Blog
Top 10 Vaporizers
6 min

De Beste Vaporizers Voor Het Roken Van Droge Kruiden

6 min

Wil je graag droge kruiden vapen? Bekijk deze lijst voor een diepgaande kijk op onze beste vaporizers voor droge kruiden. Ze zullen een glimlach op het gezicht van elke vaper toveren.

De cannabisindustrie is een ware kweekvijver voor innovatie. Een grote, pionierende stap in dit domein is de opkomst van de vaporizer. Niemand hoeft zijn longen meer bloot te stellen aan ruwe rook en carcinogene stoffen. Vaporizers staan in plaats daarvan voor soepele hijsjes, sensationele smaken en een gezondere levensstijl.

Sinds het ontstaan van deze industrie, hebben fabrikanten spectaculaire apparaten ontwikkeld. Sommige zijn klein, strak en passen in je zak. Andere zijn echter desktopmodellen die genoeg damp voortbrengen voor een kamer vol vrienden. Veel apparaten zijn uitgerust met een LED-display en temperatuurbediening en sommige zijn zelfs aan te sturen met je smartphone. Er zijn liefhebbers die hun vaporizer vullen met hoogwaardige concentraten, terwijl anderen liever old-school gaan en gewoon toppen vapen. Hieronder vind je een aantal van de beste modellen voor gedroogde cannabis.

Gerelateerd artikel

De Beste Legale Kruiden Voor Je Vaporizer

 

DE BESTE VAPORIZERS VOOR HET ROKEN VAN DROGE KRUIDEN

Als je op zoek bent naar een nieuwe vaporizer, en of je nu nieuw bent of niet, dan zal de onderstaande lijst met onze top vaporizers voor droge kruiden je alle antwoorden op je vragen geven. Onthoud dat al deze apparaten en nog veel meer beschikbaar zijn via onze online Vaporshop.

1. BOUNDLESS CFX

Boundless CFX

De Boundless CFX is op het moment één van de beste allround vaporizers op de markt. Het combineert geweldige functies met een slank ontwerp en, vooral, uitstekende prestaties.

Een van de belangrijkste redenen waarom de Boundless CFX op deze lijst staat, is omdat het een goede luchtstroom levert. Het beschikt ook over ultra-snelle verwarmingstijden en een royale kamer, vooral in vergelijking met de originele Boundless CF.

Het is ook opmerkelijk dat de Boundless CFX één van de weinige draagbare vapes is die individuele temperatuurregelingen biedt. Dit was eerder exclusief voor desktop vapes, en het begint de hoogwaardige draagbare modellen nu van de rest te onderscheiden.

Gerelateerd artikel

Het Verschil Tussen Draagbare En Desktop Vaporizers

Terwijl de Boundless CF ook 5 individuele temperatuurinstellingen heeft, gaat de CFX nog een stapje verder. Met dit model kun je jouw temperatuur zelf kiezen tussen de 38-220°C, waardoor je de vrijheid krijgt om jouw kruiden te verhitten zoals jij dat wenst. Dit is ook ideaal voor het roken van droge kruid, dat moeilijk kan zijn om te vapen door wisselende vochtniveau’s.

Deze vape beschikt ook over een prachtige 1,7" OLED display die een sessie timer, de levensduur van de batterij en de temperatuurinstelling van de vape toont. Naast de sexy display, heeft het ook een prachtig zwart ontwerp gemaakt van duurzame materialen.

Maar waar het echt op neer komt wanneer je een vape koopt, is prestatie. Nou, dankzij de top technologie in de Boundless CFX, kun je elke keer dikke, krachtige teugen verwachten. Dit is een geweldige, middelmatig geprijsde, draagbare vape die uitstekende resultaten levert.

Boundless CFXBekijk Product

2. STORM VAPE

Storm Vaporizer

Terwijl de Boundless CFX complexe functies biedt, een unieke temperatuurregeling en een flitsend scherm, biedt de Storm vaporizer eenvoud en stijl, zonder in te leveren op kwaliteit of prestaties.

De Storm beschikt over een eenvoudig één-knop besturingssysteem waarmee je de vape met een eenvoudige druk op de knop kunt regelen. Dit zorgt voor een ongelooflijk makkelijk te gebruiken apparaat dat goede resultaten biedt, ongeacht of je gedroogde kruiden, hars of oliën wilt vapen.

De Storm heeft 5 verschillende temperatuurinstellingen, die allemaal met één enkele knop toegankelijk zijn. Temperaturen variëren van 180 tot 220°C en, ondanks dat je geen volledige controle over de temperatuur hebt zoals bij de Boundless, geeft het je nog steeds voldoende flexibiliteit.

Het heeft ook korte verwarmingstijden en is meestal klaar voor gebruik binnen 1 minuut. De Storm heeft een automatische uitschakelfunctie die begint na een inactiviteit van 5 minuten, om de levensduur van de batterij te maximaliseren.

De vaporizer is ook extreem duurzaam. Terwijl andere draagbare vaporizers in deze prijsklasse meestal harde plastic behuizingen hebben, heeft de Storm een duurzame aluminium behuizing voor extra bescherming en stijl.

Wat de prestaties betreft, is de Storm uitzonderlijk. Met behulp van een hoogwaardige vape technologie en een betrouwbaar verwarmingsmechanisme, kun je elke keer goede resultaten verwachten. Bovendien zorgt het geïsoleerde luchtpad voor een pure en ongelooflijk lekkere damp, terwijl je met de temperatuurinstellingen je sessie kunnen personaliseren.

Als je op zoek bent naar een eenvoudige, effectieve, maar betaalbare vaporizer die alles van olie tot kruiden en concentraten behandelt, is dit één van jouw beste opties. De Storm is een geweldige vape voor beginners die tevreden stelt qua functies en bruikbaarheid.

Storm VaporizerView product

3. MIGHTY VAPE

MIGHTY

De Mighty is een draagbare vaporizer van Storz & Bickel. Het is een ongelooflijk hoog-presterende vaporizer die speciaal is ontworpen voor het vapen van droge kruiden.

Net als de Storm biedt het een zeer eenvoudig maar betrouwbaar besturingssysteem dat met slechts 3 knoppen te bedienen is. Enkel door naar het apparaat te kijken, zul je een duidelijk idee krijgen van hoe je het kunt bedienen, hetgeen een aangename verandering is in vergelijking met de wat meer verfijnde en complexe modellen.

Het temperatuurbereik van de Mighty is extreem veelzijdig, variërend van 40 tot 210°C. Het toestel beschikt ook over een dubbel verwarmingsmechanisme dat een luchtverwarmer combineert om continu warmte te bieden, evenals een stralingsverwarmer die ervoor zorgt dat damp vanaf de eerste adem gegenereerd wordt.

Zoals sommige andere vapes die we eerder hebben behandeld, biedt de Mighty ook korte verwarmingstijden. Druk gewoon op de oranje knop aan de zijkant, stel de temperatuur in en wacht kort tot je een dubbele trilling voelt en je bent klaar.

Net als de Storm, heeft de Mighty ook een automatische uitschakelfunctie die ontworpen is om de levensduur van de batterij te maximaliseren door automatisch het toestel uit te schakelen na 2 minuten inactiviteit.

Tenslotte biedt de Mighty een mooi, simpel ontwerp dat lijkt op een walkie-talkie en wordt compleet geleverd met een voedingsadapter, vloeibare pad, extra schermen, een schoonmaakborstel, een grinder, vulhulpmiddel en extra afdicht-ringen.

Dit is misschien niet een geschikte vape voor een kleiner budget, maar het biedt zeker een complete oplossing die de komende jaren zal meegaan.

MIGHTY vaporizerView product

4. PAX 3

PAX 3

De Pax en Pax 2 vaporizers stellen hoge normen in. Maar de laatste toevoeging aan de Pax-familie, de Pax 3, legt de lat nog hoger.

Het eerste dat je aan deze vaporizer ziet, is het slanke ontwerp. Zoals zijn voorganger staat de draagbaarheid nog steeds centraal in het ontwerp van de Pax 3, die gemakkelijk in elke hand, zak of tas past. Het heeft ook een stijlvolle glanzende behuizing.

Vervolgens vraag je je waarschijnlijk af hoe je dit apparaat moet bedienen. De Pax 3, zoals de Storm, wordt bediend met één enkele knop waarmee je alle functies van de vape kunt openen. Als je eenmaal op de knop drukt, wordt de Pax 3 in- en uitgeschakeld, en als je de knop enkele seconden ingedrukt houdt, breng dit je naar de temperatuurinstellingen.

De Pax 3 heeft ook een 'party modus’ die gebruik maakt van lage temperaturen die zijn ontworpen voor sessies waneer je de vaporizer regelmatig doorgeeft, om verbranding te vermijden. Het heeft ook een lichtmodus die de Pax 3 in een krachtige lichtbron verandert.

Een van de grootste veranderingen die dit model biedt, in vergelijking met de Pax 2, is een verbeterd verwarmingssysteem. De Pax 3 warmt op in zo weinig als 15 seconden, waardoor je discreet kunt vaporizen waar je ook bent met vrijwel geen wachttijd.

