Nano Kanna Extreme

Zoek je een extra kick? Dan is Nano Kanna Extreme echt iets voor jou! Dit fijne poeder bestaat uit zowel natuurlijke gedroogde kanna (Sceletium tortuosum) als een uniek kanna extract. Het is daarmee extrasterk en perfect voor ervaren gebruikers. Het mooiste is dat Nano Kanna Extreme meer oppervlak heeft dan normale kanna, wat voor een extra snelle opname zorgt.

€ 24,99
€ 21,24 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - Nano Kanna Extreme: volledig natuurlijk 2-in-1 kanna-poeder

Kanna wordt al eeuwenlang traditioneel gebruikt in de Kaapregio van Zuid-Afrika, waar het in het wild groeit. Voor inheemse stammen was het een visioenopwekkende substantie die bij rituelen en ceremonies werd gebruikt. Europeanen die voet zetten in Afrika begonnen ook met kanna te experimenteren. Zij gebruikten de plant op een soortgelijke wijze als alcohol. Maar ook nu speelt kanna nog altijd een belangrijke rol in de Zuid-Afrikaanse cultuur. En dankzij Zamnesia kan ook jij met volledig natuurlijke kanna van topkwaliteit experimenteren!

Nano Kanna Extreme is een verfijnd kannaproduct, gemaakt van fijngemalen, gefermenteerde Sceletium tortuosum-blaadjes en -wortels. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we het met een volledig natuurlijk kanna-extract verbeterd. Dit krachtige kanna-poeder geeft daarmee een intense kick, of je het nu sublinguaal gebruikt of via de neus inhaleert. Dankzij de ultrafijne consistentie lost het volledig op en wordt het sneller opgenomen dan traditionele kanna.

Aanbevolen dagelijkse dosering, gebruiks- en bewaaradvies

Nano Kanna Extreme bevat 1 gram kanna in poedervorm (Sceletium tortuosum). Dit komt overeen met 100–200 doses, afhankelijk van het gewenste effect. Houd er rekening mee dat dit supplement meer massa heeft dan onze traditionele Kanna Extreme. 1 gram Nano Kanna Extreme kan dus meer lijken dan 1 gram van een ander Kanna-product.

Nano Kanna Extreme kan sublinguaal of als snuifmiddel worden gebruikt. Zie onderstaande tabel voor doseringsinformatie.

  • Sublinguaal gebruik: Houd een kleine hoeveelheid Nano Kanna Extreme één minuut onder je tong en slik dan door.
  • Als snuifmiddel: Inhaleer een kleine hoeveelheid Nano Kanna Extreme door je neus.

Gewenst effect*Hoeveelheid
Mild 5mg
Gemiddeld 7,5mg
Sterk 10mg
*Houd er rekening mee dat kanna bij verschillende mensen verschillende effecten kan genereren. Probeer dus altijd eerst een kleine hoeveelheid en verhoog je dosis indien nodig. Overschrijd nooit de hierboven beschreven aanbevolen doses. Als je een nieuwe gebruiker bent, probeer dan eerst onze minder krachtige Nano Kanna.

Bewaar Nano Kanna Extreme op een droge, donkere plek bij 15–25°C. Buiten het bereik van kinderen houden.

Extra informatie

Alleen geschikt voor volwassenen. Gebruik Nano Kanna Extreme niet in combinatie met andere stimulerende middelen en medicijnen die de hersenfunctie beïnvloeden (bijvoorbeeld slaapmiddelen en antidepressiva). Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Bij ziekte en medicijngebruik: raadpleeg eerst je huisarts voordat je dit product gebruikt. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerd dieet.

Nano Kanna Extreme Product Informatie
Hoeveelheid 1 gram

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Nano Kanna Extreme
Nano Kanna Extreme
Je bezoekt onze Nederlandse website.