Blog
Lemon Tek
1 min

De Lemon Tek Voor Een Snellere Truffel/paddo Trip

1 min
Onderzoek Shroomshop

Zin om je trip op magische truffels naar het volgende niveau te tillen? Dan is de Lemon Tek misschien iets voor jou.

Sommige psychonauten zeggen dat de magie van de truffels met deze techniek aanzienlijk kan worden verbeterd. De tek verandert je paddestoelen of truffels in feite in een citroendrankje. Maar word je er ook meer high van?

Psilocybine wordt beschouwd als het psychoactieve bestanddeel van magische paddestoelen en truffels. Maar psilocybine produceert op zichzelf geen geestverruimende effecten. Psilocybine is een voorloper-drug, wat inhoudt dat het wordt omgezet in een andere drug, namelijk psilocine. Wanneer paddestoelen of truffels worden ingenomen, defosforyleert het zuur in de maag op natuurlijke wijze de psilocybine in psilocine, haar psychoactieve vorm.

De techniek achter de Lemon Tek werkt als volgt: Het zuur in de citroen zorgt voor een vliegende start in het omzetten van het niet-psychoactieve psilocybine in het psychoactieve psilocine. De maag, die de conversie normaal gesproken zou doen, hoeft dit nu niet op te pakken. Daarom wordt de magie sneller geabsorbeerd, wat tot gevolg heeft dat de trip sneller en harder opkomt.

Wat er dus gebeurt, is dat de Lemon Tek simpelweg de absorptie snelheid van paddestoelen en truffels verhoogt. In plaats van een geleidelijke opbouw en afname, zijn de effecten samengeperst in een kortere en meer intense ervaring.

Sommigen ervaren de trip als twee keer zo sterk, anderen zijn van mening dat het slechts sneller opkomt en niet sterker. Totdat je weet hoe je lichaam reageert op de mix, is het verstandig te staten met de helft van een dosering die je normaal zou nemen.

Zo Maak Je De Lemon Tek:

  1. Vermaal je droge truffels of paddestoelen tot een zo fijn mogelijk poeder.

  2. Giet het poeder in een klein glas.

  3. Pers wat verse citroensap en mix dit met de vermalen truffels (net genoeg om de truffels te bedekken).

  4. Laat dit 20 minuten staan (laat het niet langer staan), waarbij je elke 5 minuten roert.

  5. Drink de mix in een keer op.

  6. Giet een klein beetje water in het glas, draai het rond en drink het op, zodat je alle resten binnenkrijgt.

  7. Zet je schrap!

Gerelateerd artikel

5 Simpele En Eenvoudige Manieren Om Paddo's En Magic Truffles Te Consumeren

Zamnesia

Geschreven door: Zamnesia
Zamnesia verbetert continu haar psychedelische producten, assortiment en kennis. Gedreven door de geest van Zammi, streeft Zamnesia ernaar om jou nauwkeurige, feitelijke en informatieve content te bieden.

Ontdek onze schrijvers

Read more about
Onderzoek Shroomshop
Zoeken in categorieën
of
Zoeken