Blog
Purple (Pyramid Seeds) feminized
1 min

Nieuwe Soort Pyramid Seeds: Purple

1 min

Wat is het bij ijzige paarse marihuana dat kwekers en rokers zo betovert? Paarse wiet is een hype en op een unieke manier zet Pyramid Seeds de trend met de cannabis soort Purple.

Wat weten we nu echt van de piramiden? Zijn ze onderdeel van oude geavanceerde architectuur van een verloren beschaving? Een routekaart voor buitenaardse wezens? Of nog iets vreemders? De mensheid moet de geheimen van de piramiden nog ontdekken. Maar eens in de zoveel tijd wordt er een belangrijke, paradigma-verschuivende ontdekking gedaan. In 2018 laat Pyramid Seeds de Purple los uit hun kweekkamers in Barcelona. Eindelijk paarse marihuana die past bij een farao.

Pyramid Seeds staat internationaal bekend als producent van ware, unieke cannabis kruisingen. De meesterlijke Spaanse telers en kwekers van de enige echte AK 47 exemplaren, Tutankhamun en de monsterlijke leveraar Anubis, hebben het opnieuw voor elkaar gekregen. De allernieuwste Purple is de meest recente afgestudeerde van de Pyramid Seeds cannabis toverschool.

Pyramid Seeds: Unieke Cannabis Kruisingen

Intensieve kruisingen van de kleurrijkste gewassen, geselecteerd om hun diepe paarse tinten, maken de Purple een echte blikvanger in de cannabis tuin. Deze soort ziet er zo goed uit, dat het bijna zonde is om de plant te roken. Verwacht dichte, kleverige, paarse toppen in 8-9 weken met 12/12.

De Purple is een indica-dominante kruising die compact blijft en zowel binnen als buiten gedijt. Een enorme veelzijdige kracht, gedrongen formaat en een korte bloeicyclus worden niet vaak geassocieerd met paarse soorten. Verder is Purple een soort met relatief weinig opvallende aroma's, met een subtiele, zoete zoethout geur en een heerlijke smaak, die je doet denken aan een grapefruit en bosvruchten smoothie.

Purple Pyramid Seeds

Purple is een genot om te verbouwen en een traktatie om te roken. Met minimale bemesting en aandacht, kunnen zelfs beginnende kwekers royale opbrengsten oogsten van krachtige, paarse toppen. De bouw van de enorme piramiden was ongetwijfeld een complex proces. En wie heeft ze gebouwd?

Het verbouwen van de gemakkelijk te kweken vlammende soorten van Pyramid Seeds kan echter niet eenvoudiger. Purple wiet, zonder de gewoonlijke aanpassingen en bijzondere toepassingen bij eersteklas paarse cannabis soorten. Hoe kun je dat nu weerstaan? Als de Annunaki wiet roken, wordt alles paars.

Of je nu een amateur thuiskweker of een commerciële verbouwer bent, je hebt betrouwbare zaden nodig die zich onderscheiden van het bekende scala aan Haze, Kush en Skunk kruisingen van andere zaadbanken. Zeldzaamheid is prachtig, maar we adviseren je om een moederplant van de Purple te vinden en te bewaren. Dit zou niet moeilijk moeten zijn, aangezien Purple vrij veel voorkomt en bossig genoeg is voor meerdere klonen.

Purple (Pyramid Seeds) feminizedBekijk Purple van Pyramid Seeds

Gerelateerd artikel

De Top 5 Paarse Cannabis Soorten

 

         
  Top Shelf Grower  

Geschreven door: Top Shelf Grower
Oudgediende cannabis kweker, afkomstig uit Dublin, Ierland gaat tegenwoordig helemaal los in het zuiden van Spanje. 100% toegewijd aan Top Shelf verslaggeving, tot hij gevangen genomen, of gedood wordt.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Producten Seedshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken