Reishi Paddenstoel Capsules (Foodsporen)

(1)

De Reishi heeft de tand des tijds geweldig doorstaan. In oude culturen werd de paddenstoel al geprezen om zijn spirituele eigenschappen en tegenwoordig waarderen velen de zwam om dezelfde reden. Deze Reishi Paddenstoel Capsules maken het heel eenvoudig om deze soort in je dagelijkse routine op te nemen. Gebruik gewoon 1-2 capsules van 400mg per dag en ontdek wat deze zwam voor jou kan doen!

32,50 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Foodsporen - Reishi Paddenstoel Capsules: al vereerd in de oudheid

De Reishi heeft een lange geschiedenis van gebruik. Hij staat ook wel bekend als 'linghzi', wat zoveel betekent als 'spiritueel vermogen'. In China en daarbuiten is deze zwam duizenden jaren in oude culturen vereerd. De eeuwenoude voorliefde voor deze soort komt bijvoorbeeld naar voren in oude Taoïstische geschriften en de eerste Chinese farmacopee.

Reishi beschikt niet over kieuwen, zoals de gemiddelde paddenstoel. In plaats daarvan heeft hij een sporenoppervlak met veel kleine poriën. De soort groeit op rottende bomen, waar hij diverse fascinerende fytochemicaliën verzamelt, waaronder polysachariden (complexe koolhydraten) en triterpenen.

De Reishi Paddenstoel Capsules van Foodsporen maken het gebruik van deze speciale zwam bijzonder makkelijk. Je hoeft de paddenstoel hiermee niet zelf te gaan plukken en ook niets te verwerken en te drogen. In plaats daarvan neem je gewoon 1-2 capsules van 400mg per dag. In tegenstelling tot merken die het mycelium gebruiken (het 'wortelsysteem' van een paddenstoel), gebruikt Foodsporen extracten van de vruchtlichamen. Deze capsules zitten daarbij in een hoogwaardige pot van MIRON Violetglass. Naast dat dit er mooi uitziet, beschermt deze verpakking de inhoud ook tegen afbraak door ultraviolette straling.

Gebruik de Reishi Paddenstoel Capsules niet als je koolzuurhoudende drankjes of medicijnen neemt. Vermijd het gebruik tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Ingrediënten:

 • Reishi (Ganoderma lucidum)
 • Microkristallijne Cellulose
 • Hypromellose (plantaardige capsule)
Reishi Paddenstoel Capsules (Foodsporen) Product Informatie
Aantal capsules 60

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (1)
  (1)
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

  Log in / Aanmelden
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Reishi Paddenstoel Capsules (Foodsporen)
Reishi Paddenstoel Capsules (Foodsporen)