Blog
Monster Zkittlez (Zamnesia Seeds) feminized
2 min

Monster Zkittlez: Wanneer Fenomenale VS Genetica samenkomen

2 min
Producten Seedshop

Maak kennis met de super fruitige Monster Zkittlez, de laatste sensationele indica hybride van Zamnesia Seeds. De plant is niet alleen een van de zoetste indica’s, maar zal door haar vele geweldige eigenschappen een waar succes worden onder binnen en buitenkwekers! Dit is geen doorsnee hybride.

EEN INDICA ALS GEEN ANDER: MONSTER ZKITTLEZ VAN ZAMNESIA SEEDS

Het team van Zamnesia Seeds heeft Monster Zkittlez gecreëerd door de voortreffelijke genetica van Grape Ape en Grapefruit te combineren. De eerste is een indica die we prijzen om de kenmerkende druivensmaak en uitermate ontspannende indica stone. Grapefruit is een snelbloeiende sativa die geliefd is om haar rijke grapefruitsmaak en tropische citrusaroma. Combineer deze twee en het eindresultaat is onvermijdelijk iets bijzonders.

Zoals zo vaak bij het samenvoegen van zeer aantrekkelijke genetica, is het stabilisatieproces verre van eenvoudig. Een succesvolle nieuwe soort maken vereist vaak zorgvuldige selectie van alleen de beste specimens. Dit om de plant stabiel te krijgen met alle gewenste kenmerken. Alles moet kloppen, van het aroma tot de kracht en uiteraard de opbrengst. Het duurt soms een tijdje om dat te bereiken. Monster Zkittlez is daarop geen uitzondering. Bovendien wilden we verzekeren dat deze opkomende superster volledig marktrijp was. Om een lang verhaal kort te maken, Zamnesia introduceert met trots een soort die onze verwachtingen heeft overtroffen! Monster Zkittlez exclusief verkrijgbaar bij Zamnesia!

EEN UNIEK EN SUPER AANGENAAM EFFECT

Een Uniek En Super Aangenaam Effect

Op papier mag Monster Zkittlez dan een indica hybride zijn (80% indica), maar laat je niet misleiden. Deze dame is allesbehalve doorsnee en dat merk je meteen zodra je haar opsteekt. Met haar effect lijkt ze meer een sativa. En zelfs ervaren blowers staan versteld van deze contra-intuïtieve high. Ze wekt een vrolijke en euforische “hoofd”-high op die perfect werkt tegen stress en een slecht humeur.

Terwijl ze je streelt met eindeloze golven van geluk vergeet ze je lichaam ook niet. Zodra de aanvankelijke euforie begint af te nemen, ontspannen je spieren door een rustgevende sensatie. Maak je niet druk; ze wekt geen verdovende “couch-lock” op. Met 15–22% THC is ze absoluut niet zwak, maar ook niet zo sterk als sommige andere marktleidende soorten. Hierdoor geniet je volledig van haar rook, zonder zorgen over de gevolgen van het roken van een hele joint (of twee).

Laten We Amerikaanse Strains Weer Groots Maken

EEN EXPLOSIE VAN SMAAK

Uiteraard is haar sensationeel zoete, fruitige en snoepachtige smaak een van de grootste hoogtepunten van deze cultivar. Dankzij haar super fruitige ouders biedt ze heerlijk zoete vleugjes. Je bent vast dol op haar sappige tonen van bessen en druiven. Deze gaan mooi samen met een vleugje zure citrus, wat de smaak prikkelend houdt. Overheerlijk en onweerstaanbaar; ze heet dan ook niet voor niks Zkittlez. Als je van zoete en fruitige rookwaar houdt, zoek dan niet verder. Deze dame is veredeld om de tong te strelen.

KWEKERS WAARDEREN DE GEWELDIGE OPBRENGSTEN

KWEKERS WAARDEREN DE GEWELDIGE OPBRENGSTEN

Terwijl het tweede deel van haar naam verwijst naar haar smaak, zinspeelt het eerste deel op haar productiepotentieel. Monster Zkittlez is alleen al vanwege haar robuuste groei en bevredigende opbrengsten een onmisbare soort. Niet alleen is het totale gewicht indrukwekkend, maar ook het formaat van de toppen. Monsterlijk grote, stevige en harsrijke toppen tonen zich middels een grote hoofdtop. Ook heeft de plant volle zijtakken.

Binnen bereikt ze hoogtes van slechts 90–150cm, waarmee ze in de meeste kweekruimtes past. Indien nodig, is ze te trainen en toppen. Zelfs met zo’n beheersbaar formaat binnen levert ze substantiële opbrengsten op van 600g/m². Buiten wordt ze wat groter (tot 190cm) en produceert ze tot 600g/plant. Daarnaast is deze plant een prachtig gezicht in de kweekruimte (of open lucht) wanneer ze haar felgroene en soms paarskleurige toppen toont. Met ongeveer 8 weken bloei, valt er weinig te bekritiseren, zelfs niet door de meest verwende cannabisliefhebber.

MONSTER ZKITTLEZ VAN ZAMNESIA SEEDS IS EEN ECHTE WINNAAR

Monster Zkittlez Van Zamnesia Seeds Is Een Echte Winnaar

Laat er geen twijfel over bestaan, Monster Zkittlez van Zamnesia Seeds is een echte winnaar. Ze scoort met diverse uitstekende kwaliteiten, is leuk om te kweken en nog leuker zodra je van haar geniet! Wij denken dat Monster Zkittlez alles in zich heeft om een monsterhit te worden onder cannabisliefhebbers in het komende teeltseizoen en daarna. Zaai haar zelf en ontdek wat ze te bieden heeft!

VP Monster Zkittlez

Bekijk Product

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken