Blog
USA Products
3 min

7 Musthave Cannabisproducten Uit De VS

3 min

De cannabisindustrie draait op volle toeren en Amerika exporteert waanzinnig veel cannabisproducten. Maak kennis met een aantal bijzondere artikelen en sla je slag.

Sinds cannabis in diverse staten gelegaliseerd is, is de Amerikaanse markt steeds dominanter geworden met een indrukwekkend aantal vernieuwende producten. Men verwacht dat de cannabismarkt in de VS in 2022, 23,4 miljard USD zal bedragen - dat is 73% van de wereldmarkt. Gelukkig profiteren trans-Atlantische consumenten ook van deze bliksemsnelle opkomst. Hier volgt een aantal van de beste cannabisproducten uit Amerika.

CVAULT OPSLAGCONTAINERS

CVAULT OPSLAGCONTAINERS

Als je zelf cannabis kweekt of bulkvoorraden inkoopt, dan is correcte opslag van levensbelang. Niets is ellendiger dan het roken van scherpe, gortdroge toppen die ooit sterk en plakkerig waren. Koop daarom CVault. Deze gestroomlijnde, hoogkwalitatieve opslagcontainers zijn vervaardigd van voedselveilig, roestwerend staal. Ze zijn voorzien van een lucht- en lichtdicht afsluitdeksel, waardoor je favoriete cannabisvariëteit niets aan werkingskracht inlevert.

Bovendien worden ze geleverd met een bidirectionele Humidipak die ervoor zorgt dat de harsklieren blijven glinsteren, dankzij een relatieve luchtvochtigheid van 62%. Perfect! Dit systeem is het ei van Columbus voor de opslag van cannabis. Teveel vocht in de lucht? De CVault weet het te verwijderen. Te droge lucht? Geen probleem, het geeft vochtigheid af tot de omgeving precies goed is. Daarmee zijn deze opslagcontainers prima voor het curen, met name het grootste model met een inhoud van 21l.

BOVEDA HUMIDIPAK 62

BOVEDA HUMIDIPAK 62

Nu we het toch over perfecte opslagcondities hebben, Boveda Humidipak biedt een ideale oplossing. Dit product is gefabriceerd van zout en gezuiverd water, puur natuurlijk en voedselveilig, dus je toppen raken niet vervuild. Doe er gewoon eentje in je opslagtrommel en klaar is Kees. Hervullen is niet nodig; je toppen blijven vers en tevreden dankzij de ideale vochtigheidsgraad van 62%. Deze Humidipak is geschikt voor het cureproces en garandeert dat je optimaal geniet van je kostbare rokertje. Als je ons niet gelooft, kijk dan maar eens bij de productbeoordelingen. Het product krijgt aan de lopende band 5 sterren toebedeeld.

SLX 2.5 NON-STICK GRINDER

SLX 2.5 NON-STICK GRINDER

Deze vierdelige grinder is echt iets voor cannabisliefhebbers in hart en nieren. Doorgaans zijn grinders vervaardigd van een gewone aluminiumlegering. Die slijten vaak na verloop van tijd. Dat is met de SLX 2.5 wel anders. Deze is gefabriceerd van ruimtevaartwaardig aluminium. Omdat hij sterker en bijna onverwoestbaar is, zou het weleens de laatste grinder kunnen zijn die je hoeft te kopen. Het interieur is bekleed met een 100% gifvrije deklaag die je niet hoeft te reinigen. Het filter bestaat daarbij uit een bijzonder fijnmazige zeef. Deze zeeft er alleen uit wat eruit moet, zodat je meer van het goede spul overhoudt. Daar kan James Bond nog een puntje aan zuigen. En dat allemaal voor een aangename high.

Gerelateerd artikel

De Ultieme Gids Voor Grinders

DYNAVAP VAPCAP M

Dynavap Vapcap M

Soms zijn fantastische dingen iets kleins. Zo ook deze vape-pen waar een vlammetje voor nodig is, omdat hij niet op batterijen werkt. Hij is compact, maar wel effectief en geschikt voor kruiden en concentraten. Daarbij genereert de vape-pen een verrassend smaakvolle damp. Oh, en het ding kost bijna geen drol. DynaVap verovert de wereld dan ook stormenderhand. De stijgende populariteit van de vape-pen komt vooral door het opvallende ontwerp. Het apparaatje is voorzien van een speciaal dekseltje dat klikgeluidjes maakt zodra de optimale temperatuur is bereikt. De DynaVap VapCap is vervaardigd van roestwerend staal zoals dat ook in de medische wereld gebruikt wordt. Dankzij de gegroefde handgreep glipt hij niet zo snel uit je vingers en de grote ribbels zorgen ervoor dat je niet per ongeluk het hete uiteinde beetpakt. Je hoeft dus niet na te denken als je van deze futuristische vape-pen geniet.

PIECEMAKER SILICONEN BONG "KALI"

PIECEMAKER SILICONEN BONG

De Piecemaker Siliconen Bong "Kali" is zowel stijlvol als degelijk. Hij is gestroomlijnd, compact en duurzaam. En met duurzaam bedoelen we praktisch onverwoestbaar. De Kali is bovendien voorzien van een morsbestendig dekseltje, dus als je deze bong uit je klauwen laat vallen, zit je niet in een natte zooi. Dat is met een glazen bong wel anders; als die van je koffietafeltje valt, ligt zo'n ding in gruzelementen. Dit stukje rookgerei is tevens voorzien van een uitneembare downstem en bongkop van staal. Bovendien lever je niets aan kwaliteit in als je de bongkop vult. De Kali is voorzien van PieceMaker Hex-TEK, waardoor het apparaatje meer bubbeltjes produceert en je trakteert op een boterzachte, beresterke hijs. Omdat de bong praktisch onverwoestbaar en flexibel is en een waterdicht dekseltje heeft, neem je hem makkelijk mee op wereldreis. Bong voyage!

LOCK-N-LOAD ONE HITTER CHILLUM

Lock-N-Load One Hitter Chillum

De Lock-N-Load is de perfecte one-hitter chillum voor ronddwalende stoners. Hij werd ontworpen door oorlogsveteranen die aan PTSS leden en vonden dat ze geen baat hadden bij traditionele medicamenten. Ze ontwikkelden daarom een discrete manier om met cannabis op reis te gaan. De Lock-N-Load is vervaardigd van hoogwaardig laboratoriumglas. Er zit een schroefdekseltje op voor gebruiksgemak en opslag, waarbij geurtjes niet ontsnappen en de smaak van je dure toppen gewaarborgd blijft. Stop hem in je zak of tas samen met je portemonnee en andere benodigdheden. Je raakt er snel mee vertrouwd en neemt hem eenvoudig mee op ontdekkingsreis.

Gerelateerd artikel

Top 10 Cannabis Strains Uit De VS

WIEROOK CALIFORNIAN WHITE SAGE

WIEROOK CALIFORNIAN WHITE SAGE

Witte salie uit Californië is een bijzonder aromatische plant, door de hars en olie waar de blaadjes mee zijn bedekt. Ze is traditioneel gebruikt als een geheiligd reinigingskruid door inheemse stammen langs de zuidkust van de staat. Denk daarbij aan de indianenstammen Chumash en Tipai-Ipai. Het ritueel verbranden van salie wordt "smudging" genoemd en is doorgaans taboe voor mensen die niet bekend zijn met inheemse spirituele tradities. Het is echter wel zo dat tijdens de rituelen gedroogd salieblad gebruikt wordt en geen wierookstokjes.

Hoewel het belang en het protocol van deze heilige rituelen ons vreemd zijn, kun je best deze sterke wierook gebruiken om van de heerlijke aroma's te genieten. De stokjes zijn gemaakt van in Californië gekweekte witte salie en handgerold in India, branden lang en genereren een volle bloemengeur. Dat ruikt dus erg lekker en verhult de dampen van een andere geurige plant. Kuch. Als je begrijpt wat we bedoelen.

STARS, STRIPES EN AMERIKAANSE CANNABISVARIËTEITEN

STARS, STRIPES EN AMERIKAANSE CANNABISVARIËTEITEN

Amerika blijft ongetwijfeld een grote speler op de internationale cannabismarkt. Je hebt zojuist kennisgemaakt met 8 van onze favoriete cannabisproducten uit de VS. We hebben echter de goede zaden uit Amerika niet besproken. Daarvoor verwijzen we je graag naar ons beste genetische materiaal uit de VS. Nu je voorzien bent van zaadjes, hoef je alleen nog maar grote sterke planten te kweken. Je toppen cure je vervolgens in de CVault. Gebruik daarna de SLX 2.5 om ze te grinden en verdamp ze met de Ghost MV1. Veel plezier met je Amerikaanse cannabisproducten!

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Bronnen
  • (n.d.). NEW REPORT: Legal Marijuana Markets Projected to Reach $23.4 Billion, Employ Nearly a Half-Million Americans by 2022; Effective End of Federal Prohibition is in Sight - https://www.globenewswire.com
Nieuws Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken