Blog
Cannabissoorten Voor ‘s Middags
4 min

De 5 Beste Cannabissoorten Voor ‘s Middags

4 min
Seedshop Top Lists

Deze blog is voor degenen die overdag graag high worden. Misschien houd je ervan om ’s middags wat te roken en van een fijne hoofd-buzz genieten. Wellicht houd je ook van creatieve bezigheden en heb je een actieve levensstijl. Je hebt marihuana nodig die je niet aan de bank vast zal lijmen. Geniet van deze eersteklas top-wiet.

WAT ZIJN DE BESTE SOORTEN VOOR OVERDAG?

’s Middags een hijs nemen is een geweldige manier om de boel wat op te peppen, of om alles een chille vibe te geven. Wie graag sky-high wil worden, heeft verheffende, sativa-dominante marihuana nodig.

Related Story

Wake En Bake: De Beste Cannabis Soorten Voor Een Trekje in de Ochtend

Het genieten van een fijn rookwaar aan het einde van de middag is voor sommige gebruikers van medicinale cannabis een dagelijks therapeutisch ritueel. Of, voor hetzelfde geld, een simpele middag-traktatie voor de recreatieve stoner. Hoe dan ook, als je overdag wilt vliegen en van een geweldige cerebrale high wilt genieten, dan hebben we precies de soorten in huis die je nodig hebt. Met deze geweldige cannabissoorten in de kweekruimte kun je vette stash van je eigen eersteklas middag-wiet kweken!

CHOCO CANDY

ChocoCandy

Wordt een cannabis-chocolatier met de Choco Candy van Zambeza Seeds. In de jaren tachtig had de old-school Chocolate Thai een soort cultstatus. Door een vintage OG Chocolate Thai te combineren met Chocolate Haze-genetica heeft Zambeza het origineel versterkt en een splinternieuwe legende gecreëerd.

Een echte middag-traktatie om te roken, vooral voor chocoholics. Deze wiet heeft een lichtzoete koffie- en chocoladesmaak en veroorzaakt een snel-opkomende, krachtige high. De Haze-afkomst is te merken aan de aangename euforische effecten. De bloeiperiode van deze heerlijkheid, perfect om ’s middags van te genieten, duurt slechts 65 dagen. 18% THC zorgt voor een krachtige high. Deze is echter van relatief korte duur. Toch maakt vooral de high de Chocolope zo’n fantastische middagsoort.

LEMON SKUNK

Lemon Skunk

Klassieke Skunk heeft een high die duidelijk naar de sativa-kant neigt. De meeste Skunk-kruisingen die vandaag de dag op de markt zijn, zijn in de loop van de tijd veranderd en steeds indica-dominanter geworden. De Lemon Skunk van Greenhouse Seeds is misschien wel de lekkerste echte sativa-dominante Skunk-kruising. Door Skunk en Citral succesvol te kruisen, is de Skunk-familie verzekerd van ten minste één sativa-zus waar kwekers altijd voor terug kunnen komen.

Deze soort groeit als een klimplant en is uitermate geschikt voor de ScrOG-methode en/of LST. Deze dames zullen in een vroeg stadium al getemd moeten worden. Maar het snoeien en trainen zijn de moeite echt waard, al is het alleen maar vanwege het unieke citrusaroma. Lemon Skunk-toppen zijn heel compact voor wiet die zo sterk naar sativa neigt.

Deze citrus-achtige, zoete toppen zijn net zo krachtig als dat ze eruitzien, en je kunt een THC-gehalte van 19% verwachten. Daarnaast kun je binnenshuis met lage tot gemiddelde hoeveelheden mest, en met een 12/12 lichtcyclus gedurende 8-10 weken, een cannabistuin vol ijzige, citrus-achtige ganja-bomen verkrijgen. Buitenshuis kan deze soort een echt monster zijn en in de loop van de herfst gemakkelijk de 2m overstijgen.

De effecten zijn een prachtige mix van kalme, lichamelijke gevoelens en een vrolijke, giechelige hoofd-buzz. Lemon Skunk is precies wat je nodig hebt om te chillen als je ’s middags na een lange werkdag thuiskomt – en dat is eigenlijk elke dag. We kunnen geen genoeg krijgen van de Lemon Skunk, en dat geldt ook voor cannabisbreeders en –kwekers.

Lemon Skunk is geprezen stash- en breedingmateriaal. Daarnaast is Lemon Skunk gebruikt om veel bekende, eigentijdse hybrides te creëren, zoals Super Lemon Haze en Amnesia Lemon. Bovendien is ze internationaal populair onder thuiskwekers in de VS en in heel Europa.

