Nano Kanna

Op zoek naar een fijne manier om van kanna te genieten? Koop dan Nano Kanna van Zamnesia, gemaakt van ultrafijn poeder dat smelt in je mond of neus zonder een korrelig, vies residu achter te laten. Het mooiste is dat Nano Kanna sneller wordt opgenomen en sneller effect heeft dan traditionele kanna-producten.

€ 14,99
€ 12,74 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Nano Kanna: extra krachtig en superzuiver

Kanna komt van de Sceletium tortuosum plant, en groeit oorspronkelijk in de Zuid-Afrikaanse Kaapprovincie, waar de plant al eeuwenlang wordt gebruikt. De inheemse Khoikhoi kauwden er bijvoorbeeld tijdens rituelen en ceremonies op om visioenen op te wekken. Gedurende de koloniale tijd bleef kanna een belangrijke plaats in de Zuid-Afrikaanse samenleving innemen. Zo werd het destijds vaak op dezelfde manier gebruikt als alcohol. In de 17e eeuw brachten Nederlandse handelaren Sceletium tortuosum naar Europa, waar het tevens een populair middel werd.

Ook jij kunt nu moeiteloos van kanna genieten. Nano Kanna van Zamnesia is een verfijnd kanna-product gemaakt van 100% fijngemalen gefermenteerde Sceletium tortuosum, zonder smaak-/kleurstoffen, conserveermiddelen of andere toevoegingen. Dankzij de uitzonderlijk fijne maling is het extra zacht en laat het, in tegenstelling tot traditionelere kanna-producten, geen korrelige of vieze resten achter. Bovendien betekent de fijne maling dat het een groter oppervlak heeft. Dit resulteert in een snellere opname en sneller opkomende effecten. Dus, ben je op naar een zuiver, geconcentreerd kanna product, dan is Nano Kanna van Zamnesia perfect!

Aanbevolen dagelijkse dosering, gebruiks- en bewaaradvies

Nano Kanna bevat 1 gram poeder (20 tot 50 doseringen, afhankelijk van het gewenste effect). Houd er rekening mee dat het dankzij de geconcentreerde vorm en fijne maling Nano Kanna meer volume heeft dan de traditionele Kanna Extreme van Zamnesia. 

Nano Kanna kan sublinguaal of als snuifmiddel worden gebruikt. Zie onderstaande tabel voor doseringsinstructies.

  • Sublinguaal gebruik: Houd een kleine hoeveelheid poeder één minuut lang onder je tong en slik het dan door.
  • Als snuifmiddel: Inhaleer een kleine hoeveelheid Nano Kanna-poeder door je neus.

Gewenst effect*Hoeveelheid
Mild 20–25mg
Gemiddeld 30–35mg
Sterk 40–50mg
*Nano Kanna kan bij verschillende mensen enigszins verschillende effecten veroorzaken. Om de sterkte van dit product en het effect ervan in te schatten, raden we je aan eerst een kleine hoeveelheid te gebruiken en vervolgens je dosis naar eigen inzicht aan te passen. Overschrijd nooit de hierboven beschreven aanbevolen doses.

Bewaar Nano Kanna op een donkere en droge plek tussen de 15 en 25°C. Buiten bereik van kinderen houden.

Extra informatie

Alleen geschikt voor volwassenen. Niet gebruiken in combinatie met andere stimulerende middelen en medicijnen die de hersenfunctie beïnvloeden (zoals slaapmiddelen en antidepressiva). Gebruik kanna niet tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Raadpleeg bij ziekte en ander medicijngebruik eerst een arts voordat je dit product gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd dieet.

Nano Kanna Product Informatie
Hoeveelheid 1 gram

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Nano Kanna
Nano Kanna
Je bezoekt onze Nederlandse website.