Blog
3 Meest Krachtige Kanna Producten
2 min

Top 3 Krachtigste Kanna Producten

2 min

Kanna is een natuurlijke, stressverlichtende plant die je in het wild uitsluitend in Zuid-Afrika vindt. De psychonauten onder ons hebben echter geluk: in dit artikel vind je een overzicht van de 3 sterkste kanna extracten die je gewoon kunt laten thuisbezorgen.

Kanna is een vetplantachtige plant die alleen voorkomt in de droge, dorre regio's van de westelijke kaap van Zuid-Afrika, oftewel Kannaland. Botanisten noemen haar Sceletium tortuosum en er zijn acht individuele soorten bekend. De inheemse San en Khoikhoi noemen het "kougoed", iets om op te kauwen. Hoewel de term ook kan verwijzen naar inheemse brouwsels, gebruiken de bosjesmannen de naam vaak voor de plant. De alternatieve spelling, "channa", draagt alleen maar bij aan nog meer verwarring. In dit artikel houden we ons dus bij kanna.

Tegenwoordig wordt kanna gekweekt in Zuid-Afrikaanse kwekerijen. Het is daarbij uitgegroeid van een in het wild groeiende psychoactieve wortel tot een echt handelsartikel voor de export.

WAT ZIJN DE EFFECTEN VAN KANNA?

Effecten Van Kanna

De nomadische jagers-verzamelaars van Zuid-Afrika deelden hun omgeving met de big five. Ze moesten dus direct concurreren voor voeding met de wildste wezens op vier poten. He kauwen op gedroogde kanna bladeren nam angst en spanning weg bij de jagers. Traditioneel gebruik was dus niet bedoeld om high te worden. Het werd eigenlijk beschouwd als een natuurlijk wondermiddel, vergelijkbaar met het cocablad bij stammen in de Andes.

Gerelateerd artikel

Wat Is De Beste Manier Om Kanna Te Consumeren?

De alkaloïden in kanna zijn verantwoordelijk voor de mild euforische, psychoactieve effecten. Consumenten melden daarbij gevoelens van rust en hebben meer waardering voor hun natuurlijke omgeving. Je zelfvertrouwen kan ook verbeteren, waardoor wordt aangenomen dat kanna een positief effect heeft in sociale situaties.

Van kanna wordt beweerd dat het zowel kalmerend als stimulerend werkt. Een lage tot gemiddelde dosis wekt een prikkelend effect op. Een hogere dosis verdooft en kalmeert echter.

Heb je interesse om kanna te proberen? Zamnesia biedt verschillende opties. Hieronder vind je de 3 sterkste kanna producten op de markt.

#3 KANNA EXTRACT UB40

Kanna Extract UB40 is een krachtig, gedroogd kanna extract van hoge kwaliteit, bedoeld voor liefhebbers van vapen. Je leest het goed, dit concentraat is speciaal ontwikkeld voor je vaporizer. Het extract is echter niet fijn genoeg om te snuiven, dus probeer dat niet.

Het grove Kanna Extract UB40 is een droog kruid, speciaal voor de vaporizer. Stel de perfecte temperatuur in van 188°C, neem een paar trekjes en geniet binnen maximaal 5 minuten van de zalige effecten. Vapen is een van de meest handige consumptiemethoden. Het zorgt er echter ook voor dat de kanna krachtiger voelt. Van de zure, aards smakende damp kun je het beste genieten als je kleine doses neemt, zeker als je onervaren bent.

VP%203%20KANNA%20EXTRACT%20UB40bekijk product

#2 KANNA EXTRACT ET2

Kanna Extract ET2 is niet echt buitenaards, maar je bereikt zeker hogere atmosferen dan met de meeste andere kanna extracten. Deze snuff is ontzettend krachtig en vooral voor gebruikers die al bekend zijn met de ervaring.

Kanna Extract ET2 is voor psychonauten die graag verre reizen maken. Als het als snuff wordt gebruikt, stimuleert Kanna Extract ET2 binnen ongeveer 3 minuten je zintuigen. De cerebrale trip houdt je daarbij zo'n 30 minuten in zijn greep. Kanna Extract ET2 kun je echter ook tot een psychoactieve thee verwerken. De effecten komen dan geleidelijker op en blijven een paar uren hangen.

VP%202%20KANNA%20EXTRACT%20ET2bekijk product

#1 KANNA EXTREME

Kanna Extreme is Zamnesia's eigen, speciale kanna extract. Ons unieke, hoogwaardige extract is veelzijdig en krachtig en de enige echte kanna oplossing.

Kanna Extreme kun je snuiven, verdampen en onder je tong toedienen in de vorm van een tinctuur. De sterke effecten komen daarbij snel op. Het is dus verstandig voorzichtig te beginnen en langzaam op te bouwen om je ideale dosering te vinden. Maak verbinding met je innerlijke stamkrijger met Kanna Extreme.

VP%201%20KANNA%20EXTREMEbekijk product

Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Antonio Ordoñez
Miguel Ordoñez bezit een AB Mass Media and Communications-diploma. Deze ervaren schrijver draait al 13 jaar mee en voorziet de lezer sinds 2017 van cannabisgerelateerde content. Hij heeft zijn diepgaande kennis over het onderwerp opgebouwd door persoonlijke ervaringen en nauwgezet onderzoek.
Smartshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken