Blog
Cannabis soort in het spotlicht: Sleepy Yoda Auto
2 min

Cannabis soort in het spotlicht: Sleepy Yoda Auto

2 min

Wij zijn dol op innovatie en dat is waar het om draait bij Philosopher Seeds. We vroegen hen om wat meer te vertellen over hun nieuwe soort Sleepy Yoda Auto. We kunnen met een gerust hart bevestigen dat we er behoorlijk enthousiast over zijn.

Philosopher Seeds is een zadenbank die is opgericht op een gezamenlijke filosofie en richt zich op het kweken van speciale en eclectische soorten waar iedereen van kan genieten, zonder concessies te doen als het gaat om kwaliteit. Het is deze filosofie, het kweken van soorten voor gebruikers door gebruikers, waardoor ze een schare trouwe volgelingen hebben opgebouwd en een uitmuntende reputatie. We vroegen hun kwekers naar wat details van hun aankomende soort Sleepy Yoda Auto.

Dit is wat ze te zeggen hadden: "Het team heeft dit jaar hard gewerkt en de Philosopher Seeds Auto lijn zal in het nieuwe seizoen van 2016 worden uitgebreid met autoflowering varianten die alle kwekers zeker zullen interesseren. Sleepy Yoda Auto zal het eerst door ons worden uitgebracht en ze is het resultaat van een zeer speciale kruising tussen White Yoda x Northern Lights. Het doel was een hybride te maken met sterke indica eigenschappen, zodat prettige en ontspannende effecten worden gecombineerd met hoge opbrengsten."

DE DETAILS VAN SLEEPY YODA AUTO

De twee ouders die voor deze variant zijn gebruikt, zijn zeer ongewoon. White Yoda wekt een gigantische high op en kan een THC-niveau bereiken van 20%. Haar bloemen zijn rijk aan hars, met karakteristieke aroma's van kreupelhout en vochtig hout. De Northern Lights genen zijn geïntroduceerd om een kalmerend en lichamelijk effect toe te voegen, waardoor Sleepy Auto Yoda een ideale keuze is om mee te ontspannen aan het einde van de dag.

Sleepy Yoda Auto groeit snel en haar zijtakken ontwikkelen een prima formaat, maar kunnen zeer compacte en dichte bloemen produceren. Deze variant kan in 60 dagen na ontkieming worden geoogst, terwijl de gemiddelde productie rond de 500g/m² ligt. Je kan allerlei methoden gebruiken om te trimmen (LST, fimming, supercropping), mocht ze worden gekweekt in kleine of discrete ruimten.

Hoewel Sleepy Yoda Auto wat uitgesproken smaken en aroma's bezit, zal de kwaliteit veel beter zijn als je haar biologisch kweekt. Het wordt zoveel gemakkelijker de hints van eikenhout en aardse ondertonen te waarderen omdat een meer ontwikkeld spectrum van terpenen in het gewas aanwezig zullen zijn. Planten, die op kokosvezels of hydro worden gekweekt, zullen een hogere opbrengst per vierkante meter produceren, met harsachtige en sterke bloemen. Ze past zich prima aan in de buitenlucht, wat haar ook een geweldige keuze maakt voor buiten- en guerrillakwekers.

DE SLAPERIGE, ONTSPANNENDE EFFECTEN VAN SLEEPY YODA AUTO

Zoals de naam al suggereert, is Sleepy Yoda Auto ideaal voor consumenten die cannabis willen gebruiken om mee te ontspannen, of zoeken naar een variant om de geest even te bevrijden, rust te vinden en in slaap te vallen. De effecten houden lang aan en zijn gebalanceerd. Een heus cadeautje voor liefhebbers van Indica soorten, met aroma's en klassieke effecten die doen denken aan de eerste soorten die in de jaren '90 op de Nederlandse cannabis markt verschenen.

Kortom, Sleepy Yoda Auto is een grote autoflowering plant met een sterke high en dichte, besuikerde toppen, die in staat is 500/m² te produceren in slechts 60 dagen vanaf ontkieming. Mis de kans niet dit kleine wondertje te produceren, aangeboden door Philosopher Seeds.

Om de lancering van deze nieuwe soort te vieren, hebben we een speciale aanbieding voor alle Sleepy Yoda Auto cannabis zaden. Houd dit dus in de gaten in de shop!

 

 

         
  Philosopher Seeds  

Gastschrijver: Philosopher Seeds
Philosopher Seeds is een Spaanse zadenbank die zich richt op experimenten en innovatie. Ze zijn opgericht door een groep gelijkgestemde kwekers en hebben het hun missie gemaakt om oude klassiekers te revitaliseren, maar ze maken er ook allerlei interessante en nieuwe variaties op.

 
 
      Bekijk de catalogus met cannabis zaden van Philosopher Seeds  

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken