans om tijd door te brengen met je partner, kletsend, knuffelend of met voorspel; het is net wat je er zelf van maakt!

JE EIGEN CANNALUBE MAKEN

Het maken van cannalube is extreem gemakkelijk en er kunnen natuurlijke producten worden gebruikt.

Ingrediënten:

Ongeveer 18-20 gram knipresten, fijngemalen

240ml vloeibare kokosolie

1 eetlepel vloeibare zonnebloem lecithine (of gelijkwaardig)

Apparatuur:

Slowcooker/crockpot

Zeef

Kaasdoek

Trechter

Kleine spuitfles voor olie

Instructies:

1. Combineer alle ingrediënten in je slowcooker en roer goed door.

2. Laat het mengsel op een lage/gemiddelde temperatuur vier uur koken, waarbij je af en toe roert.

3. Laat de olie afkoelen en zeef het vervolgens via je kaasdoek en zeef in je fles.

4. Pak je kaasdoek en knijp deze goed uit om alle olieresten te verwijderen.

5. Laat je cannalube volledig afkoelen voor je het flesje afsluit.

Je hebt nu je eigen glijmiddel gemaakt met cannabis, klaar om de spanning wat op te voeren in de slaapkamer. Onthoud echter wel dat je het 45 minuten laat inwerken!

 

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Nieuws Snelgidsen
Zoeken in categorieën
of
Zoeken