Blog
Hoe Maak Je CannaBloem?
1 min

Hoe Maak Je CannaBloem?

1 min
How To Nieuws

Als je je eigen CannaBloem maakt, heb je altijd wat in huis om overheerlijke edibles te maken zonder gedoe en zonder rommel. Het maken van CannaBloem is ongelooflijk eenvoudig. Ontdek snel hoe je je eigen CannaBloem maakt!

Cannabis bloem is geweldig als je edibles wil maken, zoals koekjes of pannenkoeken. CannaBloem is gezonder dan cannabis boter omdat er geen olie of vet in zit. Het maken van je eigen CannaBloem is geavanceerder dan gemalen cannabis in een pan gooien, omdat je nooit zeker weet hoe dat uitpakt. Het beste is nog dat het maken van CannaBloem ontzettend eenvoudig is!

BENODIGDE INGREDIËNTEN:

  • Bloem
  • 10 gram gedecarboxyleerde, zeer fijn gemalen, droge cannabis per 130 gram bloem.
  • Koffiemolen

INSTRUCTIES:

  1. Het belangrijkste punt bij het maken van CannaBloem is dat je extreem droge cannabis moet gebruiken. Als je toppen niet droog genoeg zijn, kan het gaan schimmelen als je het toevoegt aan de bloem. Laat je cannabis dus extreem goed drogen voor je het gebruikt om cannabis bloem te maken.

  2. Het andere belangrijke (en toegegeven: Ietwat vervelende) punt is dat je alle steeltjes en zaden moet verwijderen, omdat dit een bittere smaak kan geven aan de bloem.

  3. Zodra je wat hele droge plantenmaterie hebt, zonder zaden of steeltjes, kan je dit in een grinder stoppen. Een koffiemolen werkt heel goed, maar je kan ook vermalen met een vijzel als je niet vies bent van een beetje hard werken.

  4. Vermaal de toppen heel fijn, zo fijn als je kan.

  5. Meng het gemalen cannabis poeder met je bloem. Als een duimregel kan je aanhouden dat je 10 gram gemalen cannabis gebruikt tegen 130 gram bloem.

  6. Hoe meer cannabis je gebruikt, hoe sterker je Cannabloem zal zijn. Mix dus naar je eigen smaak en voorkeuren.

  7. Bewaar de bloem op een koele en donkere plaats, net zoals gewone bloem. Een glazen of keramische pot met deksel werkt het beste.

Veel plezier met bakken en koken!

 

         
  Georg  

Geschreven door: Georg
Georg, gevestigd in Spanje, is een geek die veel tijd besteedt aan zijn computer maar ook aan zijn tuin. Met een vurige passie voor het kweken van cannabis en het onderzoeken van psychedelica, is Georg helemaal thuis in alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Read more about
How To Nieuws
Zoeken in categorieën
of
Zoeken