Blog
De Beste Geurbestendige Tassen Om Je Wiet Te Vervoeren
3 min

De Beste Geurbestendige Tassen Om Je Wiet Te Vervoeren

3 min

Vergeet die typische plastic zakjes. Haal je wiet voorgoed uit die oude schoenendoos. Het is de hoogste tijd voor een geurbestendige tas, iets wat elke roker moet hebben! Deze portable producten zijn speciaal ontworpen om je favoriete wiet en al je andere benodigdheden makkelijk mee te nemen. Maar je kunt ze natuurlijk ook thuis gebruiken!

Het valt niet te ontkennen: wiet heeft een nogal uniek aroma. Hoewel we allemaal onder uiteenlopende omstandigheden van dit welriekende goedje genieten, kan het ook een nadeel zijn. Soms wil je de onmiskenbare geur van wiet koste wat kost verborgen houden. Soms is dit thuis, maar discretie is vaak veel belangrijker als je onderweg bent. Dit lijkt misschien een onmogelijke taak, maar een geurdichte tas biedt echt uitkomst als je je wiet discreet wilt vervoeren. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over deze tassen. Ook bespreken we de vijf beste opties.

Wat zijn geurdichte tassen?

Wat Zijn Geurdichte Tassen?

Een geurdichte tas is uitgerust met een speciale voering. Dit maskeert niet alleen het aroma van wiet, maar voorkomt dat geurtjes ontsnappen. Veel van deze tassen houden ook schadelijk uv-licht tegen. Daarnaast hebben ze vaak meerdere compartimenten waarin je je voorgedraaide joints, accessoires en tal van andere producten in kunt bewaren. Met een geurdichte tas houd je de meest intens ruikende wiet zelfs voor je huisgenoten verborgen. Kortom, elke serieuze stoner heeft baat bij een betrouwbare en handige, geurbestendige tas, zowel thuis als onderweg!

Gerelateerd artikel

Hoe Verberg Of Voorkom Je De Geur Van Cannabis?

De beste, geurbestendige tassen om je wiet te vervoeren

Je weet nu meer over de functies van een geurdichte tas. Maar welke moet je kopen? Om je om weg te helpen, hebben we vijf verschillende producten geselecteerd die bij allerlei wietgebruikers in de smaak vallen. Ze zijn niet alleen veelzijdig en effectief, maar ook lief voor je portemonnee. Ben je op zoek naar een goede tas om je wiet discreet in te vervoeren? Lees dan vooral verder en ontdek de beste opties!

1. Smell-Proof Puff PouchSmell-proof Puff Pouch

De eerste op deze lijst is onze eigen Smell-Proof Puff Pouch. Dit etui bestaat uit vijf speciale laagjes, namelijk nylon gaas, schuim, actieve kool, koolstofvezeldoek en 600D shell stof. Dankzij deze robuuste materialen blijven scherpe geuren verborgen voor de buitenwereld. De afmetingen zijn 17 x 13,5cm, waardoor je deze tas makkelijk kunt vervoeren, aan je pols of makkelijk in je rugzak. De Smell-Proof Puff Pouch gooit niet alleen hoge ogen als het om het verdoezelen van geurtjes gaat, want het is ook nog eens waterbestendig. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over slecht weer! Vul dit etui met je favoriete wiet, koffie of zelfs kledingstukken na het sporten (misschien niet allemaal tegelijk). Geurtjes zullen niet ontsnappen; het is verbazingwekkend!

2. RAW Weekender Travel Bag

RAW Weekender Travel Bag

Ga je een weekendje weg? Of je nu gaat kamperen of een stad bezoekt, je reis is niet compleet zonder wat van je favoriete wiet aan je zijde. De RAW Weekender Travel Bag biedt voldoende ruimte voor je wiet en al je accessoires, zoals vloei, aanstekers, en wellicht zelfs een kleine wietpijp! De RAW Weekender Travel Bag heeft niet alleen veel opbergruimte, maar verzekert ook dat je voorraad beschermd blijft. Maar liefst zes lagen geurbestendig materiaal voorkomen dat iemand je voorliefde voor wiet in de gaten krijgt. De tas is ook waterbestendig, voor het geval dat een wolkbreuk je kampvuur bederft.

3. Aluminium Strijkzakken

Aluminium Strijkzakken.

Deze Aluminium Strijkzakken verschillen van de andere artikelen op deze lijst. Ze zijn meer bedoeld als een langetermijnoplossing voor het bewaren van je wiet. Deze zakjes zijn luchtdicht en zijn volledig geurloos, waarmee je een goede optie hebt om je voorraad te bewaren. Ze beschermen je wiet ook tegen schadelijk uv-licht. Het gebruik ervan is heel gemakkelijk: vul het zakje met je favoriete wiet en ga vervolgens met een heet strijkijzer over de bovenkant om het zakje te verzegelen. Meer hoef je niet te doen! Deze Aluminium Strijkzakken zijn ideaal voor het bewaren van je wiet, of je je stash nu binnen enkele dagen of over een paar maanden pas wilt gebruiken.

4. RAW Smokers Pouch

RAW Smokers Pouch

Bewaar al je rookaccessoires en wiet veilig op dezelfde plek met de RAW Smokers Pouch. Doordat je alles op één plaats bewaart, loop je zo weinig mogelijk risico op het kwijtraken van je kostbare spullen! Bovendien heb je lekker veel ruimte. Stop je spulletjes erin, rits hem dicht en je bent klaar om te gaan. Dankzij de standaard vijf lagen van geurdichte materialen kun je je probleemloos onder de mensen begeven en niemand die iets vermoedt. Deze tas zorgt voor gemoedsrust en is bovendien waterbestendig. De RAW Smokers Pouch is niet alleen uiterst functioneel, maar heeft ook een rustieke, stoere look en is voorzien van het fraaie RAW-logo.

5. RAW Pre-Rawlet

RAW Pre-Rawlet.

Als laatste op onze lijst staat de RAW Pre-Rawlet. Dit onopvallende tasje lijkt als twee druppels water op een brillenkoker en is slechts 12,7 x 5,7cm groot. Dit product is ongelooflijk discreet en ideaal om je vloei, wiet en andere accessoires in te vervoeren. Maar als je graag goed voorbereid de deur uitgaat, kun je er ook een aantal voorgedraaide joints in bewaren. Dit tasje past makkelijk in je jaszak of rugzak, zodat je er altijd bij kunt. Bovendien is de buitenkant verstevigd met een flexibele was-gecoate stof voor extra bescherming. Samen met de standaard geurdichte binnenkant is de RAW Pre-Rawlet een perfecte oplossing voor iedere gelegenheid.

Geniet onderweg van gemoedsrust

Geniet Onderweg Van Gemoedsrust.

Het is nu vast wel duidelijk: er is voldoende keus op het gebied van geurbestendige tasjes en zakjes en we hebben slechts een handvol opties besproken! Ben je op zoek naar een veilige, handige en betrouwbare manier om je wiet te vervoeren of in te bewaren? Deze tassen trekken absoluut geen aandacht! Om een tas voor jezelf te kopen, of cadeau te geven aan een vriend, bezoek je simpelweg de Zamnesia Shop. Daar vind je talloze producten van topkwaliteit!

Zamnesia
Zamnesia
Zamnesia is expert in alles omtrent wiet en psychedelica. Door specialistische kennis te combineren met diepgaand onderzoek, creëert Zamnesia continu hoogwaardige content. Zamnesia is daarmee dé deskundige op het gebied van geestverruimende middelen.
Headshop Producten
Zoeken in categorieën
of
Zoeken