Catuaba (Erythroxylum catuaba) 80 gram

(36)

Catuaba (Erythroxylum catuaba) is een kleine boom die groeit in het regenwoud in het noorden van Brazilië. De plant heeft een lange geschiedenis van gebruik als een krachtig afrodisiacum en stimulerend middel.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (36)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Catuaba - Natuurlijk Afrodisiacum en Stimulerend Middel

De Catuaba boom die tot de Erythroxylaceae familie behoort, is te vinden in het noorden van Brazilië in het Amazone regenwoud. De plant produceert heldergele en oranje bloemen en kleine ovaalvormige oneetbare vruchten.

CATUABA IS EEN EFFECTIEF NATUURLIJK AFRODISIACUM

Catuaba is een effectief natuurlijk afrodisiacum dat het libido en de seksuele prestaties bij zowel mannen als vrouwen verhoogt. Het stimulerende en versterkende effect is zowel fysiek als mentaal van aard. Wanneer mensen Catuaba consumeren, rapporteren ze een sensueel gevoel met aangename tintelende sensaties over hun hele lichaam.

HOE CATUABA WORDT GEBRUIKT

De traditionele manier om Catuaba te gebruiken, is door een thee infusie te bereiden van de bast van de plant. Het kan ook in tincturen verwerkt worden. De aanbevolen dosering voor Catuaba is om 1-3 kopjes per dag te drinken of om tweemaal daags de standaard alcohol tincturen toe te passen.

HOE JE CATUABA THEE KUNT MAKEN

Om 2 kopjes Catuaba thee te maken, neem je 1-2 eetlepels van de gedroogde plant en kook je het in 500ml water gedurende 15 minuten. Vervolgens filter je de thee door een koffiefilter of kaasdoek. Het effect van de plant voel je meestal binnen ongeveer een half uur.

Als alternatief kun je 30 gram Catuaba mengen met een halve liter wodka of een andere hoogwaardige alcoholische drank. Laat de mix 2 weken staan en schud het elke dag. Hiermee krijg je een bijzondere krachtige Catuaba mix.

BEVAT

Catuaba (Erythroxylum catuaba) 80 gram

Catuaba (Erythroxylum catuaba) 80 gram Product Informatie
Type Onbewerkt, Thee
Type Losse thee

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (36)
    (36)
    Bekijk alle reviews
    23/Oct/2023

    Thank You!
    Long lasting Rage

    M. W.
    17/Oct/2023

    Helps me sleep
    At low doses, helps with insomnia. Taste is particular, but in conjunction with other sedative plants as an infusion, it’s bareable. Haven’t noticed any aphrodisiac effects.

    A. C.
    16/Jul/2023

    Catuaba
    Geachte, Ik heb hier geen slechte informatie op tegen dus goed verpakt. Mvg philip

    P. H.
    03/Apr/2023

    Better then yerba
    This works even better then matte. Natural caffeine :) 100 recommended

    A. J.
    14/Mar/2023

    A essayer
    J’ai fais infuser le catuaba pendant 2 semaines dans de la vodka. Il y a de l’effet mais j’ignore si c’est grace à l’alcool ou non. Je n’arrive pas vraiment à faire de différence. Mais il est vrai que j’eus été plus sensible au tactile. Il faudrai que j’essaie seulement infuser dans de l’eau. Mais je vous conseille d’essayer 1 fois de l’infuser dans de l’alcool. Sinon, regarder sur internet. Ils existent de nombreux cocktail à base de catuaba.

    A. A.
    02/Dec/2023

    toll
    super

    P. H.
    25/Aug/2022

    It works!
    Me and my wife both like this stuff it defo gives you more sexual Energy.

    B. H.
    22/Jun/2022

    Catuba
    Very good feeling

    J. D.
    21/Jun/2022

    super
    Brings out the sexy in a very sensual and feminine way, inspiring lovemaking like a rose-petal covered honeymoon bed. What can I say, I like this herb -

    K. B.
    03/May/2022

    Réveil les sens
    J’apprécie beaucoup cette plante , je recommande

    G. P.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Catuaba (Erythroxylum catuaba) 80 gram
Catuaba (Erythroxylum catuaba) 80 gram
Je bezoekt onze Nederlandse website.