Het wordt compleet geleverd met 3 verschillende compartimenten die kunnen werken met kruiden, concentraten en harsen. Tenslotte beschikt de Pax 3 ook over Bluetooth, waardoor je verbinding kunt maken met je smartphone en het kunt beheren via de Pax Vapor app. Stel de temperatuur in, verander de kleur van je apparaat, of vergrendel je verdamper indien nodig, allemaal via je smartphone.

Dit is geen vape voor beginners, zoals de Storm. Het biedt echter een onverbeterlijke vape-ervaring.

Pax 3 VaporizerView product

5. FLOWERMATE V50S MINI PRO

Flowermate V5.0S Pro Mini

Zoals de naam al aangeeft, is de Flowermate V5.0S Mini Pro speciaal ontworpen om droge kruiden te verdampen. Maar de Flowermate kan ook omgaan met andere stoffen, waaronder harsen en concentraten.

Het is een uiterst eenvoudige apparaat dat niet inlevert op kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen en met behulp van de beste vaping technologie, is de Flowermate betrouwbaarheid, sessie na sessie.

De keramische verwarmingskamer, het volledig geïsoleerde damppad en het borosilicaatglazen mondstuk zorgen voor een rijke, schone en pure damp - die opmerkelijk is voor zo'n klein en simpel apparaat.

De Flowermate wordt compleet geleverd met een aantal unieke functies, waaronder een verstelbare luchtstroom. Het gehele apparaat wordt geregeld via 3 eenvoudige knoppen, en alle belangrijke informatie wordt weergegeven op de ultra-heldere OLED display.

De temperatuur is volledig verstelbaar, variërend van 40-230°C. Nogmaals, dit is een ongelooflijk geavanceerde functie voor zo'n klein draagbaar apparaatje en geeft je de vrijheid om jouw vape-ervaring volledig te personaliseren.

Verkrijgbaar in zwart of blauw, is de Flowermate ook voorzien van een waterpijp adapter, een glazen mondstuk, een concentraat/hars kamer, een roestvrijstalen pod, roestvrijstalen schermen, een dabber vulhulpmiddel, een schoonmaakborstel en een USB-laadkabel.

Dit is een onverslaanbare gemiddeld geprijsde vaporizer.

Flowermate V5.0S Pro MiniView product

DE BESTE DESKTOP VAPORIZER VOOR HET ROKEN VAN KRUIDEN

Tot nu toe hebben we in deze lijst alleen draagbare vaporizers besproken. En hoewel draagbare vapes geliefd zijn voor hun draagbaarheid, kunnen sommige gebruikers gewoon niet zonder een krachtige desktop vaporizer.

VOLCANO HYBRID

VOLCANO Hybrid vaporizer

De Volcano Hybrid is de nieuwe en verbeterde versie van de legendarische Volcano Digit. De Hybrid combineert de beste eigenschappen van de Digit met upgrades voor een betere desktop dampervaring.

De Volcano Hybrid biedt een gecontroleerde en aanpasbare ervaring. Het nieuwe model bevat geïntegreerde high-tech. Gebruikers kunnen de temperatuur nu op afstand instellen met hun smartphone en de Storz & Bickel-app, verkrijgbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten. Je kunt met de app via Bluetooth de temperaturen aanpassen van 40 t/m 230°C. Zo kan de gebruiker specifieke verdampingstemperaturen kiezen voor bepaalde cannabinoïden en terpenen. Het geeft je ook controle over de zachtheid van je dampervaring.

De Hybrid biedt ook een kortere verhittingstijd van 1-2 minuten. Het apparaat wordt geleverd met een EASY VALVE-ballon-adapter die met de bestaande ballonnen werkt. Ballonnen zijn een unieke en sociale manier om van cannabinoïden te genieten. Ze leveren daarbij genoeg damp voor een hele kamer.

Aangezien het een product van Storz & Bickel betreft, is de Volcano Hybrid in Duitsland vervaardigd van hoogwaardige materialen. Het apparaat heeft de kenmerkende strakke vulkaanvorm met led-scherm. De ontwerpers hebben echter de felle groene en rode kleuren vervangen door zachtere tinten oranje en wit.

INHOUD VERPAKKING:

  • Volcano Hybrid-vaporizer
  • Handleiding
  • Kruidenmolen
  • Luchtfilterset
  • Vulkamer (dekselring, reguliere screenset, druppelkussen en schoonmaakborsteltje)
  • EASY VALVE-ballon met adapter
  • EASY VALVE-ballon met mondstuk
  • Voedingskabel

Volcano Hybrid Vaporizer

View Product

Steven Voser
Steven Voser
Steven Voser is een onafhankelijke cannabisjournalist met meer dan zes jaar ervaring in het schrijven over alles omtrent wiet: hoe je het kweekt, hoe je er optimaal van geniet, maar ook de groeiende industrie en het onduidelijke juridische landschap eromheen.
Producten Vaporshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken