X-Fuel

(3)

X-Fuel is een volledig natuurlijk supplement. Deze bevat een gevarieerde mix ingrediënten die een stevige energiestoot geven als dat nodig is. Geleverd in een handig, draagbaar pakje met 4 capsules. Geniet van een oppepper wanneer je maar wilt.

7,50
6,00 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Zamnesia - X-Fuel: Stop en Tank bij met Deze Energiebooster

Ben je koffie inmiddels beu? Staat het idee van energiedrankjes je niet aan? Dan biedt X-Fuel uitkomst. Dit natuurlijke, verkwikkende supplement bevat een verfijnde combinatie van vitamines, kruiden en stimulanten. Zo geniet je op elk moment van de dag van een heerlijke opkikker.

We weten allemaal dat het leven soms best uitputtend is. Combineer dit met de dagelijkse sleur van werken, reizen en sociale verplichtingen in je vrije tijd en je voelt de gevolgen al snel. Zelfs na een nacht goed doorslapen, kom je soms energie tekort. Maak je echter geen zorgen! De knappe koppen achter X-Fuel hebben hieraan gedacht bij de ontwikkeling van hun formule.

X-Fuel is verkrijgbaar in pakjes met 4 capsules. Neem 1 capsule per dag in met een glas water. Na inname, duurt het grofweg 30 minuten voordat de gewenste effecten optreden. Tank bij en ervaar een explosieve energiestoot. We adviseren wel een arts te raadplegen voor gebruik, met name als je kampt met hoge bloeddruk of een gerelateerde aandoening.

X-Fuel Product Informatie
Aantal capsules 4

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  21/Sep/2020

  Nicht Schlecht
  NICHT AUF NÜCHTERNEN MAGEN ESSEN Nach dem Essen 1 Kapsel bring genug Energie für den Ganzen Tag top interessante Alternative

  11/Sep/2020

  Energie tekort
  Ik heb nu net x-fuel genomen en ik merk t verschil. Heb gelijk zin om dingen te ondernemen

  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
X-Fuel
X-Fuel