Blog
Energizers
3 min

De Beste Legale (En Natuurlijke) Alternatieven Voor Partydrugs

3 min

Grote plannen voor het weekend, maar weet je niet zeker of je de nacht wel doorkomt na een lange werkweek? Bekijk onze selectie met de beste, natuurlijke partydrugs. Deze zijn niet alleen legaal, maar helpen je ook om de hele nacht door te feesten. Lees snel door en ontdek wat de beste alternatieven zijn voor partydrugs.

De muziek is goed, het gezelschap fantastisch en iedereen popelt om tot in de vroege uurtjes te knallen. Ben je op een muziekfestival, houseparty of gewoon een avondje de stad in? Alcohol en andere bedwelmende middelen zijn niet altijd je beste opties voor een onvergetelijke avond. Er bestaan echter ook natuurlijke alternatieven die je zintuigen stimuleren, zonder dat je de volgende ochtend met een kater zit.

Past een verbeterd humeur en losgaan, zonder gênante vertoningen, helemaal in jouw straatje? Dan lees je het juiste artikel. Hieronder vind je een lijst met alternatieven voor partydrugs. Het betreft hier natuurlijke kruiden en legale stimulerende middelen. Zo geniet je al gauw van de juiste stemming, zonder problemen met oom agent te krijgen. Gooi je haar los na een stressvolle week en knal de stereo aan; Zamnesia helpt je op weg.

DE BESTE ALTERNATIEVEN VOOR PARTYDRUGS

Hieronder noemen we de beste natuurlijke stimulerende middelen en kruiden om de hele nacht door te gaan. Laat het feest maar losbarsten!

1. X-FUEL

X-Fuel

X-Fuel is een energiebooster die speciaal ontworpen is voor mensen die koffie zat zijn en ook geen energiedrankjes willen drinken voor een dagelijkse oppepper. Je kunt dit product gebruiken wanneer je maar wilt om bij te tanken en te profiteren van een explosieve energiestoot die urenlang blijft hangen. Maar je kunt het niet met een sterk bakkie troost vergelijken, want X-Fuel valt in een heel andere klasse. Met een afgestelde mix van kruiden, stimulerende stoffen en vitaminen, is het zo sterk dat je slechts één pil nodig hebt om een dag of nacht lang te profiteren van extra energie.

Deze capsules zijn een stuk handiger om een 'kick' te krijgen dan blikjes energiedrank, die veel ruimte innemen in je koelkast. Je hebt slechts één capsule per dag nodig, die je moet innemen met water. Omdat de capsules behoorlijk krachtig zijn is het verstandig om vóór gebruik met je huisarts te overleggen als je bijvoorbeeld last hebt van een hoge bloeddruk of een andere aandoening.

2. PARTY-E

Party-E

Party-E neem je in met een glas water. Het is een legaal, eenvoudig stimulerend middel waarmee je de hele nacht op de dansvloer staat. De actieve ingrediënten zijn cafeïne, groene thee-extract, gemberextract en de vitamines B5 en B6. Party-E wekt vrolijke, feel-good vibes op waarmee je loskomt na een drukke week op je werk.

Een uur voordat je op stap gaat, gebruik je 1-2 capsules. Zo kom je goed in de feeststemming. De unieke combinatie van ingrediënten levert energie en verbetert je concentratie. Ideaal voor een avondje lachen, kletsen en misschien wat romantiek.

3. YERBA MATE

Yerba Mate

De werking van Yerba mate komt overeen met een sterke kop koffie, met wat toegevoegde voordelen. Het is afkomstig van de Ilex paraguariensis-boom en zit boordevol stimulerende verbindingen die lichaam en geest stimuleren. In dit brouwsel vind je cafeïne, theofylline en theobromine. Bekend is dat deze verbindingen het energieniveau verbeteren, zodat je de hele nacht in staat bent te dansen. Dit dynamische trio gaat gepaard met diverse vitamines die vaak de stemming bevorderen.

Yerba mate maak je op dezelfde manier als een kop koffie of thee. Laat het kruid 3-4 minuten trekken in heet (niet kokend) water en geniet.

Gerelateerd artikel

Yerba Maté: Alles Wat Je Zou Moeten Weten

4. GUARANA

Guarana

Drink je graag een kop sterke koffie voordat je gaat stappen? Guarana biedt een supersterke dosis cafeïne. Je kent de naam waarschijnlijk wel van de populaire energiedrankjes, want het is een belangrijk ingrediënt ervan. Guarana is tot wel drie keer sterker dan koffie. Dankzij de geavanceerde samenstelling houden de effecten ook langer aan.

Maak je geen zorgen, want guarana maakt je niet gejaagd, zoals koffie. Je ervaart eerder een gebalanceerder, stimulerend effect. Het bereiden van guarana vraagt wel wat voorbereiding. Het is echter zeker de moeite als je weet hoe sterk je uithoudingsvermogen verbetert.

5. APOLLO'S APPETIZER

Apollo's Appetizer

Wil je de energieke hartstocht van de goden ervaren? Je klaart de klus met het natuurlijke kruid Apollo's Appetizer. De lichamelijke stimulatie is een geschenk uit de hemel als je indruk wilt maken op de dansvloer. Als stappen niet je ding is en je liever van een bescheidener feestje houdt, komt Apollo's Appetizer ook van pas. Het prikkelt namelijk net zo goed je geest.

Cafeïne-anhydraat, Citrus × aurantium en L-tyrosine versterken je zintuigen wanneer je deze het meest nodig hebt. Gebruik 1-2 capsules, ongeveer 45 minuten voordat je een intellectuele en atletische boost wenst.

6. Jetpackkratom Gold Extract

Jetpackkratom Gold Extract

Jetpackkratom Gold Extract capsules zijn ideaal om aangename stimulatie te ervaren. Eén dosis voelt alsof je een kopje sterke espresso gedronken hebt. Daarmee is dit een geweldig natuurlijk alternatief als je wel wat kunt gebruiken om in de feeststemming te komen. Heb je dus een oppepper nodig? Dan is dit wat je zoekt!

Eén capsule bevat 80mg zuivere mitragynine, wat met ruwweg 8g verpoederde kratom-bladeren overeenkomt. Bovendien kun je de capsules gemakkelijk doseren en gewoon met wat water of sap innemen. De natuurlijke high is na ongeveer dertig minuten tot een uur waarneembaar. Je moet deze sterke upper echter niet onderschatten; gebruik niet meer dan één capsule per dag.

7. KANNA

Kanna

Kanna is afkomstig van een Zuid-Afrikaanse plant en het gebruik gaat duizenden jaren terug. In prehistorische tijden gaf het jagers voldoende energie om te jagen en eten te verzamelen. Het heeft een ietwat paradoxaal effect: bij een lichte dosis wekt het euforie op en voorziet het je van genoeg energie om zelfs de allerzwaarste dagen te doorstaan, maar in een hoge dosering heeft het een ontspannend, verzachtend effect.

Het fijne aan kanna is dat je het op meerdere manieren kunt consumeren. Je kunt het sublinguaal gebruiken (onder de tong), maar ook vapen of als snuff gebruiken. Als je nog onbekend bent met de effecten, begin dan met een kleine hoeveelheid. Verhoog deze langzaam totdat je je ideale dosering hebt gevonden.

Luke Sholl
Luke Sholl
Luke Sholl schrijft al meer dan tien jaar over cannabis, het gezondheidspotentieel van cannabinoïden en de positieve invloed van de natuur. Hij werkt voor diverse op cannabinoïden gerichte websites en publiceert gevarieerde digitale content, ondersteund door gedegen technische kennis en grondig onderzoek.
Smartshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken