Kanna Extract UB40

(4)

De relaxende eigenschappen van Kanna, een narcotische plant uit Zuid-Afrika, zijn al meer dan 300 jaar bekend. Stamleden gebruikten de plant als milde, recreatieve drug voor genot en ontspanning. Het Kanna UB40 extract is speciaal gemaakt om te verdampen. Hoewel het effect niet zo lang aanhoudt als andere Kanna consumptiemethoden, kan je meerdere kleine trekjes nemen om de duur te verlengen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (1)
Meer informatie

Optimale Vape Temperatuur

Kanna UB40 extract: Krachtig Kanna Extract Voor Je Vaporizer

Kanna (Sceletium tortuosum) is een verdovende plant die oorspronkelijk afkomstig is uit Zuid-Afrika. Het wordt aangenomen dat stammen al honderden jaren op de hoogte zijn van de ontspannende eigenschappen van de Kanna plant. Ze gebruikten Kanna als snuifpoeder of ze kauwden erop voor meer mentale energie, maar het werd ook gebruikt als een milde, recreatieve drug voor ontspanning.

KANNA UB40 EXTRACT: SPECIAAL GEMAAKT VOOR DE VAPORIZER

Het Kanna UB40 extract is speciaal ontwikkeld voor de vaporizer. In tegenstelling tot andere types Kanna extract, waar de deeltjes te fijn zijn en dus door je scherm heen gaan, is het UB40 Kanna extract grover, waardoor het kan worden gebruikt in elke vaporizer die geschikt is voor droge kruiden. In vergelijking met het maken van capsules of het gebruik van Kanna extract als een snuifpoeder, is het vapen van Kanna UB40 Extract de gemakkelijkste en meest handige manier om van de effecten van Kanna te kunnen genieten.

HET GEBRUIK VAN KANNA UB40 EXTRACT / AANBEVOLEN DOSERING

Als je nog geen ervaring hebt met het gebruik van Kanna, is de aanbevolen dosering voor een milde ervaring 25mg. Een enkele dosis mag worden verhoogd naar 40-60mg als je reeds bekend bent met de effecten van Kanna.

Als de temperatuur van jouw vaporizer kan worden aangepast, is 188°C de beste temperatuur voor het verdampen van Kanna UB40 extract. Deze temperatuurinstelling geeft je de beste balans in het onttrekken van alle actieve bestanddelen uit de plant, maar dan wel met de beste smaak en een minimale hoeveelheid ongewenste bijproducten. Je kan Kanna UB40 extract ook mixen met andere kruiden als je de smaak wil verbeteren, omdat het zuivere UB40 extract soms wat bitter en aards kan smaken.

Bij het verdampen van het Kanna UB40 extract, zijn de ontspannende effecten van Kanna binnen 4-5 minuten merkbaar, maar de effecten kunnen minder lang aanhouden in vergelijking met andere consumptiemethoden voor Kanna. Je kan in dit geval altijd meerdere kleine trekjes nemen als je de duur van de gewenste effecten wil verlengen.

Inhoud: 1 gram Kanna UB40 extract.

Kanna Extract UB40 Product Informatie
Gewicht 1 gr

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  26/Aug/2022

  Ci sta
  Col vaporizzatore (Pax 3) non è molto facile usarla e trovo difficile dosarla, se anche voi avete questi problemi vi consiglio di prendere le foglie essiccate invece dell'estratto, comunque ottima

  D. S.
  17/Sep/2019

  Fast
  After vaping, i felt more euphoric and kind of happier, i wanted to talk a lot, but the effect lasted not as long as other kind of kanna, so there are maybe better ways to take it.

  F. C.
  08/Oct/2018

  T.R
  Great!

  T. R.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (1)
 • Video: Het gebruik van: Kanna
  Het gebruik van: Kanna

  De volgende gebruikershandleiding gaat over Kanna. We bespreken alle belangrijke feiten van dit kruid, waaronder een beetje van de geschiedenis, waar het voor kan worden gebruikt en, nog belangrijker, hoe je het moet gebruiken!

  Als je alles wil weten over Kanna, moet je deze video bekijken!

Kanna Extract UB40
Kanna Extract UB40