Blog
Energizers
4 min

De Beste Legale (En Natuurlijke) Alternatieven Voor Partydrugs

4 min
Smartshop Top Lists

Grote plannen voor het weekend, maar weet je niet zeker of je de nacht wel doorkomt na een lange werkweek? Bekijk onze selectie met de beste, natuurlijke partydrugs. Deze zijn niet alleen legaal, maar helpen je ook om de hele nacht door te feesten. Lees snel door en ontdek wat de beste alternatieven zijn voor partydrugs.

De muziek is goed, het gezelschap fantastisch en iedereen popelt om tot in de vroege uurtjes te knallen. Ben je op een muziekfestival, houseparty of gewoon een avondje de stad in? Alcohol en andere bedwelmende middelen zijn niet altijd je beste opties voor een onvergetelijke avond. Er bestaan echter ook natuurlijke alternatieven die je zintuigen stimuleren, zonder dat je de volgende ochtend met een kater zit.

Past een verbeterd humeur en losgaan, zonder gênante vertoningen, helemaal in jouw straatje? Dan lees je het juiste artikel. Hieronder vind je een lijst met alternatieven voor partydrugs. Het betreft hier natuurlijke kruiden en legale stimulerende middelen. Zo geniet je al gauw van de juiste stemming, zonder problemen met oom agent te krijgen. Gooi je haar los na een stressvolle week en knal de stereo aan; Zamnesia helpt je op weg.

De Beste Alternatieven Voor Partydrugs

Hieronder noemen we de beste natuurlijke stimulerende middelen en kruiden om de hele nacht door te gaan. Laat het feest maar losbarsten!

1. Hawaiian Baby Woodrose

Hawaiian baby woodrose (Argyreia nervosa) kenmerkt zich door milde visioenen en vredige gevoelens. Dit kruid houdt je tot de vroege uurtjes in de feeststemming. Een gemiddelde trip duurt daarbij 6-8 uur. Het actieve ingrediënt van Hawaiian baby woodrose is d-lyserginezuuramide (LSA). Deze krachtige alkaloïde wekt psychedelische effecten op die te vergelijken zijn met een milde dosis LSD. Het verschil is dat Hawaiian baby woodrose legaal is in de meeste landen.

Slik de zaden van Hawaiian baby woodrose niet door. Dit leidt namelijk tot misselijkheid en overgeven. Kauw de zaden en spuug ze daarna uit. Deze methode vermindert soms echter wel de kracht. Het is daarom ook mogelijk de zaden te vermalen en ze 24 uur te weken in een glas zuiver water. Hierna zeef je het mengsel met een koffiefilter en consumeer je het "verrijkte" water gedurende een halfuur met kleine slokjes.

Argyreia Nervosa

Bekijk Product

2. Party-E

Party-E

Party-E neem je in met een glas water. Het is een legaal, eenvoudig stimulerend middel waarmee je de hele nacht op de dansvloer staat. De actieve ingrediënten zijn cafeïne, groene thee-extract, gemberextract en de vitamines B5 en B6. Party-E wekt vrolijke, feel-good vibes op waarmee je loskomt na een drukke week op je werk.

Een uur voordat je op stap gaat, gebruik je 1-2 capsules. Zo kom je goed in de feeststemming. De unieke combinatie van ingrediënten levert energie en verbetert je concentratie. Ideaal voor een avondje lachen, kletsen en misschien wat romantiek.

3. Stargate 2.0

Stargate 2.0

Vergeet de sterren, het is tijd om diep in de ogen van je geliefde te staren met de lustopwekkende eigenschappen van Stargate 2.0. Deze opwindende party-booster maakt gebruik van een geavanceerde mix van kruidenextracten. Zo zit er gemberextract, vitamine B6 en cayenne-extract in. Daarmee geniet je van stimulerende vibes en tintelende sensaties in je hele lichaam. Deze sensaties voel je ook in de "gebieden" die ertoe doen, waardoor je lichte lustopwekkende effecten ervaart.

Een halfuur voordat je uitgaat, neem je 2-4 capsules in op een lege maag. Heb je een intiemer avondje gepland? Dan gebruik je Stargate 2.0 45 minuten voor de recreatieve activiteiten (je mag ons later bedanken).

4. Yerba Mate

Yerba Mate

De werking van Yerba mate komt overeen met een sterke kop koffie, met wat toegevoegde voordelen. Het is afkomstig van de Ilex paraguariensis-boom en zit boordevol stimulerende verbindingen die lichaam en geest stimuleren. In dit brouwsel vind je cafeïne, theofylline en theobromine. Bekend is dat deze verbindingen het energieniveau verbeteren, zodat je de hele nacht in staat bent te dansen. Dit dynamische trio gaat gepaard met diverse vitamines die vaak de stemming bevorderen.

Yerba mate maak je op dezelfde manier als een kop koffie of thee. Laat het kruid 3-4 minuten trekken in heet (niet kokend) water en geniet.

Gerelateerd artikel

Yerba Maté: Alles Wat Je Zou Moeten Weten

5. Guarana

Guarana

Drink je graag een kop sterke koffie voordat je gaat stappen? Guarana biedt een supersterke dosis cafeïne. Je kent de naam waarschijnlijk wel van de populaire energiedrankjes, want het is een belangrijk ingrediënt ervan. Guarana is tot wel drie keer sterker dan koffie. Dankzij de geavanceerde samenstelling houden de effecten ook langer aan.

Maak je geen zorgen, want guarana maakt je niet gejaagd, zoals koffie. Je ervaart eerder een gebalanceerder, stimulerend effect. Het bereiden van guarana vraagt wel wat voorbereiding. Het is echter zeker de moeite als je weet hoe sterk je uithoudingsvermogen verbetert.

6. Apollo's Appetizer

Apollo's Appetizer

Wil je de energieke hartstocht van de goden ervaren? Je klaart de klus met het natuurlijke kruid Apollo's Appetizer. De lichamelijke stimulatie is een geschenk uit de hemel als je indruk wilt maken op de dansvloer. Als stappen niet je ding is en je liever van een bescheidener feestje houdt, komt Apollo's Appetizer ook van pas. Het prikkelt namelijk net zo goed je geest.

Cafeïne-anhydraat, Citrus × aurantium en L-tyrosine versterken je zintuigen wanneer je deze het meest nodig hebt. Gebruik 1-2 capsules, ongeveer 45 minuten voordat je een intellectuele en atletische boost wenst.

8. Kolanoot

Kolanoot

De kolanoot is een cruciaal onderdeel van westerse en Centraal-Afrikaanse tradities. Dankzij de stimulerende sensaties is het immens populair. Het effect is zo uitgesproken dat mensen de kolanoot ook wel gebruiken als tonic bij het wakker worden. De gezondheidsbewuste feestganger gebruikt de kolanoot om de concentratie te verbeteren. Handig als je bezwijkt onder de groepsdruk en deelneemt aan een dance-off in de club.

De zaden vereisen minimale voorbereiding. Vermaal ze en gebruik ze tot driemaal per dag (2-6 gram in totaal).

9. Morning Glory

Morning Glory

De naam morning glory is niet willekeurig gekozen. Je gebruikt de zaden namelijk het best in de morgen, op een vrije dag, om te vertrekken op een psychedelische reis die soms wel 10 uur duurt. De kracht van morning glory ligt in de handen van d-lyserginezuuramide (LSA). Deze verbinding heeft effecten die overeenkomen met die van LSD.

Zoals reeds vermeld, is morning glory niet geschikt als oppepper voor je werkdag. De imponerende effecten leiden tot een krachtige, langdurige trip. Je geniet dus het meest als je de kosmos bereist op een vrije zaterdag of zondag.

10. Hyperized

Hyperized

Hyperized is een formule die is ontwikkeld door OBLIVINOV. Deze is speciaal ontworpen om jou een hele nacht lang te voorzien van lekkere, natuurlijke energie. We weten allemaal dat we rond 2 uur 's een beetje inzakken. Vaak betekent dit overstappen op water en een taxi bellen. Maar Hyperized bevat een mix van voedingsstoffen en natuurlijke stimulerende middelen. Zo kun je nog een ronde door. Het middel levert direct bruikbare, natuurlijke energie en verfrist de geest. Je kunt zolang feesten als je maar wilt en vermijdt ook een kater!

De formule bevat een lange lijst vitamines en mineralen. Vitamine B6 maakt terecht onderdeel uit van het recept. Deze stof verbetert je stemming. Ook vitamine B12 is aanwezig, want het verbetert je gemoedstoestand en vitaliteit. De mix bevat ook guarana. Deze stimulerende vrucht uit de Amazone is gewild vanwege de hoge concentraties cafeïne en theobromine.

Lucas

Geschreven door: Luke
Luke is parttime schrijver en fulltime visionair. Als anonieme psychonaut, die in stropdas en kostuum deelneemt aan de samenleving, probeert hij op bewijs gebaseerde rationaliteit aan het volk over te brengen.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Smartshop Top Lists
Zoeken in categorieën
of
Zoeken