SHINING SILVER HAZE

Shining Silver Haze

Toen de breeders van Royal Queen Seeds de Shining Silver Haze ontwikkelden, creëerden ze iets wat veel kwekers beschouwen als de definitieve Haze-variant. Deze soort heeft een buitengewone afkomst, bestaande uit geselecteerde cultivars van oorspronkelijke Haze, Northern Lights en Skunk. Glinsterende, zilverkleurige, lange cola’s van heerlijke Haze zullen krachtig groeien en floreren binnen slechts 9-10 weken.

De indrukwekkende cijfers van Shining Silver Haze zijn moeilijk te verslaan. Dit beest is niet alleen een soort die, voor een Haze, ongelooflijk snel bloeit, maar is ook veel kwekersvriendelijker dan andere lang-bloeiende Haze-soorten. Trainen en/of snoeien wordt alsnog aangeraden om een gelijk bladerdak te behouden.

Shining Silver Haze kan hoge doses kunstmest verdragen en doet het goed in verschillende substraten. De oogsten kunnen zowel binnen als buiten onder zonnige omstandigheden gigantisch zijn. Typisch voor deze planten is dat ze zowel verticaal als horizontaal veel ruimte innemen en dat ze direct zonlicht of een 600w HPS/LED-equivalent nodig hebben om hun volledige potentieel te bereiken.

De komende oogst zul je worden beloond met kleverige toppen met 20% THC en een complexe mix van geuren en smaken. De high van Shining Silver Haze is echt niet te vergelijken met die van andere moderne soorten, en voelt aan alsof er een dubbele raket is afgevuurd. Voor onervaren gebruikers kan de trippy lancering naar de stratosfeer te intens zijn. Misschien wel de snelste manier om ’s middags onmiddellijk hemels high te worden.

Related Story

De Beste Soorten Voor In De Avond

JACK THE RIPPER

Jack The Ripper

Als je een energetische, creatieve high wilt die lang aanhoudt en gegarandeerd je humeur een boost geeft, kweek dan Jack The Ripper van TGA Subcool. De genetica van deze geweldige acht weken bloeiende Haze-kruising bestaan uit Jacks Cleaner gekruist met Space Queen. Jack the Ripper is de volgende generatie van sativa-dominante kruisingen.

Het is een extreem krachtige plant die gigantische opbrengsten oplevert. En dat met weinig onderhoud. Planten hebben een kort tot gemiddeld formaat en ontwikkelen al gauw mooie, compacte, super harsrijke toppen. Meestal zijn er twee fenotypes aanwezig.

Deze kun je van elkaar onderscheiden door middel van hun geur. De ene heeft meer een citroendennengeur met een frisse citrus ondertoon, de andere heeft meer een mix van aardse dennentonen met een rijkere muskusgeur. Zodra je er ook maar een beetje aan ruikt, merk je in ieder geval – deze wiet is scherp! Je kunt een THC-gehalte van 20%+ verwachten, dus bereid je voor om meteen gelanceerd te worden zodra je aan deze top-wiet begint. Jack The Ripper is alles wat je wilt van een lekkere Haze, zonder lang te hoeven wachten.

SOUR KUSH

Sour Kush

Als de fruitige en zoete cannabissoorten niet helemaal je smaak zijn en je meer van zure ganja houdt, dan hebben we precies de juiste cannabiszaden voor je. Sour Kush van Reserva Privada is een heerlijke Kush-hybride, afkomstig van de Amerikaanse legendes OG Kush en Sour Diesel. Misschien wel de enige Kush met zo’n sativa-kick.

De afstanden tussen de internodes zijn vrij kort, en de planten strekken zich niet uit zoals Sour Diesel. Qua uiterlijk is ze zonder twijfel een compactere Kush. Maar nog steeds schuilt er een echte sativa-bom in de compacte, kleverige toppen. Sour Kush is dol op kunstmest, en kwekers kunnen stapsgewijs hogere doses toevoegen zonder de planten onder druk te zetten. We raden je aan om bloeibooster op het juiste moment en een SOG-opstelling te hanteren, voor een maximale opbrengst.

De uitgesproken zure smaak en de onmiddellijke gelukzalige cerebrale high zijn de eerste dingen die je zult merken aan deze geweldige Kush. Deze unieke eigenschappen zorgen ervoor dat je Sour Kush de hele middag wilt roken.

 

         
  Top Shelf Grower  

Geschreven door: Top Shelf Grower
Oudgediende cannabis kweker, afkomstig uit Dublin, Ierland gaat tegenwoordig helemaal los in het zuiden van Spanje. 100% toegewijd aan Top Shelf verslaggeving, tot hij gevangen genomen, of gedood wordt.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
Seedshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken