Blog
White Widow (Zamnesia Seeds) feminized
2 min

Soort Beoordeling: White Widow

2 min
Seedshop Strain Review

White Widow is de moeder van de legendarische "White" familie. Deze zeer beroemde plant staat bol van de hars en is extreem krachtig, waardoor ze ook ontelbare prijzen gewonnen heeft sinds haar geboorte in 1994.

De White Widow is ongetwijfeld een van de meest succesvolle cannabis soorten die op dit moment verkrijgbaar is. Veel kwekers beweren dat hun versie het origineel is, maar het werd in 1994 voor het eerst vrijgegeven aan het publiek door Shantibaba, de voormalige mede-eigenaar van Green House Seeds en huidige eigenaar van Mr. Nice zadenbank. De exacte oorsprong van de moederplant die hij gebruikte om White Widow te kweken, is nog wat mysterieus maar de meest onderbouwde gok is dat het waarschijnlijk het old school Braziliaanse landras Sativa Manga Rosa is.

Shantibaba ontdekte de vader van White Widow tijdens zijn reis naar India, waar hij werd benaderd door een man die hem, na het gezamenlijk roken van een joint, meenam naar zijn cannabis boerderij in de bergen van Kerala. De boer liet hem kennismaken met een Indica hybride die met name gekweekt was voor een optimale harsproductie. Na de scheiding van Green House Seeds, kweekte Shantibaba de Widow onder de vlag van Mr. Nice en doopte de plant om tot Black Widow, omdat de naam van White Widow al gepromoot werd door Green House Seeds. Dus als je op zoek bent naar de originele White Widow, moet je in feite zoeken naar Black Widow.

Merk Zamnesia Seeds
Genetica Indica/Sativa
Ouders White Widow
Bloeitijd 9 weeks
THC Hoog
CBD Gemiddeld
Opbrengst Indoor 400 g/m2
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Hoogte (Indoor) 60-100cm
Hoogte (Outdoor) 150-200cm
Beschikbaar Als Feminized Zaden

De genen van White Widow bestaan voor 60% uit Indica en 40% uit Sativa en deze combinatie levert een compacte, gemiddeld hoge plant op. White Widow is relatief gemakkelijk te kweken, zelfs voor beginners, vanwege haar weerstand tegen schimmels, ongedierte en koudere klimaten. In de binnenteelt zal ze na ongeveer acht tot tien weken bloeien. Buiten is ze eind september/begin oktober klaar voor de oogst, zelfs wanneer ze pas in juni wordt geplant.

White Widow zal zich ook goed ontwikkelen in een ScrOG omgeving en met name op hydrocultuur systemen. Meer ervaren kwekers kunnen binnen een oogst van 700 tot 800 gram per vierkante meter verwachten en tot wel 900 gram per plant in de buitenteelt. Hoewel minder ervaren kwekers wellicht kleinere oogsten bereiken, zullen diegenen, die de laatste paar weken wachten, toppen kunnen oogsten met een dikke, sneeuwwitte laag hars die de extra tijd en moeite meer dan goed maakt. De extravagante harsproductie maakt White Widow een ideale kandidaat voor hasj- en BHO productie.

White Widow (Zamnesia Seeds)bekijk Product

De toppen van White Widow zijn zeer dicht en geven een geur af van passievruchten en kiwi, met een Skunk ondertoon. De smaak van de rook is heel fruitig, soepel en is niet met een ander te vergelijken. De smaak van citrusschillen blijft na elk trekje minuten lang hangen. En niet alleen de smaak is weelderig; met een THC-gehalte van ongeveer 20% is White Widow enorm krachtig. White Widow wordt ook het meest gebruikt om de eetlust te vergroten bij personen die lijden aan anorexia, veroorzaakt door AIDS of kanker.

Het wordt ook gebruikt door personen die hun stress en angststoornissen, zoals PTSS, willen verlichten. Omdat de soort nog steeds Indica effecten opwekt, is het ook de keus voor personen die spanning in de spieren en chronische pijn willen verlichten. Vanwege de sterke gevoelens van ontspanning, nadat de eerste euforie gevoelens zijn verdwenen, is White Widow een aanrader voor gebruik in de avond en wordt dan ook door velen als slaapmiddel gebruikt.

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Seedshop Strain Review
Zoeken in categorieën
of
Zoeken