Blog
Top 5 Afrodisiaca Uit Het Regenwoud
2 min

Top 5 Afrodisiaca Uit Het Regenwoud

2 min
Products Smartshop

Natuurlijke afrodisiaca worden al duizenden jaren over de hele wereld gebruikt om het liefdesvuur van zowel mannen als vrouwen aan te steken. Kom meer te weten over onze Top 5 Afrodisiaca uit het Amazone regenwoud.

Natuurlijke afrodisiaca worden al duizenden jaren over de hele wereld gebruikt om het liefdesvuur van zowel mannen als vrouwen aan te steken. Kom meer te weten over onze Top 5 Afrodisiaca uit het Amazone regenwoud.

Afrodisiaca zijn voedingsmiddelen en kruiden die op natuurlijke wijze je lust en sensueel plezier verhogen. Want zo nu en dan moet je misschien iets meer je moeite doen om het liefdesvuur te laten ontbranden - en dat is heel begrijpelijk – of om naar nieuwe hoogten op te stijgen.

Veel natuurlijke afrodisiaca hebben het meeste effect wanneer je al een beetje opgewarmd bent. Er zijn maar weinig kruiden die een koude vis veranderen in een gepassioneerde Romeo of Julia. Ze kunnen wel de daad ondersteunen en de ervaring een extra dimensie geven.

Hier is onze Top 5 Afrodisiaca uit het Regenwoud:

Catuaba

CatuabaCatuaba is een woord van de Guarani en betekent ‘wat kracht geeft aan de indiaan’. Het is een kleine boom die aangetroffen kan worden in de wildernis van het Amazone Regenwoud. De boom wordt geoogst vanwege zijn eetbare vruchten en zijn stimulerende schors, waar een versterkend drankje van wordt gemaakt. In de traditionele Braziliaanse kruidengeneeskunde wordt Catuaba gezien als een middel dat het centrale zenuwstelsel stimuleert en lustopwekkende kwaliteiten heeft. Het is waarschijnlijk het beroemdste afrodisiacum dat uit Brazilië komt en de kracht ervan wordt door de inheemse mensen zeer gewaardeerd.

Muira Puama

Muira PuamaMuira Puama is een ander krachtig afrodisiacum dat ook bekend staat als ‘potentiehout’ en dat oorspronkelijk uit het Amazone Regenwoud komt. Het is een sterke boom die 5 meter hoog wordt en kleine witte bloemen draagt, die een geur hebben die aan zoete jasmijn doet denken. De schors wordt in een thee verwerkt, waarvan gezegd wordt dat hij het libido opkrikt. Hij wordt over de hele wereld verkocht. Andere manieren van traditionele toepassingen zijn de behandeling van impotentie, zenuwpijn en menstruatiepijn.

Het moet worden opgemerkt dat een andere Braziliaanse boom, Liriosma ovate, vaak Muira Puama wordt genoemd en ook zo wordt verkocht; maar deze plant heeft een totaal andere chemische structuur dan het hierboven beschreven afrodisiacum, die Ptychopetalum wordt genoemd.

Diamana

DamianaDit is een kleine struik die voornamelijk gevonden kan worden in het midden van Noord-Amerika evenals in delen van Zuid-Amerika. Het zijn de bladeren van de Damiana struik die lustopwekkende eigenschappen hebben; deze worden geoogst tijdens het bloeiseizoen van de plant, wanneer ze het krachtigst zijn. Spaanse missionarissen beschreven hoe inheemse stammen volgens traditie deze bladeren gebruikten om een drankje te maken dat gebruikt werd om de seksuele lust en prestatie te verhogen.

Huanarpo Macho

Huanarpo MachoHuanarpo Macho is een kleine boom die aangetroffen kan worden in Peru, het land waar hij oorspronkelijk vandaan komt. Het is een populair mannelijk lustopwekkend middel waarvan gedacht wordt dat het gebruikt kan worden voor het verhelpen van gebrek aan lust, voortijdige zaadlozing en impotentie. Het heeft een lange gebruiksgeschiedenis binnen de traditionele kruidengeneeskunde, en onlangs werd het populair in het Westen. In reclamecampagnes werd het ‘Peruviaanse Viagra’ genoemd.

Clavohuasca

Clavo HuascaClavo huasca staat ook bekend als ‘Witte Kruidnagel’ en is een grote houtige liaan die gevonden kan worden in bomen in het Amazone Regenwoud. Hij produceert kleine, witte bloemen die een duidelijke kruidnagelgeur hebben – vandaar de naam. Hij wordt door inheemse stammen gebruikt om een seksdrankje te maken dat kan worden aangewend om een zwakke erectie te versterken en de lust te verhogen. Sjamanen gebruiken Clavohuasca ook als onderdeel van Ayahuasca recepten – een mengsel dat sterke psychedelische en spirituele ervaringen veroorzaakt.

Deze kruiden zijn geen medicijnen en zijn niet bedoeld om seksuele stoornissen of problemen mee te behandelen.

 
 
 

Read more about
Products Smartshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken