Spannabis 2016 Product Preview: The Grasshopper Vaporizer


Laatst bewerkt :
Gepubliceerd op:
Categorieën : BlogCannabisProduct Beoordelingen

Spannabis 2016 Product Preview: The Grasshopper Vaporizer


Omdat vaporizers steeds populairder worden, is het belangrijker dan ooit om de grenzen van kwaliteit en discretie te verleggen. Daarom waren we ook zo enthousiast toen we de Grasshopper zagen op Spannabis 2016.

Zwervend langs de kramen op Spannabis, trok een apparaatje onze aandacht; in een onbeduidend kraampje, zonder veel gedoe of hype, vonden we de Grasshoper vaporizer, een van de producten waarvan we veel verwachten in 2016. Natuurlijk jeukten mijn handen om te kunnen spelen met een werkend model, voordat ze hier in de EU op de markt komen.

De Grasshopper Vaporizer van Hopper Labs is van plan een revolutie teweeg te brengen op de markt voor vape pennen. Het begon allemaal met een Indiegogo campagne en de makers van de Grasshoper deden wat brutale uitlatingen over hun voorgestelde vape pen, een vaporizer stijl die meestal niet in staat is te wedijveren met de grote jongens. Maar nu ik er een met eigen ogen in actie heb gezien, kan ik veilig zeggen dat de meeste zorgen zijn verdwenen.

Grasshopper

De Grasshopper is ontworpen om eruit te zien als een pen en heeft een gestroomlijnd en discreet, modern ontwerp. Het bestaat voor 95% uit metaal en elk onderdeel van het ontwerp ziet eruit alsof er enorm over is nagedacht. Daarom voelt het heel geruststellend in de hand. Ondanks het metaal, voelt de Grasshopper lichtgewicht aan, zeker meer dan andere hoogwaardige vaporizers op de markt. Het is een aantrekkelijke combinatie, waarbij extreme duurzaamheid geboden wordt zonder dat het aanvoelt als een last, perfect voor vapen onderweg of op reis. Het is wederom een stukje van de puzzel die wordt gelegd in een zeer discreet en portable ontwerp. Om het compleet te maken, kreeg ik ook nog te horen dat de Grasshopper wordt geleverd met een levenslange garantie, wat getuigt van Hopper Labs' vertrouwen in de duurzaamheid en levensduur van hun product.

De Grasshopper is ontworpen voor gebruik met los, droog kruid. Toen ik het mondstuk opende, zag ik een vrij kleine kruidenkamer, gescheiden van het verwarmingselement met een metalen rooster. Een lange sessie zal niet mogelijk zijn zonder bij te vullen, maar hij is natuurlijk ideaal voor discreet gebruik. Na het afsluiten, zag ik dat ik een exacte temperatuurverhoging kon instellen, voor een op maat gemaakte vape ervaring. Toen ik het apparaat aanzette, was het verwarmingselement klaar voor gebruik in slechts 5 seconden. Dit is een ongelooflijke verwarmingssnelheid en ik sprong dan ook een gat in de lucht bij het kraampje, waarna ik bevestiging vroeg van de vrouw, die de vaporizer liet zien, dat ik het daadwerkelijk al kon gebruiken!

Als het gaat om de daadwerkelijke dampproductie, werd ik begroet door dikke, dichte wolken. Het was iets heter dan ik had verwacht, waarschijnlijk door het vrij compacte ontwerp, wat leidt tot een korter damppad dan normaal. Als je overweegt dat dit een vape is in pen stijl, zonder ingewikkelde techniek om te koelen, snap je dat ik echt onder de indruk was. Alle andere pen-stijl vapes hebben absoluut het nakijken.

Ik speelde nog wat met de Grasshopper en ontdekte dat het wordt geleverd met een oplaadbare batterij met hoge capaciteit, die eenvoudig kan worden verwijderd en vervangen als dat nodig is. Het daadwerkelijke oplaad element is zo gestroomlijnd en chique als maar kan, waarvan mijn innerlijke nerd enorm enthousiast werd. In plaats van een gewoonlijke aansluiting, heeft de Grasshopper een magnetische lus die over de ON knop schuift. Het is stijlvol en, hoewel misschien niet heel belangrijk, een prachtige afwerking op een reeds design bewuste vaporizer.

Hoewel we niet zeker weten wat de uiteindelijke prijs zal zijn, heeft Hopper Labs beweerd dat de Grasshopper, in aanvulling op bovenstaande, heel betaalbaar zal zijn, waardoor het mogelijk een serieuze concurrentie wordt voor een aantal van de grote jongens op de markt, zoals de Mighty of de DaVinci Ascent.

Op het moment van het schrijven van dit artikel, heb ik helaas niet genoeg tijd besteed met de Grasshopper om er een uitgebreide beoordeling over te schrijven. Maar die gaat er zeker nog komen, zodra de release dichterbij komt, dus houd onze blog in de gaten!

         
  Josh  

Geschreven door: Josh
Schrijver, psychonaut en cannabis liefhebber Josh is Zamnesia's eigen expert. Hij besteedt zijn dagen ergens op het platteland, waar hij duikt in de verborgen diepten van alles wat psychoactief is.

 
 
      Ontdek onze schrijvers  

Gerelateerde Producten