Top 5 Cannabis Soorten Voor Seks


Laatst bewerkt :
Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabisToplijsten

Cannabis Soorten Voor Seks


Intensivering van seksuele ervaringen staat al sinds het begin op onze agenda. Ontdek deze top 5 soorten voor bijzonder erotische avonturen.

ZAMNESIA KOMT MET DE 5 BESTE SOORTEN VOOR EEN OPWINDENDE AVOND

Een spannende tijd beleven met eersteklas wiet staat al eeuwen op de agenda van ganja liefhebbers. Onder invloed van ganja intiem zijn met je geliefde of hete seks hebben, voelt niet alleen geweldig. Het tilt je seksuele bewustzijn ook naar een hoger niveau. Knuffelen, strelen, aanraken en klaarkomen, voelt allemaal ontzettend bijzonder onder invloed van Mary Jane. Daarom hebben we besloten dat het hoog tijd is om de beste soorten voor seks te verzamelen. Laten we ontdekken welke soorten tot de meest verrukkelijke behoren op de huidige markt.

CHOCO CANDY VAN ZAMBEZA SEEDS

Choco Candy (Zambeza)

Het meest klassieke toetje tijdens een intiem diner is ontegenzeggelijk een romige, donkere chocoladecake met een verrukkelijk aardbeienglazuur. Het water loopt je toch in de mond? Nou, het toetje eindigt hier niet. Rook wat Choco Candy met je sexy partner en laat je nuchtere remmingen ver achter je. De sativa dominantie verzekert een langdurige ervaring voor beide partijen, gemengd met energieke en erotische sensaties. Al sinds haar creatie intensiveert Choco Candy de seksuele band tussen ganja liefhebbers. Nu weet je wat je mee moet brengen naar je volgende date.

CHEMDAWG VAN HUMBOLDT SEEDS

Chemdawg (Humboldt Seeds)

Het verhaal van de intens prikkelende Chemdawg begint in 1991 met de Grateful Dead Tour. De rock-‘n’-roll vibes zijn onafscheidelijk verbonden met de trichomen van deze spectaculaire wiet. Als je wilt genieten van intense, passionele seks en bovennatuurlijke trio's, is Chemdawg voor jou. Deze overheerlijke sativa verleidster straalt Diesel geuren en aroma's uit. Hiermee wordt de brandstoftank van de hitsige gebruiker weer aangevuld voor diepgaande activiteiten. Steek er eentje op, verzamel je kracht en ga los - Chemdawggy stijl.

BLUE CHEESE VAN BARNEY'S FARM

Blue Cheese (Barney's Farm)

Deze 100% indica is perfect voor sensuele en diep verbonden seksuele inspanningen. Hier is het recept voor een perfecte Blue Cheese ervaring: kies een romantische film uit met je partner, "Netflix and chill", rook een bowl Blue Cheese en blaas de rook op een verleidelijke manier uit in de longen van je geliefde. Zodra de sensuele band is ontstaan, moet Netflix verder worden genegeerd. Plotseling verandert de bank langdurig in een liefdesnestje, dankzij het couchlock effect van Blue Cheese. Het wordt aangeraden niet te veel te roken, anders verandert de diepe, seksuele ervaring in een diepe slaap ervaring.

SEXBUD VAN FEMALE SEEDS

Sexbud (Female Seeds)

De naam zegt het eigenlijk al. SexBud vult je bewustzijn met opwekkende sativa opwinding en sensuele gevoelens. Deze plant is een echt afrodisiacum, perfect voor hete avontuurtjes. SexBud heeft een meer tantrische aard; de seks zal de zielen verbinden en de erogene zones voorzien van heftige vibes. Eigenlijk zou je jezelf eerst moeten verdiepen in oude tantrische teksten. Hiermee kun je inspiratie opdoen voor de geestverruimende ervaringen die je te wachten staan. Eet veel gezonde voeding voor de twee uur durende spirituele sessie en vergeet SexBud niet mee te nemen.

SKYWALKER VAN DUTCH PASSION

Skywalker (Dutch Passion)

"May de sex-force be with you", wellustige ganja liefhebber. Als Skywalker wordt ingezet bij passionele avonturen, houd je dan maar vast, want ongelooflijke erotiek is gegarandeerd. Na het roken van deze indica dominante soort, zullen de opgewekte sensaties meer overhellen naar de meditatieve, ontspannende kant. Na het gebruik van Skywalker, is het goed om te mediteren. Hiermee kun je de kracht van deze cannabis in heel je wezen voelen. Dit moet natuurlijk worden gedaan met je bedpartner. Nadat beide partijen de kracht hebben ervaren, ontketent het universum van seksuele verlangens zich. De ervaring zal uitlopen in een intense, schokkende climax, net als de finale van een perfect georkestreerde symfonie.

CONCLUSIE: GANJA VERRIJKTE SEKS HOORT OP JE MENU

Of je nu meer voelt voor diepe, spirituele banden of avontuurlijke Rendez-vous scenario's; er is een soort voor iedereen. Verken je innerlijke verlangens met de hierboven genoemde, zinnenprikkelende soorten en ontdek wat het universum voor jou in petto heeft. Een orgasme onder invloed van hoogwaardige cannabinoïden kan zo intens zijn, dat de menselijke taalbarrière wordt doorbroken en iets ontstaat dat niet in woorden te vatten is. Plan een avond met je partner, geniet van de wiet en laat je gaan.

GERELATEERD ARTIKEL
Wat Zijn De Beste Drugs Voor Seks?

Seks en drugs worden al samen gebruikt zolang ze beiden bestaan. Sommige drugs verbeteren de seks. Andere zijn echter gevaarlijk en daar...

Zamnesia schrijver

Geschreven door: Zamnesia
Zo af en toe dragen schrijvers bij aan ons blog op Zamnesia. Ze hebben allemaal een andere achtergrond en verschillende ervaringen, waardoor hun kennis van onschatbare waarde is.

Ontdek onze schrijvers

Gerelateerde Producten