Blog
Top 10 Bongaccessoires
4 min

Top 10 Bongaccessoires

4 min

Zo nu en dan zitten we allemaal weleens in een sleur. Ook bij het gebruik van een bong. Soms heb je gewoon geen zin om alles weer hetzelfde te doen. Breng daar vandaag nog verandering in, door onze top 10 bong-accessoires te bekijken. Deze blazen je liefde voor bongs ongetwijfeld nieuw leven in! Er is echt voor ieder wat wils!

Iedereen heeft zijn of haar eigen rituelen en routines als het om zijn of haar bong gaat. Maar wist je dat er ook tal van handige accessoires beschikbaar zijn? Er zijn allerlei items die het vullen van een bong versnellen, de smaak verbeteren, het onderhoud gemakkelijker maken en zelfs de manier waarop je bong functioneert, verbeteren. Bekijk onze top 10 bong-accessoires maar eens. Deze brengen gegarandeerd het plezier terug bij het roken van een bong. Of je nu gewoon nieuwsgierig bent, op een nieuwe manier kennis wilt maken met je bong, of gewoon op zoek bent naar nieuwe manieren om te genieten, ontdek hieronder de beste accessoires.

Top 10 bong-accessoires

Hier zijn ze dan, onze beste tien accessoires waar we maar geen genoeg van kunnen krijgen. En we weten zeker dat ook jij overstag gaat. Zoals gezegd, dienen deze producten verschillende doeleinden. Vast staat echter dat ze nieuw leven in het gebruik van je bong blazen. Dus zonder verder oponthoud, duik met ons in de top 10 bong-accessoires.

1. Zamnesia Clipper

Zamnesia Clipper

We kunnen niet anders dan dit lijstje beginnen met de eenvoudige Clipper aansteker. En dit is geen gewone aansteker, nee, dit is een Zamnesia Clipper! Ideaal voor bongs, blunts en al het andere dat je maar aan wilt steken. Deze top-aansteker heeft een perfecte, betrouwbare vlam, waar je ook bent. Bovendien is deze aansteker mooi versierd met het klassieke Zamnesia-logo, Zammi en ons motto 'living the high life'. Kortom, de ideale manier om niet alleen je bongs mee aan te steken, maar ook om je liefde voor je favoriete online winkel te tonen. Stop ‘m gewoon in je broekzak en je bent in een mum van tijd klaar voor een trekje!

2. RAW Hemp Wick

RAW Hemp Wick

Soms kan het een beetje lastig zijn om je aansteker in de buurt van de bowl van je bong te krijgen. En dat is waar Hemp Wick van RAW om de hoek komt kijken. Dit is een lont gemaakt van hennep en ziet eruit als een bal van touw. Het is daarmee een stabiele en betrouwbare warmtebron die prima werkt. Met Hemp Wick steek je je bong probleemloos aan. Het brandt langzaam en bevat geen ongewenste chemicaliën, alleen een laagje bijenwas om het stevig en compact te houden. Het resultaat is een soort fakkeltje, dat de smaak van je kostbare wiet niet aantast. Verkrijgbaar in lengtes van zowel 300cm als 600cm. Hemp Wick is daarmee de perfecte aanvulling op je collectie rookaccessoires.

3. Zamnesia Pipe Cleaners

Zamnesia Pipe Cleaners

Als je een bong hebt, is een goede onderhouds- en schoonmaakroutine essentieel. Sommigen vinden dit geen probleem, maar anderen hebben er een hekel aan. Gelukkig kun je dankzij de Zamnesia Pipe Cleaners dit hele proces stroomlijnen. Deze Pipe Cleaners zijn ideaal voor het reinigen van de downstem en moeilijk bereikbare plaatsen. Ze zijn daarbij 15cm lang, flexibel en stevig, en verwijderen moeiteloos alle resten van je rooksessie. Ze komen in een verpakking van 100, en gaan dus behoorlijk lang mee. Het is de investering absoluut waard. Zodra je klaar bent met je bong kun je meteen schoonmaken. Op deze manier is hij direct weer klaar voor gebruik, zonder de overblijfselen van eerdere sessies!

4. Brass Screens

Brass Screens

Dit accessoire is van onschatbare waarde als je de trekjes van je bong soepel en smaakvol wilt houden. Na verloop van tijd zal de originele screen in je bong verslechteren. Dit komt door langdurige blootstelling aan hitte. Maar gooi je bong dan niet zomaar weg! Vervang gewoon de screen en geef je bong een tweede leven. De screens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, dus er is voor ieder wat wils. Het verschil tussen een oude screen en een nieuwe is er eentje van dag en nacht, dus verwaarloos je bong niet en check deze Brass Screens eens.

5. EHLE Screen Notch Bowl

EHLE Screen Notch Bowl

Veel onderdelen van je bong kun je vervangen, waaronder de bowl. Dus, waarom trakteer je jezelf niet eens op een nieuwe? De Screen Notch Bowl van EHLE is ideaal om in combinatie met screens te gebruiken, omdat hij ze mooi op hun plek houdt. Soms hebben screens de neiging om te verschuiven als je je bowl aansteekt, waardoor er een bol hete as in de kamer van je bong valt. Met deze bowl is dit probleem verleden tijd. Hij heeft een taps toelopend ontwerp, waardoor de screen geen kant op kan, en biedt voldoende ruimte voor je wiet. Het lijkt in eerste instantie misschien niet zo indrukwekkend, maar je zult versteld staan van de hoeveelheid potentiële problemen die je hiermee kunt voorkomen. Hij is verkrijgbaar met aansluitingen van 14,5mm en 18,8mm, en je stopt ‘m in een handomdraai in je tas. De ideale back-up!

6. Roor Head Spliff Adapter

Roor Head Spliff Adapter

Ben je vergeten om je bowl schoon te maken? Of ben je gewoon op zoek naar een unieke manier om je bong te gebruiken? Dan is dit het perfecte accessoire voor jou. Monteer de Head Spliff Adapter eenvoudig op de plek van je bowl. Een kind kan de was doen. Nu hoef je alleen nog maar een joint in de adapter te schuiven en klaar is kees. Lijkt te mooi om waar te zijn, nietwaar? Toch is het zo! Steek je joint aan en hijsen maar, that’s it. Dit accessoire is verkrijgbaar in 14,5mm en 18,8mm en geschikt voor allerlei soorten bongs. De Roor Head Spliff Adapter is voor de echte cannabiskenner, en ideaal om indruk te maken op je vrienden tijdens je volgende rooksessie.

7. EHLE Funnel Bowl Turbo

EHLE Funnel Bowl Turbo

Ben je niet overtuigd van je huidige bowl? Merk je dat je wiet er te snel doorheen gaat, en ben je ontevreden met de high? Check dan eens deze mooie bowl van EHLE. De Funnel Bowl Turbo is voor degenen die het graag groot aanpakken. Door de brede bowl kun je veel meer wiet dan normaal kwijt. Je zult echt versteld staan! Hij is verkrijgbaar in 14,5mm en 18,8mm en werkt moeiteloos met vrijwel elke bong. Dus houd je niet van half werk, dan is dit het accessoire voor jou. Je kunt hiermee helemaal losgaan. De EHLE Funnel Bowl Turbo stelt nooit teleur.

8. Black Leaf Essential Oil Adapter

Black Leaf Essential Oil Adapter

Wil je concentraten, oliën of resin proberen, maar investeer je liever niet in een dab-rig? Wees gerust, de Black Leaf Essential Oil Adapter is een perfecte manier om extracten te proeven, zonder een nieuwe rig te hoeven kopen. Vervang eenvoudigweg de bowl van je bong door dit accessoire, en je hebt een volledig werkende dab rig. Voeg een beetje van je favoriete product toe aan de banger en verwarm het. Meer heb je niet nodig om op een nieuwe manier van je wiet te genieten. Briljant toch? Hij is daarbij verkrijgbaar in 14,5mm. Met de Black Leaf Essential Oil Adapter houdt niets je meer tegen om optimaal van je wiet te genieten.

9. EHLE Active Charcoal Adapter

EHLE Active Charcoal Adapter

EHLE overstijgt zichzelf met de Active Charcoal Adapter. Echt, dit bedrijf denkt aan alles. Ze hebben overal wel een oplossing voor. Het gebruik van actieve kool is een populaire manier om ongewenste stoffen te filteren, maar het was tot nu toe altijd een beetje lastig om dit met een bong te doen. Tot nu. Schuif de Active Charcoal Adapter eenvoudig op zijn plek, stop er wat actieve kool in en geniet van schonere, zachtere en smaakvollere trekjes. Verkrijgbaar in zowel 14,5mm als 18,8mm. Waar wacht je nog op?!

10. Pre-cooler Diffuser

Pre-Cooler Diffuser

Merk je dat je bong te hete trekjes geeft, wat je ook probeert? Je kunt uiteraard wat ijs gebruiken, maar voor een permanentere oplossing moet je de Pre-cooler Diffuser eens checken. Dit handige accessoire schuif je in de bong en kun je met een beetje water vullen, wat de rook afkoelt voordat het de hoofdkamer bereikt. Je hoeft je bowl alleen maar op de Pre-cooler Diffuser te plaatsen. Dat is alles. Je zult versteld staan van hoeveel dit je bong-ervaring verbetert. Verkrijgbaar in zowel 14,5mm als 18,8mm. Kortom, een ideaal product als je op zoek bent naar soepelere, smaakvollere en over het algemeen koelere hijsjes.

Zamnesia: geweldige bong-accessoires nu verkrijgbaar

Dit waren onze top 10 bong-accessoires die echt het maximale uit je bongervaring halen. Van koelere trekken tot een betere reiniging, met deze producten kom je niks tekort. Voor alle behoeften en voorkeuren bestaat er tegenwoordig wel een accessoire. Maar waar vind je deze producten? Simpel. Surf gewoon naar de Zamnesia-shop en bestel vandaag nog de bong-accessoires die het beste bij jou passen!

Adam Parsons
Adam Parsons
Professioneel cannabisjournalist, copywriter en auteur Adam Parsons is al lang werkzaam bij Zamnesia. Hij behandelt een breed scala aan onderwerpen, van CBD tot psychedelica en alles daartussen. Adam schrijft blogartikelen, handleidingen en neemt een steeds groter wordend assortiment aan producten onder de loep.
Headshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken